>
В наявності
3499 грн
3396 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

479 шт.
3 шт.
22.2 × 26.2 × 7.6 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Надзвичайно цікавий ігровий набір LEGO серії Super Heroes Залізна Людина: Залізний торговець сіє хаос (76190) відтворює оригінальну сцену з кінофільму "Залізна людина" 2008 року. Компанія LEGO вирішила відобразити у вигляді конструкторів культові сцени з кінофільмів студії Marvel, які вийшли на екрани кілька років тому. Такий хід безсумнівно сподобається всім фанатам Залізної людини і всього всесвіту Marvel.

Обадайя Стейн в своєму величезному роботі Залізному торговцеві викрадає Пеппер Поттс, а Залізній Людині (Тоні Старку) необхідно її врятувати. Допоможіть Залізній Людині звільнити свою кохану з гігантських рук мегаробота. Адже заради неї Старк забуде про всі можливі небезпеки і вирушить на порятунок за будь-яку ціну. А його ворог на це і розраховує. Як складатимуться події далі - залежить від вас, ви можете грати за сценарієм фільму або коміксу, а можете створити свій унікальний сюжет.

Про набір

У наборі представлено три мініфігурки: Залізна Людина, Пеппер Поттс і Обадайя Стейн.

  • Унікальна мініфігурка Залізної Людини прекрасно деталізована, по всьому тілу промальована залізна броня з золотим декором, а на обличчі маска - все ідентично герою однойменного кінофільму. Фігурка має два вирази обличчя злого Тоні Старка з інформаційною панеллю, де ведуться всі дані стану костюма, саме так він виглядає без маски Залізної Людини; і серйозного Тоні зі зведеними бровами і легкою усмішкою.
  • Пеппер Поттс в діловому чорному костюмі і в білій сорочці, також має два вирази обличчя - хитро усміхнене і розлючено стривожене. Вона дипломований фахівець в сфері права, прекрасний організатор з великим досвідом.
  • Обадайя Стейн представлений в елегантному синьому костюмі трійці, з сивою бородою і лисою головою, а також єхидною посмішкою на обличчі, виглядає дуже загрозливим.

На грудях робота розміщений дуговий реактор, такий самий, як і у Тоні Старка. Слідкуйте за світлом від потужного реактора, який світиться в темряві. 

На лівій руці розміщений трьохзарядний шипомет, а в правій - шипомет з шістьма обоймами, що стріляє круглими маленькими чорними шипами.

Допоможіть Залізній Людині звільнити свою кохану з гігантських рук мегаробота.

Про Залізному торговців з кубиків LEGO

Для захоплюючої гри потрібно зібрати з кубиків LEGO гігантського ворога і суперника Залізної Людини - Залізного торговця. Вам знадобиться набір LEGO (76190), який складається з 479 деталей, інструкція по збірці і гарний настрій, адже попереду тільки пригоди і яскрава гра з масою сюжетних поворотів, оскільки сценарій подій вигадуєте саме ви.

Жахливі обладунки Залізного Торговця в висоту досягають 18 см, що набагато більше за костюм Тоні Старка, проте це не злякає Залізну Людину: він не боїться небезпек, особливо, якщо на кону безпека Пеппер.

Гігантському роботу властива всебічна артикуляція кистей рук, здатен рухати пальцями завдяки спеціальним шарнірам і може здійснювати поворот тулубом. Потужні поршні підтримують плечі, крім того вони надійно закріплені за допомогою шарнірів і затискачів, які можуть повертатися в різних напрямках. Завдяки всім цим особливостям робот може рухатися дуже реалістично.

На лівій руці розміщений трьохзарядний шипомет, а в правій - шипомет з шістьма обоймами, що стріляє круглими маленькими чорними шипами.

Обадайя керує своїм роботом зсередини, якщо відкинути голову Торговця, ви побачите зручну кабіну з місцем для мініфігурки. На грудях робота розміщений дуговий реактор, такий самий, як і у Тоні Старка. Слідкуйте за світлом від потужного реактора, який світиться в темряві. 

Купити набір LEGO Super Heroes Залізна людина: сутичка з Залізним Торговцем (76190) ви можете в нашому інтернет-магазині.

 Що в коробці?  479 деталей, 3 мініфігурки, аксесуари, інструкція по збірці.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари