>
В наявності
359 грн
278 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

94 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
678 грн
546 грн
+ =
5558 грн
4646 грн
+ =
858 грн
698 грн
+ =
3558 грн
2966 грн
+ =
5858 грн
4898 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо до захоплюючого світу LEGO DREAMZzz з позашляховиком Матео (71471)! Цей дивовижний ігровий набір, заснований на захоплюючому телешоу, запрошує дітей віком від 7 років і старших у дивовижну пригоду. Зберіть свій власний позашляховик і вирушайте на пошуки чарівного пісочного годинника.

Цей іграшковий бойовик пропонує два захоплюючі варіанти складання, надихаючи дітей розкрити свою уяву та вибрати свій шлях пригод. У режимі баггі на вас чекає надійний позашляховик з колесами, що обертаються, готовий підкорити найскладніші траси. Перейдіть у режим квадрокоптера, і ви злетите в повітря, керуючи компактним літальним апаратом з потужними задніми двигунами.

Незвичайні персонажі LEGO DREAMZzz оживляють цей ігровий набір, включаючи Матео з мініфігуркою в комплекті зі стрільцем, а також персонажів Z-Blob та Похмурого Спауна. Діти можуть побудувати власну пригоду і використовувати уяву для створення унікальних сценаріїв.

Про набір

Ігровий набір LEGO DREAMZzz Позашляховик Матео (71471) складається з 94 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років.

Цей ігровий набір – ідеальний подарунок для юних будівельників та автолюбителів. Піддайтеся чарам LEGO DREAMZzz і вирушайте в захоплюючий світ будівництва та уяви.

Про серію LEGO DREAMZzz

Уявіть собі, що ви стаєте господарем свого власного дивовижного світу, сповненого найнеймовірніших фантазій. Ігрові набори LEGO DREAMZzz стануть путівником у реальність ваших мрій, запрошуючи вас у захоплюючу подорож у світ творчості та уяви. Використовуйте інструкції, що надихаються захоплюючими сюжетами, і дайте дітям можливість втілити свої власні фантастичні створення та унікальні транспортні засоби. Дозвольте мріям пожвавитись у кожній будові!

Серія LEGO DREAMZzz – це захоплююча лінійка конструкторів ЛЕГО, покликана занурити дітей у чарівний світ сновидінь та фантазії. Розроблена для дітей віком від 7 років і старше, ця серія привносить елементи телешоу до будівельних пригод ваших дітей.

Одним із унікальних представників цієї серії є позашляховик Матео (71471). Цей конструктор надає дітям можливість зібрати незвичайний іграшковий позашляховик, який може перетворюватися, надаючи два захоплюючі види гри: у вигляді баггі та квадрокоптера. Таким чином, діти можуть обирати свій власний шлях пригод та розвивати свою творчу уяву.

Набір включає деталізовані фігурки персонажів, таких як Матео та його друзі, зокрема унікальні персонажі серії DREAMZzz, надаючи грі особливий шарм. Кожен конструктор цієї серії запрошує дітей у фантастичний світ, де вони можуть будувати, грати та створювати свої захоплюючі історії.

LEGO DREAMZzz – це не тільки ігрові набори, але й можливість для дітей поринути у світ своїх власних сновидінь, створюючи унікальні та захоплюючі сценарії ігор та пригод.

Придбати ігровий набір LEGO DREAMZzz Позашляховик Матео (71471) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

 

  • 5.0

    16 січ, 2024
    Нещодавно мій син захотів собі цей набір і я не зміг йому відмовити. Перше що мене здивувало - це настільки низька ціна, як за набір Лего. Конструкція досить проста, але водночас вражає своєю продуманістю та дизайном. Мініфігурка вийшла просто шикарна з усіма деталями костюма, одразу видно що над нею добряче так попрацювали. Набір досить міцний і зміг витримати краш-тест, який йому ми влаштували. Цікавою деталлю цього набору також є бластер, який зважаючи на свій розмір досить добре може стріляти. Тепер переглядаємо мультсеріал і підбираємо щось ще з серії.
    Достоинства:
    Чудовий дизайн з салатовими вставками, гарне загальне поєднання кольорів, можливість стріляти по ворогу, варіативність збірки, низька ціна.
    Недостатки:
    Очевидно, що набір невеликий і підійде радше для ознайомлення з серією, ніж повноцінної пригоди.

Рекомендуємо подивитися ці товари

1 580 шт.
10+