>
В наявності
2699 грн
2087 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

540 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

За допомогою додаткового набору LEGO Super Mario Додатковий набір «Завдання «Дістати до хмарини» Великого Спайка» (71409) ви можете побудувати небесний рівень із культової гри Супер Маріо. Щоб розпочати гру на цьому рівні, необхідно придбати як мінімум один з трьох можливих стартових наборів:

  • 71360 - Стартовий набір з Маріо;
  • 71387 - Стартовий набір з Луїджі;
  • 71403 - Стартовий набір з Принцесою Піч.

Ігрові набори реальної гри Супер Маріо від ЛЕГО призначені для дітей віком від 7 років і стануть чудовим подарунком на будь-яке свято.

Персонажі набору

У додатковому ігровому наборі представлені фігури одразу трьох відомих ворогів Маріо:

  • Великого Спайка;
  • Бро-бумерангу;
  • Рослини-піраньї.

У процесі гри гравці намагаються отримати цифрові монети, допомагаючи головним героям боротися з Великим Спайком, ухилятися від катку з шипами та стрибати на грибних батутах. Щоб дістатися до Бро-бумеранга гравцям потрібно використовувати силу Super Star Block. Стрибки на гойдалках допоможуть здолати Рослину-піранью і, відповідно, отримати заслужені монети.

Про набір

Даний конструктор LEGO 71409 складається з 540 елементів, а готова модульна збірка виходить наступних розмірів: висота - 19 см, ширина - 38 см, глибина - 25 см. Ігровий набір відмінно поєднується з будь-яким іншим набором серії конструкторів LEGO Super Mario.

Завдяки ігровим наборам Супер Маріо від ЛЕГО ваша дитина перенесеться з віртуального світу комп'ютерної гри у реальність. Буквально щойно його улюблений герой стрибав грибами на екрані смартфона, а тепер Маріо власною персоною у вас вдома. Всі ігрові фігурки головних героїв, ворогів, монстрів, різноманітних перешкод на шляху до монет, такі самі як у ігри. Точна копія відеоігри Super Mario у вас у руках.

Поєднуйте додаткові набори, розширюйте, перебудовуйте, створюйте свої власні унікальні рівні для захоплюючої гри. Кожен рівень присвячений певному сюжету, як у відеогрі. Присутність різних пасток, неприємностей, перешкод і навіть монстрів роблять гру ще цікавішою, а не відштовхує гравців. Виконуйте необмежену кількість творчих завдань разом зі стартовими та додатковими наборами ЛЕГО Супер Маріо.

Додаток LEGO Super Mario

Безкоштовний мобільний додаток LEGO Super Mario стане для вас справжнім компаньйоном. У ньому ви знайдете необхідні інструкції зі збирання для всіх наборів серії, надихаючі та практичні поради, а також різноманітні матеріали для розширення творчого потенціалу.

Компанія ЛЕГО гарантує преміальну якість своєї продукції, починаючи ще з 1958 року. Кожен кубик та деталь відповідають усім суворим галузевим стандартам якості. Перед продажем всі елементи тестують для того, щоб переконатися у безпеці продукту та у повній відповідності суворим світовим стандартам безпеки.

  • 5.0

    5 гру, 2022
    У з’єднаному вигляді набір виходить компактним і щільним, що чудово виглядає. Деякі з більших наборів розширення можуть здаватися дещо відірваними або складатися з менших елементів, не пов’язаних один з одним, але тут це не так. З унікальними ворогами та веселою грою, я думаю, що це набір розширення вартий ціни. Мені було цікаво, як такий персонаж, як Спайк, чия ігрова механіка включає в себе піднімання та кидання речей, може бути реалізований у Lego, але компанія справді творить дива. Частина мене хотіла б, щоб його можна було видалити з хмари, щоб помістити в інший тип біому або відобразити його самостійно, але я не можу уявити, як це можна зробити, зберігаючи дивовижну функцію.
    Достоинства:
    Діти у захваті від гри та цього доданого рівня. Грибні платформи та поворотний підйомник чудові, проте найкращий все ж Спайк. Трішки новий погляд на те, що потрібно зробити, щоб перемогти.
    Недостатки:
    Поки важко вигадати як демонструвати Спайка окремо, але думаю я впораюсь.
  • 5.0

    5 гру, 2022
    Коли я вперше побачив коробку, я одразу захопився цим набором розширення. Великий Спайк - вражаючий супротивник, один з тих, що мені найбільше запам'яталися у грі. Стосовно хмаринок, то рішення безумовно вдале, оскільки рівні часто можуть здаватися пласкими, а цей додає нової висоти. Мені особливо подобається механізм, який кидає валик з шипами, і гойдалка, на якій сидить рослина. Це піднімає планку з попередніх наборів, у яких потрібно було лише перекинути ворога, відсканувати його штрих-код і от ти вже переміг найлютішого босса.
    Достоинства:
    Добре поєднаний набір, який розширює пригоди у повітрі. Достатньо ворогів як для цікавого проведення часу, особливо з дітьми. Особливо класним вийшов Спайк - величезна купа.
    Недостатки:
    Традиційно не надто низька ціна, проте вона більше виправдана, ніж в деяких інших наборах.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари