>
В наявності
3599 грн
2783 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

730 шт.
6 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3648 грн
2825 грн
+ =
3898 грн
3035 грн
+ =
6548 грн
5054 грн
+ =
3748 грн
2909 грн
+ =
3998 грн
3119 грн
+ =
4058 грн
3169 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Гаррі Поттер... Хлопчик, який вижив... Прийшов померти." - Волан-де-Морт

На жах Волан-де-Морта, у фінальній битві Гаррі Поттеру вдалося не тільки перемогти, а й знищити Темного Лорда. Однак у наборі LEGO "Битва за Гоґвортс" ця історія тільки починається, і у Вашому праві змінити її, віддавши перемогу іншій стороні або залишити все так, як і має статися. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76415 був випущений в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 730 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 9 років. Тематика набору - замки. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі. 

Захисники Гоґвортса проти Пожирачів смерті

Сили добра і зла в наборі ЛЕГО 76415 розділені порівну, принаймні в питанні доданих у комплект мініфігурок. 

  • Гаррі Поттер - один з головних героїв, навколо якого обертаються події. Хлопець одягнений у блакитний светр, синю спортивну кофту, коричневу куртку і сірі штани;
  • Невілл Лонгботтом - студент факультету Гриффіндор. На ньому сіра сорочка, сіра кофта і сірі штани;
  • Моллі Візлі - дружина Артура і мама 7 дітей. Жінка одягнена в коричневу сукню до підлоги;
  • Волан-де-Морт - один із найвідоміших темних чарівників. Лиходій одягнений у зелену мантію, яка також закінчується на землі;
  • Белатріса Лестрейндж - пожирачка смерті. На жінці чорна довга сукня з відкритими руками;
  • Скабіор - єгер, що займається затриманням неблагонадійних. Фігурка одягнена в чорний костюм, а також має рожеву хустку на шию. 

Кожна з мініфігурок має чарівну паличку, а у Невілла додатково є меч Гріффіндора. Він призначений для Нагайни, яка також присутня в наборі.

Битва за школу магії

Цей набір є модульним, тому може бути зібраний і перебудований на Ваш розсуд. Однак передбачено 2 варіації збірки, які можуть допомогти розіграти культові сцени і надихнути на подальшу творчість. Перша - битва у внутрішньому дворику. Він представлений центральним входом із вежами, а також двома коридорами. Як нагорі, так і внизу можуть розташовуватися мініфігурки, а якщо є бажання продемонструвати наслідки битви, деякі деталі можна збити або розкидати. Розміри базової моделі замку сягають 28 сантиметрів заввишки, 44 завширшки та 11 завдовжки. Друга варіація - це битва на мосту. Для цього всі частини збираються разом, формуючи ділянку мосту. Нагору встановлюються персонажі, які можуть зіткнутися в магічній дуелі. 

Волан-де-Морт, який прийшов за Гаррі Поттером, не отримав свого і розв'язав битву за Гоґвортс. У наборі ЛЕГО "Битва за Гоґвортс" розправтеся з Нагайною, щоб можна було не просто підібратися до Темного Лорда, а й знищити його. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 лип, 2023
    Як затятий фанат саги про Гаррі Поттера, я можу тільки радіти цьому новому набору. Деталізація персонажів, замок, який дійсно руйнується під час битви, відтворення дуелі з магічним контактом між чарівними паличками Гаррі і Волдеморта, вбивство Нагайни..... вражає. Можливість відтворити сцену на мосту, бачачи, як навіть деталі підземелля впорядковані не може не тішити. Очевидно, що цей набір доповнює весь комплекс замку Гоґвортс, але можна брати навіть якщо ви не маєте інших кімнат.
    Достоинства:
    Кольорова гама - пісочний та зелений, як у решти замку з конструктора. Місце для фігурок як наверху, так і внизу. В альтернативному варіанті (міст), замок поєднаний з підземеллям. Кольорові збірні закляття, палички для кожної фігурки.
    Недостатки:
    В варіанті просто замку трішки розрізнений.
  • 5.0

    9 лип, 2023
    Від високих веж до мурів і великої зали, замок справді здається величним і величним. Це гнучка конструкція замку, яку можна додавати до інших наборів серії. Також не дивлячись на те, що замок присвячений кінофраншизі, він може з'являтися і в інших історіях, будучи будівлею з готичним дизайном. Однією з родзинок цього набору є ігрові функції. Різноманітні люки, потаємні відсіки та рухомі деталі дозволяють створювати інтерактивні історії. Присутність культових персонажів, таких як Моллі Візлі, Беллатриса Лестрейндж, Гаррі Поттера та Волан-де-Морт, додає додатковий рівень достовірності битві за Гоґвортс. До речі, ловіть лайфхак. При дублюванні персонажів з інших наборів я міняю місцями частини тіла з фігурками Сіті, щоб створити більше учнів, а не кілька Гаррі тощо. Крім того, до набору входить кілька дрібніших аксесуарів, таких як чарівні палички, зілля та магічні артефакти.
    Достоинства:
    Фінальна збірка частини замку, яку можна зруйнувати. Окрім замку, можна побудувати міст, який також фігурує у фільмі. Фігурки деталізовані так, щоб виглядати так само, як у фільмі. Достатньо магічних атрибутів, щоб відчути себе у Гоґвортсі.
    Недостатки:
    Що тут може не сподобатися, це ж Гаррі Поттер.
  • 5.0

    9 лип, 2023
    Еще одна фантастическая сборка от lego. На этот раз по одному из главнейших событий - битве за Хогвортс. Я заказал этот набор, чтобы пополнить свою коллекцию, ведь у меня уже есть модель Выручай-комнаты. Эта модель битвы отлично сочетается с ней. В ней 6 минифигурок, включая Гарри и Волдеморта, у каждого есть оружие. Моя любимая - Беллатриса Лестрейндж, она выглядит потрясающе и зловеще. Моему сыну нравится особенность заклинаний - они ломаются. Набор целиком также связан с этим - он спроектирован так, чтобы распадаться на руины во время битвы, а затем легко восстанавливаться, прежде чем начать все сначала. Весь набор очень веселый. Правда, он дороговат по сравнению с некоторыми другими наборами lego.
    Достоинства:
    Минифигурки, которые брали участие в битве, плюс есть даже Нагайна. Новая концепция заклятий. Возможность отображать модель по-разному, в том числе в разрушенном виде.
    Недостатки:
    Дороговато.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари