>
В наявності
739 грн
571 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

126 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Жителі ЛЕГО-Сіті не обмежуються тільки життям у місті. Набір LEGO "Космічний корабель і дослідження астероїда" допомагає в цьому переконатися, вирушивши на космічну станцію і взявши участь у вивченні знайденого астероїда.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60429 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 126 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Персонажі в космосі

Набір ЛЕГО 60429 розповідає історію про двох сміливих космонавтів, які відмовилися від життя в місті на користь наукового дослідження галактики.

  • хлопець. Перша фігурка набору одягнена в білий скафандр, деталізований блакитними пластинами, логотипом космічної служби та іншими принтами. Розпочаті спереду, принти продовжуються і на спині. Завершує образ синій шолом;  
  • дівчина. На ній аналогічний білий скафандр, проте замість блакитних - зелені деталі. Для перебування в космосі, є зелений шолом. 

Компанію космонавтам складає позаземна форма життя - зелений прибулець. Він збирається з двох деталей і має усміхнений вираз обличчя з трьома очима.

Космічні дослідження

Цей набір конструктора ЛЕГО представляє збірку космічного корабля і двох сцен на поверхні планети - лабораторію і місце розкопок. 

Перша збірка - це зореліт. Його основа складається з великих чорних деталей, оскільки набір насамперед розрахований на дітей. Потім збирається його внутрішня частина, білий верх і додаються деталізуючі деталі. У кабіну можна посадити пілота, піднявши чорне скло. Нагорі передбачено місце для зберігання знайдених копалин.

Другий буклет розділений на дві частини і починається з астероїда, усередині якого можна знайти 3 фіолетових кристали і забрати в космоліт для подальших досліджень. Також збирається кран, за допомогою якого астероїд можна підняти і перенести, або розбити. Друга сцена - це лабораторія. У ній є великий екран, на якому показано прогрес у дослідженні каменів, прилади та машини для буріння. 

Відчуйте себе першовідкривачем, під час пошуку і вивчення астероїда в наборі ЛЕГО "Космічний корабель і дослідження астероїда".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари