>
В наявності
4249 грн
3286 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

878 шт.
2 шт.
53.7 × 5.5 × 28 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5748 грн
4441 грн
+ =
6348 грн
4903 грн
+ =
4598 грн
3555 грн
+ =
6748 грн
5261 грн
+ =
8048 грн
6478 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Містер Оз бере Матео і його друзів у поїздку, щоб впоратися з бандою похмурих привидів. Побудуйте шкільний автобус-космічний корабель у наборі LEGO "Космічний автобус пана Оза", зробіть кілька химерних маневрів, щоб змусити похмурих привидів повернуться в їхній кошмарний світ. 

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71460 був випущений в рамках серії LEGO Dreamzzz. Він містить 878 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Dreamzzz пропонує поринути в сон наяву. Разом із Матео, Іззі, Купером і Логаном набори серії відправляють у світ сновидінь, щоб втілити фантазії та битися з Королем кошмарів. Поєднуючи реальність і вигадку, хоробрим збирачам конструктора ЛЕГО це однозначно вдасться. 

Мініфігурки на борту і за бортом автобуса

Битва з похмурими привидами обіцяє бути масштабною, оскільки до набору ЛЕГО 71460 додано відразу 10 мініфігурок:

  1. Матео - творчий хлопець, який знайшов портал у Світ сновидінь. У наборі він одягнений у блакитний светр, сірі штани і червоні черевики. Образ доповнюють зелений ремінь і плащ. Власна збірка - великий олівець;
  2. пан Оз - учитель, який вночі працює Переслідувачем снів. На ньому синій светр, коричнева куртка та помаранчеві штани. Поверх одягу закріплюється біла броня з принтом пісочного годинника. Аксесуари - лазерний пістолет і пісочний годинник;
  3. з-блоб - істота, яку придумав Матео. Вона має невелике зелене тіло, голову зі слизом та обличчя з одними лише очима;
  4. Альберт - шимпанзе, яке є другим пілотом на кораблі. Альберт носить білий скафандр із принтом Переслідувачів снів і круглий прозорий шолом;
  5. Логан - самовпевнений хлопець, здатний зменшуватися у Світі снів. У наборі представлена якраз його зменшена версія з блакитним тілом і густим чорним волоссям;
  6. 5 похмурих привидів - кошмарні істоти. Серед представлених у наборі: Сьюзен, Проппер Чоппер, Денні, Літаючий лицар і Капітан Бедбород. Вони невеликі, чорного кольору і з різними атрибутами у вигляді щупалець, пропелерів і шоломів. 

Наступна зупинка - Світ сновидінь

Представлена в цьому наборі збірка - космічний автобус. Однак, перш ніж приступити до його створення, необхідно виконати швидку розминку у вигляді крихітного чотириколісного двомісного баггі. Він призначений для розміщення в задньому вантажному відсіку основного космічного корабля. 

Складання корабля починається з його основи, на яку потім встановлюється жовтий шкільний автобус, кабіна і великі двигуни. Всередині кабіни є можливість розмістити 2 мініфігурки, які опиняться оточені безліччю панелей управління. На задньому сидінні також є підвищення, де може стояти Альберт. У секції шкільного автобуса є ще кілька місць. Таким чином є можливість помістити всіх, разом з їхньою бронею, ременями і плащами. 

Коли швидкість не є пріоритетом, двигуни, датчики і багатоствольні гармати можна перетворити на величезну лазерну гармату і дві побічні збірки, перебудувавши набір. У такому варіанті лазерна гармата з'єднана з поворотною платформою зверху, що дає змогу наводити на різні цілі. Додаткові збірки представлені у вигляді невеликої ракети і радара. 
 

Сни про космос чекають своїх дослідників у наборі ЛЕГО "Космічний автобус пана Оза", щоб бороздити простори і боротися з жахіттями. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари