>
В наявності
1179 грн
934 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

311 шт.
2 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

На космічному фронті у світі LEGO City, подорож до нових горизонтів стає захоплюючою пригодою. Могутній космічний корабель із шістьма колосальними колесами та просунутою підвіскою готовий долати кам'янисті перепони невідомих планет. Разом із командою дослідників, діти становитимуть карту місцевості, виявлятимуть дивні парові гейзери та зустрічатимуть інопланетне життя. У цьому захоплюючому ігровому наборі знаходяться дві мініфігурки космічного екіпажу, а також захоплюючі фігурки роботів та загадкових прибульців.

Піддайтеся хвилюючій пригоді!

Про набір

Ігровий набір LEGO City Космічний дослідний всюдихід та інопланетне життя (60431) складається з 311 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Космічний дослідний всюдихід із кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів: висота – 10 сантиметрів; довжина – 22 сантиметра; ширина – 13 сантиметрів.

З безкоштовним мобільним додатком - LEGO Builder ви поринете в унікальний світ цифрового складання, де збільшення та обертання 3D-моделей стають захоплюючим процесом. Відстежуйте свій прогрес і запам'ятовуйте етапи складання, порівнюйте ваші споруди, це та багато іншого чекає на вас у мобільному додатку від ЛЕГО.

Космічні іграшки LEGO City – це не просто подарунок, це зустріч із реальністю у фантастичній формі. Реалістичні транспортні засоби, опрацьовані конструкції та надихаючі персонажі поєднують у собі фантазію та реальність, надаючи безмежні можливості для творчої гри. Додайте цей захоплюючий ігровий космічний набір до інших комплектів дослідження космосу в серії LEGO City (продаються окремо на нашому сайті) і вирушайте в епічні космічні пригоди.

 

Космічний подарунок

Пориньте у світ безмежних галактичних пригод із цим унікальним космічним ігровим набором LEGO City. Цей кумедний подарунок стане справжнім відкриттям для любителів космосу, дозволяючи їм створювати свої власні історії та дослідити таємничі простори всесвіту. Подаруйте радість та натхнення на свято або день народження тим, хто готовий вирушити у захоплюючу космічну пригоду, повні веселощів та творчості. З цим захоплюючим подарунком – ігровим набором LEGO City Космічний дослідний всюдихід та інопланетне життя (60431) діти вирушать у захоплюючу подорож незвіданими світами, де космічний всюдихід стане ключем до безмежних можливостей творчості та уяви.

Смішні прибульці, таємничі роботи та потужний космічний всюдихід із шісткою величезних коліс створюють ідеальну атмосферу для безмежних ігрових можливостей. Цей набір запрошує дітей вирушити у захоплюючу космічну подорож, досліджуючи далекі планети та зустрічаючи унікальних мешканців космосу. Це не просто конструктор, а ключ до великої космічної уяви!

Придбати ігровий набір LEGO City Космічний дослідний всюдихід та інопланетне життя (60431) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари