>
Уточнити наявність у постачальника
31499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 167 шт.
15 шт.
52.5 × 22 × 48 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

“Ми далеко подорожували і багато бачили, але місця краще за це так і не знайшли. Тут всього потроху, якщо ви мене розумієте: і Шир, і Золотий Ліс, і Гондор, і королівські палаци, і готелі, і луки, і гори — все змішано” - Сем про Рівендел

По-справжньому казкове місце - Рівендел свого часу радісно зустрів Більбо і Фродо, вказавши останньому його призначення. Невідомо, чи було б знищено кільце, якби не Рада Ельронда, проведена в замку. З набором LEGO “Рівендел” кожен бажаючий може перенестись у культове місце, щоб дослідити всі його кімнати та навколишню природу.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10316 було випущено у рамках серії LEGO The Lord of the Rings. Він містить 6167 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – замок.

Особливості серії. Серія LEGO The Lord of the Rings переносить у Середзем'я і пропонує приєднатися до Більбо, а потім до Фродо у їх захоплюючих пригодах, пов'язаних із кільцями всевладдя. Як і у фантастичному світі, у конструкторах серії чекають сцени битв та прояви справжньої дружби.

Мешканці та гості замку

Як і в будь-якому замку, в Рівенделі можна зустріти безліч персонажів. Деякі з них живуть у ньому, а дехто зупинився відпочити перед продовженням пригоди.

  1. Фродо в коричневому костюмі і зеленому плащі. Він має кільце всевладдя та меч – Жало;
  2. Сем у коричневому піджаку, сорочці та штанях, а також із синім плащем;
  3. Піпін у синьому жакеті, коротких коричневих штанях і червоному плащі. Він має аксесуар – лембас;
  4. Меррі в жовтому жилеті і зеленому костюмі. У нього в руках морквина;
  5. Гендальф у сірій туніці, плащі та ковпаку. Аксесуар - палиця;
  6. Леголас у похідному зеленому одязі, перев'язаному ременями. Постійний аксесуар - лук;
  7. Гімлі в коричневому одязі і шоломі. Має зброю – бойові сокири;
  8. Боромир у синьо-червоному одязі. З собою має меч Гондора та щит;
  9. Арагорн в темно-коричневому одязі. Він має свій меч – Нарсил;
  10. Арвен у довгій білій сукні;
  11. Ельронд в червоному з білим королівському одязі та короні;
  12. Глоїн у сірому светрі та темно-сірих штанях;
  13. Більбо в білій сорочці і світлому костюмі. Аксесуар – палиця;
  14. 2 ельфійські коваля (дівчина і хлопець) в сірому одязі. У руці у ельфа молоток.

Крім мініфігурок персонажів, в наборі ЛЕГО 10316 є 6 статуй ельфійських героїв, розташованих на підставі вежі.

Також більшість мініфігурок мають двосторонні обличчя, щоб реагувати на різні ситуації. Наприклад, Більбо має спокійний вираз обличчя і злий - коли ним заволодіває кільце.

У гостях у Ельронда

Набір має розміри більше 39 сантиметрів заввишки, 75 завширшки та 50 завглибшки, і його можна розділити на 3 основні частини, що дозволяє відображати його як цільну модель, так і окремо. Ці частини включають вежу, кімнату для Ради та альтанку з річкою. Вони також мають менші кімнати, як кабінет Ельронда, кімната для відпочинку Фродо, кузня і так далі. Збираючи їх і надалі розглядаючи, можна побачити безліч знакових предметів і деталей, описаних у книжках і фільмах. Наприклад, у кімнаті у Фродо є відкрита скриня, в якій захована надрукована плитка міфрилової кольчуги, подарована Більбо гномом Торіном і пізніше передана племіннику. Все це підкреслюється загальним деталізованим відтворенням королівського місця з кольоровою черепицею, викладеною плиткою, хитромудрою альтанкою і іншими коштовностями інтер’єру та екстер’єру. 

По всьому замку розкидані численні вітражі з наклейками та зображення, що становлять важливі події в історії Середзем'я. Зображення, які можна знайти, включають Еаренділя та Ельвінг на борту Вінгілота, Ост-ін-Едхіл, де були викуті Кільця Влади, і навіть Саурона за кілька хвилин до його поразки.

Цікавий факт! У фундаменті Рівендела захований так званий шпигун, який спостерігає за тим, як відбувається Рада і які рішення на ній ухвалюються. У цьому плані дизайнери відійшли від оригінального твору, адже в такому разі вся подорож була б приречена. Знайти пасхалку можна, від'єднавши одну з частин збирання. А ось яку – доведеться знайти самостійно.

 

Чарівне ельфійське місце в наборі ЛЕГО “Рівендел” радо готове прийняти будь-якого фаната Володаря кілець та провести своїми коридорами чи стежками, таким чином перенісши у фентезійний світ.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 бер, 2023
    Я чудово розумію, що набір коштує дорого і для багатьох це одразу мінус на його покупці. Але повірте, він коштує кожної копійочки, якщо ви все ж вирішите його придбати. Він забезпечує неперевершену деталізацію, яку ви очікуєте від дорогого, масивного набору LEGO "Володар перснів". Словами і навіть фотографіями не можна описати цей набір - це приголомшлива модель, на яку приємно дивитися під будь-яким кутом. Мені подобається його універсальність, коли справа доходить до демонстрації, як в цілому, так і окремими секціями. Мініфігурки неперевершені, особливо коли ви отримуєте "Братство” в одній коробці. З чіткими відбитками, новими аксесуарами, новими шиньйонами та багатьом іншим, ви дійсно можете сказати, що набір продуманий у кожній детальці.
    Достоинства:
    Епічний погляд на LEGO Володар перснів (насправді ставка піднялась дуже високо після цього набору). Майже нульові компроміси (нічого не було применшено або спрощено). Чудові кольори в поєднанні з привабливими збірками. Містить усе Братство і навіть більше.
    Недостатки:
    Як таких, то недоліків немає. Навіть ціна і та виправдана.
  • 5.0

    9 бер, 2023
    Дас іст фантастіш! Мене як людину, яка тільки-тільки закінчила читати Володаря перснів, набір більш, ніж вразив. Вся модель надзвичайно деталізована і точна, якщо порівнювати з фільмами Пітера Джексона, вміло балансуючи між землистими кольорами і зеленим листям. Черепичні дахи виглядають ефектно, а різноманітність архітектурних стилів приваблює, причому білий павільйон слугує елегантним доповненням до головної будівлі. Безперервна доріжка між двором ради та арсеналом також прекрасна, вона повторює контури ландшафту. Лише простір навколо лавки здається недостатньо деталізованим, захованим за більшими спорудами. Звичайно, вибір мініфігурок також заслуговує на похвалу. Присутні 15 персонажів, і вони відображені у найкращих варіаціях.
    Достоинства:
    Неймовірна архітектура та колір. Майже бездоганна деталізація. Розумні методи будівництва. Широкий вибір мініфігурок. Багато приємних посилань. P.S. секрет, який міг би перервати подорож також розкрив, але не буду спойлерити.
    Недостатки:
    У деяких місцях є невеличкі пропуски між деталями.
  • 5.0

    17 лют, 2023
    Одне питання - як? Як мені дочекатись ці 25 днів, щоб нарешті отримати набір? Він же просто ФАНТАСТИЧНИЙ, а я якраз вирішив перечитати Володаря кілець. Навіть не можу уявити, скільки цікавих деталей заховано у цих численних кімнатах, що я поки бачу тільки на фото. Дуже круто, що окрім замку додано також куточок з природою, але мою увагу найбільше привертає сцена з Радою. Нарешті все продумано: вдосталь стільців, усі мініфігурки можуть сидіти, а у центрі п’єдестал з кільцем. Так і хочеться розсадити усіх спокійно, а Боромира так, щоб він трішки тягнув руки до кільця. Лише хто ж це шпигує за зібранням…поки навіть не можу уявити.
    Достоинства:
    (суджу за фото, бо тільки оформив передзамовлення) Нарешті вдосталь мініфігурок і навіть усе Братство у зборі. Багато двосторонніх голів, доволі точні принти одягу та аксесуари. Хоч і не усі великі, але багато кімнат і наче є усі описані у книгах. Має вийти суперова сцена з Радою. Багато рослинності та загалом природи.
    Недостатки:
    (суджу за фото, бо тільки оформив передзамовлення) Не зовсім подобається використана голова для Арвен. Невже для такого набору не можно було зробити спеціальну, а не використовувати стандартну жіночу.
    • 17 лют, 2023
      Доброго дня. Чесно кажучи, ми також не знаємо як це дочекатись приїзду цього набору, оскільки також у захваті. Прихованих деталей має бути більш, ніж вдосталь, тому після збірки можете також поділитися враженнями. Будемо чекати на Ваше доповнення і раді дарувати такі позитивні емоції.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари