>
В наявності
1799 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

289 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ваше малюк любить супергероїв і комікси від студії Марвел? А Людина-мураха улюблений фантастичний герой? Довірте пригоди супергероя дитячим рученятам з новим ігровим набором LEGO Super Heroes Marvel Marvel Фігурка Людини-Мурахи для складання (76256). Новинка від компанії LEGO, точно, сподобається вашій дитині. Ігрова, повністю рухому фігура Скотта Ленга заввишки 24 см, представлена в костюмі супергероя Людини-мурахи. Костюм у детальній точності відтворено з останнього фантастичного екшену - "Людина-мураха та Оса: Квантуманія" 2023 року випуску. Подаруйте вашій дитині неймовірну можливість перенести дії фільму у повсякденне життя у будь-який час та в будь-якому місці. Адже компактні розміри ігрової фігури дозволяють брати із собою, культового героя бойовиків студії Марвел, усюди.

Про набір

Ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Фігурка Людини-Мурахи для складання (76256) призначений для дітей старше 8 років і складається з 289 елементів ЛЕГО, мініфігурки супергероїні та компаньйона Людини-мурахи - Оси, (яка надійно встановлюється на руці Людини-мурахи), простої інструкції з покроковими ілюстраціями по збиранню.

Фантастичний конструктор зірки фільмів стане чудовим подарунком для кожного фаната коміксів від студії Marvel. Серія ігрових наборів LEGO Super Heroes не обмежена лише однією рухливою фігурою супергероя Людини-мурахи. Зверніть увагу на інших зіркових персонажів серії, а саме на такі ігрові фігурки:

  • Залізну людину;
  • Венома;
  • Майлза Моралеса;
  • Людина-павука.

Кожен ігровий набір із фігурою супергероя ви зможете знайти та замовити на нашому сайті. Серія LEGO Super Heroes наповнена різноманітними ігровими наборами культових героїв фантастичного світу Марвел. Ви можете знайти як сольні конструктори, присвячені одному персонажу, так і великі набори з великою кількістю супергероїв в одній коробці.

Створюйте нескінченні пригоди супергероїв, комбінуючи збірні ігрові фігури між собою. Запрошуйте друзів на захоплюючі ігри та збирайте власну колекцію зірок фантастичних героїв від студії коміксів Марвел.

Цифрове складання конструкторів LEGO

Занурюйтесь у цифровий світ збирання конструкторів ЛЕГО за допомогою програми LEGO Builder Instructions. Встановіть безкоштовний мобільний додаток на свій смартфон або планшет. Просто інтерфейс програми буде зрозумілим навіть дитині. А зручні інструменти для масштабування, обертання моделі в 3D форматі, збереження особистого прогресу складання стануть цікавими для всієї родини.

Гарантована якість кожного елемента конструктора LEGO

Компанія LEGO суворо стежить за відповідностю усім суворим стандартам якості та безпеки своєї продукції. Перш ніж потрапити на прилавок магазину кожен кубик, кожну дрібну деталь конструктора ретельно перевіряють на безпеку. Проводять ряд досліджень та тестів, для стовідсоткового переконання у повній безпеці іграшки. Вибираючи конструктори ЛЕГО ви вибираєте найкращу якість та безпеку для вашої дитини.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари