>
В наявності
3799 грн
2952 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

654 шт.
6 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4098 грн
3204 грн
+ =
6748 грн
5223 грн
+ =
4198 грн
3288 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пригоди Гаррі Поттера, наприклад, відвідування забороненої частини бібліотеки, не залишилися непоміченими і його викликають прямо в кабінет Дамблдора. Прослідкуйте з ним у наборі LEGO "Гоґвортс: Кабінет Дамблдора" і дізнайтеся, які таємниці приховує ця частина Гоґвортсу.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76402 було випущено у рамках серії Harry Potter. Він містить 654 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Фігурки чарівників

У набір входять 6 мініфігурок чарівників, серед яких:

  • Гаррі Поттер – головний герой серії. У цьому наборі ми бачимо мініфігурку трохи менше, адже це лише другий рік навчання у Гоґвортсі. Одягнений у форму гриффіндорців, має при собі чарівну паличку та плащ-невидимку.
  • Герміона Грейнджер – подруга Гаррі, яка теж поки що невисокого зросту. На ній форма Гриффіндора. Плюс має чарівну паличку.
  • Альбус Дамблдор – директор школи, до якого в наборі йде маля Фоукс, що воскрес з попелу і меч Гриффіндора. Одягнений у червону мантію, про що говорить продовжений принт на ногах фігурки.
  • Северус Снейп – завжди серйозний і, здається, незадоволений професор з відповідним виразом обличчя. На ньому фіолетовий жакет та чорний костюм. І як же без чарівної палички? Вона теж є.
  • Аргус Філч – загадковий завгосп, який не може без своєї кішки, яка завжди з ним не лише у фільмі, а й у цьому наборі. Одягнений у коричневий костюм та сірий шарф. При собі є лампа, щоб ловити Гаррі в плащі-невидимці.
  • Мадам Пінс – завідувачка бібліотеки в Гоґвортсі з досить цікавим смаком до капелюхів та зелених мантій із шарфом. Також, як і всі, має чарівну паличку, до того ж, завжди з книгою.

Автентичні пригоди

Складання в наборі LEGO 76402 є частиною Гоґвортсу з бібліотекою, кабінетом Дамблдора та невеликими кімнатами та виходами на вулицю. Для зручності гри, позаду будівля відкрита та може трохи розкриватися. У готовому вигляді збірка досягає 39 сантиметрів заввишки, 19 завширшки і 9 завдовжки.

Так як набір заснований на сценах з фільму "Гаррі Поттер та Таємна кімната", то тут можна розіграти традиційний момент із поділом студентів на факультети розподільним капелюхом. Побачити та випробувати легендарний меч Гріфіндора. Або простежити за Снейпом, який може щось задумати.

Будівля містить кілька зон, кожна з яких наповнена справжніми деталями популярної серії фільмів. У кабінеті Дамблдора зберігач пам'яті розкриває приховані спогади, а малюк Фоукс воскресає з попелу. Тим часом Гаррі використовує свій плащ-невидимку, щоб таємно відвідати заборонений розділ бібліотеки, де книги оживають!

Вишенька на торті – набір включає 3 випадкові карти чарівника (всього можна зібрати 16).

Не тільки чарівники, але й магли зможуть вирушити в цю подорож Хогвартсом і потрапити в найцікавіші місця та пригоди в наборі LEGO “Гоґвортс: Кабінет Дамблдора”. Тут магія чатує на кожному кроці та в кожній кімнаті.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 лип, 2022
    Цей набір чудово представляє перший фільм про Гаррі Поттера з широким спектром епічних персонажів, плащем-невидимкою та феніксом. Те, що дійсно здивувало: книги, які висуваються та відкриваються. Набір чудово виглядає, якщо його додати до інших у колекції Гоґвортсу. Мініфігурки також милі! З точки зору зручності гри, деякі деталі в бібліотеці ускладнюють переміщення мініфігурок усередині набору, але багаторівневий характер набору дозволяє досить легко знайти місце для кожного.
    Достоинства:
    Він вражаючий, симетричний і чудово розроблений. Гарний та доступний інтер'єр, з яким легко взаємодіяти. Фігурки включають навіть міссіс Норріс та Фоукса.
    Недостатки:
    Хоча це відносно самостійний набір, краще все ж таки поєднати з рештою Хогвортсу.
  • 5.0

    24 лип, 2022
    Дуже сподобався цей набір, це великий крок вперед у порівнянні з дуже тьмяним офісом Дамблдора з наклейками, який був у наборі з часовою вежею 2019 року. Хоча мені не подобається той факт, що чаша спогадів була на даху кабінету Дамблдора, а не всередині нього, модульність цього набору дозволяє розмістити обидві кімнати поруч. Новий плащ-невидимка, Філч, місіс Норріс, Фокс і мадам Пінс — фантастичні доповнення! Однак я вважаю, що нові принти Дамблдора — це марнотратство: він не дуже відрізняється від попередніх версій.
    Достоинства:
    Дуже світлий та насичений деталями набір. Легко перебудовується та змінюється. Багато фігурок та усі вони добре підібрані до набору.
    Недостатки:
    Нові принти у Дамблдора майже такі самі, як і були.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари