>
В наявності
2699 грн
2087 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

494 шт.
0 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Давним-давно, у далекому царстві, у високій-превисокій вежі жила прекрасна принцеса Піч. Стоп-стоп, зачекайте ... зовсім не так давно і не так далеко, а всього лише в наборі LEGO Super Mario Додатковий набір «Костюм Піч-кішки та Крижана вежа» жив злий чаклун Камек. Настав час навідатися до нього в гості і врятувати з полону Тоада, бо Камек щось зовсім розпустився.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71407 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 494 якісні деталі, інструкцію у додатку LEGO Super Mario та призначений від 7 років. Тема набору - будівлі.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Фігурки у вежі

Вежа в цьому наборі містить відразу кілька чудових мініфігурок, яких Ви вже могли бачити на екранах:

  1. Камек - злісний маг, який слугує Боузеру. Тут він у блакитній мантії, блакитному ковпаку та з посохом. З примітного також окуляри з товстими лінзами та маленькі гострі зубки;
  2. Тоад - гриб-помічник та друг Піч. У нього коричневі штанці, блакитний жилет і білий капелюшок у червоні крапки. Вираз обличчя дуже здивований і зляканий. Традиційно, тут він викрадений і утримується у вежі, закутий у кригу;
  3. Гумба-кіт - м'яка та пухнаста варіація гумби. Ця фігурка ворога виконана в помаранчевому кольорі і має трохи смужок, хвіст, вушка, білі лапки та злісний вираз обличчя.

Костюм кішечки

Фігурками набір LEGO 71407 не обмежується і тут Ви також можете отримати рожевий костюм кішки, який буде ідеально виглядати на Піч. Для того, щоб одягнути його на принцесу, потрібно замінити частину сукні на костюм, на руки одягнути білі лапки та маленькі вушка замість корони (не переживайте, корону також можна прикріпити). Якщо Ви все зробили правильно, то на екрані Піч висвітиться відповідний сигнал і Ви будете готові до проходження вежі.

Підняття на вежу

Зрозуміло, що головним завданням набору є порятунок Тоада з крижаного полону. Але перед тим, як вирушити нагору, можна також дослідити околиці на першому поверсі. І тут є:

  1. фруктове дерево з фруктом, який можна відсканувати та “з'їсти”;
  2. Гумба-кіт, якого треба перекинути, тим самим перемігши;
  3. захований під льодом блок із монеткою;
  4. також на першому поверсі знаходиться костюм, який може виїжджати вперед.

І щоб просунутися далі за рівнем, Вам і потрібно буде одягнути костюм. Після, скориставшись блакитною деталлю-драбиною, збирайтеся на другий поверх і збивайте лід з вежі. Останній етап - збити Камека разом із його мітлою вниз і збивши останню деталь льоду, звільнити Тоада з полону. Вітаємо, рівень пройдено!

Рятувати полонених з вежі ніколи не було простим завданням, але повірте, доклавши трохи зусиль, Ви не тільки врятуєте Тоада з ув'язнення, але й чудово повеселитеся у наборі LEGO Super Mario Додатковий набір «Костюм Піч-кішки та Крижана вежа».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 гру, 2022
    Цей набір призначений для тих, у кого вже є стартовий набір з Піч. Оскільки хоча Маріо і Луїджі можна одягнути у костюм, виглядає це ну дууже смішно. Ми з донькою спробували нарядити Маріо і зрозуміли, що потрібно буде все ж купити принцесу. Замок виглядає дуже вражаюче після того як був побудований, і створює певний розважальний геймплей. Серед іншого, ви можете розморозити замороженого Тоада і отримати монети. У будь-якому випадку, кожній принцесі потрібен гідний замок, і це чудово, що вони також пропонують принцесі Піч шанс розкрити свою внутрішню дівчинку.
    Достоинства:
    Враховуючи статус Піч - принцеса, набір був лише питанням часу і добре, що з цим не забарились. Чудовий набір фігурок, адже серед них є і друзі Піч, і вороги. Височенький замок по якому цікаво лізти нагору.
    Недостатки:
    Потрібен набір з Піч, проте так сходу артикль не згадаю.
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Безсумнівно, цей набір вражає візуально – він має вражаючу висоту, яскраві кольори та лиходія, який літає на мітлі. Також чудово бачити, що вже представлено зміну костюма для Піч, хоча вона з’явилась зовсім нещодавно. І наскільки я розумію, інші герої також можуть стати котиками і одягнути костюм. Тим не менш, я не впевнена у доцільності костюма кота. Здається, у наборі немає нічого, чого б Піч не змогла би виконати без нього, на відміну від пилососа Луїджі з минулорічної серії. Не зрозумійте неправильно, він непоганий, просто було б непогано, якби була якась частина курсу, яку не можна було б виконати в її звичайному одязі. Стосовно самого рівня, то підривати вежу, щоб видалити лід, було весело, а механіка перемогти Камека та звільнити Жабу, безперечно, приємна.
    Достоинства:
    Пристойний розмір набору, який є умовно самостійним (потрібна фігурка, проте маючи її, грати можна з одним набором). А грати і рятувати Тоада справді весело і цікаво. За бажання і змоги, можна поєднати з іншими наборами.
    Недостатки:
    Питання не тільки стосовно доцільності костюму, але і стосовно часу. Перевдягання займає доволі багато часу і можна не встигнути пройти рівень, тому було б добре мати блок часу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари