>
В наявності
1849 грн
1567 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

364 шт.
3 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Складно переоцінити значущість сов у чарівному світі, адже вони можуть доставити лист у будь-яке місце. Якщо немає власної сови, студенти Гоґвортса можуть надіслати листа одним зі шкільних птахів, навідавшись у соварню. Біля вежі також відбувається один із знакових моментів - Гаррі Поттер запрошує Чжоу Чанг піти з ним на Святковий бал. Що відповість дівчина, можна вирішувати самостійно в наборі LEGO "Замок Гоґвортс. Соварня".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76430 був випущений у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 364 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі. 

Мініфігурки біля вежі

У набір ЛЕГО 76430 додано 3 мініфігурки, які пов'язані зі шкільною соварнею:

  1. Гаррі Поттер. Хлопець, який шукає пару для балу, одягнений у сіру кофту, коричневу куртку і світло-коричневі штани;
  2. Чжоу Чанг. Студентка Когтеврана має рожевий смугастий светр, світло-коричневу куртку, сині штани та синій шарф;
  3. Аргус Філч. Шкільний завгосп з'являється в коричневій кофті з блакитною шийною хусткою та коричневому класичному костюмі. Спеціальний аксесуар працівника - щітка.

Оскільки в наборі показано вежу з совами, у ньому також з'являються 5 птахів різних розмірів і забарвлень. Серед безіменних шкільних сов є також маленька сіра пташка Рона Візлі - Левконія.

Соварня у Гоґвортсі

Житло сов є головною збіркою цього набору. Воно світло-жовтого кольору і закінчується двома шпилями. Вежа створюється на сірій скелі та повністю відкрита зі зворотного боку. Це не тільки полегшує доступ до внутрішньої частини, а й показує потаємну кімнату з павуками, розташовану в скелі. Розміри совярні сягають 36 сантиметрів заввишки, 12 завширшки і 10 завдовжки.

Всередину самої вежі можна потрапити, піднявшись сходами, де і стикається Гаррі з Чжоу. Соварня складається з 4 невеликих поверхів. На першому з них встановлено статую сови в польоті, на другому є комірки для листів, на третьому можуть сидіти сови, а на останньому встановлено ліхтарі. Під самим дахом є місце для того, щоб повісити один з колекційних принтованих портретів, який у наборі можна отримати випадковим чином. Крім місця для сов усередині вежі, зовні є кілька виступів і вікон, де можуть сидіти птахи. Також для них припасені листи і ласощі.

Шкільна соварня - не найромантичніше місце для запрошення вподобаної дівчини на бал. Однак постарайтеся зробити все якнайкраще, щоб Чжоу відповіла позитивно і святкування пройшло в рази краще. Або не заглиблюйтеся в історію і використовуйте набір ЛЕГО " Замок Гоґвортс. Соварня" для розширення власного замку. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 бер, 2024
    Соварня стоїть окремо від замку Гоґвортс, як у фільмах, на скелястому виступі, до неї ведуть довгі сходи. Гарний інтер'єр, мініфігурки та сови. Конкретніше, є різноманітні сови (5 штук) та аксесуари для догляду за ними, а також мініфігурки Гаррі Поттера, Чо Чанг та Аргуса Філча. Як на мене, будівля і її наповнення дуже відповідають опису, але всередині вона майже пуста, якщо не рахувати статую та ліхтарі. Насправді не знаю, чи можна було б це покращити, не змінюючи форму і загалом це чудово, що у нас тепер є соварня, але більша увага до деталей зробила б його ще кращим.
    Достоинства:
    Нова будівля, яка раніше не з'являлась в наборах серії. Доволі висока і як додатковий простір також використано горище і підземна частина. Різнокольорові сови у різних позах. З мініфігурок Філч як завгосп школи, і Гаррі з Чо, які зіштовхуються у соварні напередодні балу.
    Недостатки:
    Потрібен вищий рівень деталізації.
  • 5.0

    23 бер, 2024
    У мене змішані почуття щодо соварні. Модель включає в себе все, що я сподівався побачити у відтворенні цієї будівлі в LEGO, включаючи нових сов і такі речі, як коробка з совиними ласощами. Незважаючи на це, деяким частинам конструкції дуже бракує деталей, якщо порівнювати з іншими наборами про Гаррі Поттера. Тому ціна дається мені досить дорогою, особливо з урахуванням того, що в комплекті лише три мініфігурки. Проте ці мініфігурки чудові, і я радий бачити Філча в меншому наборі. За нижчу ціну, можливо, деякі дрібні недоліки можна було б пробачити, але я очікую більшого рівня деталізації в темі Гаррі Поттера.
    Достоинства:
    Я радий бачити соварню, представлену в LEGO. Хороший інтер'єр, в цілому. Підземна частина. Нові сови та мініфігурка Філча у відносно доступному наборі.
    Недостатки:
    Не зовсім вистачає деталізації.

Рекомендуємо подивитися ці товари