>
В наявності
319 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

46 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Чи дивилися колись Формулу-1? А хотіли б взяти участь? Заводьте мотор і готуйтеся до найшвидших гонок у Вашому житті з набором LEGO "Гоночний автомобіль".

Інформація про набір

Набір LEGO City 60322 – новинка січня 2022 року, призначена для дітей від 4 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показаний гоночний автомобіль, а на зворотній – деталі набору. Відкривши коробку, Ви виявите: 46 деталей, 2 мініфігурки та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії).

Механік та гонщик

У наборі LEGO "Гоночний автомобіль" Ви познайомитеся з двома учасниками перегонів, які перебувають в одній команді. Тільки один бере участь у змаганнях, займаючи місце за кермом автомобіля, а друга – за необхідності лагодить машину.

  • гонщик. Тут хлопець у салатово-білому гоночному костюмі та синіх рукавичках. На голові, з метою безпеки, – білий шолом. Він широко усміхається, вже передчуваючи свою перемогу у перегонах;
  • дівчина-механік. Вона одягнена у схожий костюм, з різницею лише в тому, що у гонщика салатові штани, а у дівчини – білі. Також на ній сині рукавички, синя кепка та темні сонцезахисні окуляри. Для ремонту автомобіля, вона має власну стійку з інструментами, де є гайковий ключ і молоток.

Важливу роль у перемозі відіграє взаємодія всередині команди, і тут із цим повний порядок, учасники розуміють один одного з півслова. Дівчина вже з наближенням гонщика бачить, що зараз він заїжджатиме на ремонт і готується зробити все швидко. Така команда точно приречена на перемогу!

Гоночний автомобіль

Зірка набору LEGO 60322 – помаранчевий гоночний автомобіль у стилі Формули-1. Місцями на автомобілі є салатові смужки, які є символом цієї команди. Також є напис turbo та номер 8 (сподіваємося, щасливий). Як у справжньому гоночному автомобілі, тут є місце для одного водія.

Збірка досить проста. Така, щоб змогли впоратися найменші фанати конструктора. Спеціально для цього автомобіль має цілісний стартовий модуль, до якого просто потрібно приєднати колеса та помаранчеві деталі. У зібраному вигляді автомобіль досягне 3 сантиметрів заввишки, 11 завдовжки і 5 завширшки. Він чудово підійде для того, щоб взяти із собою куди завгодно. І, коли стане нудно, дістати автомобіль та влаштувати захоплюючі перегони.

Влаштуйте гонки

Набір LEGO "Гоночний автомобіль" має все необхідне для того, щоб влаштувати невеликі, домашні перегони. Або покличте друзів з їхніми машинками і позмагайтеся з ними. Одягайте гоночний костюм зі шоломом, сідайте за кермо гоночного автомобіля і заводьте мотор. Упевнено тримайтеся на трасі і при необхідності, загляніть до дівчини-механіка, яка за дві секунди полагодить автомобіль і підтягне гайки на колесах. Розганяйтеся на останньому колі і фінішуйте першим, забравши такий довгоочікуваний кубок із п'єдесталу.

Найменшим фанатам гонок та конструкторів LEGO точно сподобається можливість відчути себе гонщиком, взяти участь у гонках та забрати кубок за перше місце з набором LEGO “Гоночний автомобіль”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2022
    Я купил этот набор для своего сына, чтобы он попробовал, так как он находится в младшей возрастной группе большинства наборов, а другие конструкторы как-то не очень. Большинство других для него немного сложноваты, но этот идеален. Он смог завершить его сам, следуя простой инструкции под моим контролем. Вишенкой на торте является то, что машинка к тому же ему очень понравилась и теперь он носится с ней по всему дому. Теперь нам нужен похожий набор.
    Достоинства:
    Хороший набор для маленького ребенка. Машинка для мальчика всегда беспроигрышный вариант. Сразу 2 фигурки в одном стиле.
    Недостатки:
    Нужна +- ровная поверхность для скоростной езды.
    • 23 січ, 2022
      Добрый день. С похожего, можете обратить внимание также на новинку 2022 года - LEGO 60323 (LEGO City Трюковый самолёт). Также подойдет ребенку.
  • 5.0

    23 січ, 2022
    Получил этот отличный набор позавчера. Чем-то он напоминает машинки хот вилс. Её легко можно взять с собой или поставить где-то на полке/рабочем месте. Хоть и написано 4+, никто не помешает вам взять машинку как маленький экспонат. А детям тем более подойдет, поскольку она имеет большую стартовую деталь, к которой нужно приделать колеса и верх.
    Достоинства:
    Маленький подарок для ребенка и взрослого. Классный оранжевый цвет. Как бонус - маленькая стойка для ремонта и фигурка девушки-механика. Можно добавить в город.
    Недостатки:
    Всего 2 инструмента для ремонта.
  • 5.0

    23 січ, 2022
    Набор гоночных автомобилей Lego — это веселое и быстрое занятие для детей. Мне нравится, что это сфокусированный продукт, поэтому дети не переутомляются, собирая множество дополнительных сборок. Мой сын прекрасно провел время, собирая эту гоночную машину. В набор входят два человечка Lego, а также пара аксессуаров, которые связывают всю тему воедино. В целом мне нравится концепция этих маленьких наборов, которые можно купить без особого повода.
    Достоинства:
    Отлично для маленьких детей. Все крутится вокруг гоночной машины и её починки. Можно докупить еще одну и устроить гонки.
    Недостатки:
    Вроде нет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари