>
В наявності
2499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

241 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Компанія LEGO і магічна колекція Hogwarts Moments запрошує вас в кращу магічну школу — Гоґвортс, а саме на урок трансфігурації, разом з друзями Роном та Герміоною. Трансфігурацію викладає заступник директора — професор Мінерва Макґонеґел, до неї на урок запізнення неприпустимо, тому покваптеся.

Трансфігурація — основна галузь магії, вивчає магічні способи і заклинання перетворення одних живих істот в інші неживі предмети і навпаки. Виступає в якості обов'язкового предмета з першого класу Гоґвортсу. Наука досить складна, потребує серйозного концентрації, певних магічних сил і знань.

На уроці вам знадобиться том-конструктор ЛЕГО У Гоґвортсі: урок трансфігурації (76382), виконаний у вигляді книги з гербом факультету Гріффіндор, а відкриваючи книгу, ви опинитеся в кабінеті трансфігурації і поринете у дивовижний світ магії і чаклунства.

Перше заняття — урок Перетворення. Ронові, як завжди, необхідна допомога: він перетворив щура в питний кухоль. Хоча Герміона і викладач професор Макгонегел попереджали його про правильну вимову заклинання і як правильно управляти чарівною паличкою, але у нього знову щось пішло не так.

Важливо, щоб ваші рухи були сміливі і рішучі, не варто крутити паличкою без необхідності, щоб ваші старання і перші спроби перетворення були вдалими. Перш ніж вимовляти заклинання, продумайте чіткий образ предмета, який ви хочете створити і чітко скажіть заклинання. Коли ви станете досвідченим чарівником, заклинання можна буде не вимовляти вголос, достатньо проговорити його про себе.

У разі непередбаченого перетворення скажіть "Репаріфарж" і все повернеться, як і було, але тільки тсс, цього професор Макґонеґел ще не розповідала на своїх уроках.

Цей чарівний набір колекції LEGO Hogwarts Moments: урок трансфігурації (76382) оснащено різними функціями і аксесуарам. Поєднуючи даний конструктор з іншими наборами колекції (Урок зіллєваріння ЛЕГО 76383, Урок Гербалогіі ЛЕГО 76384, Урок заклинань ЛЕГО 76385), ви зможете зібрати і відобразити повний навчальний процес школи Гоґвортс, розвиваючи рольову гру одночасно в чотирьох класах.

Кожен з наборів колекції трансформується в книгу (висотою 12 см, шириною 8 см, глибиною 4 см) і буде займати почесне місце на вашій полиці з підручниками, відчуйте себе справжнім учнем-чарівником.

Що в коробці? 241 деталь, 3 мініфігурки: Герміона Грейнджер, Рон Візлі, професор Мінерва Макґонеґел, інструкція по збірці, наліпки для деталізації.

Підручник трансфігурації ЛЕГО (76382) можна купити в крамниці "Флоріш і Блотс" на Алеї Діаґон, а також в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    10 кві, 2021
    Как большой фанат Гарри Поттера, я изначально был не в себе по поводу этих книг. Я знал, что получу их, но не был уверен, действительно ли они мне понравятся. Я действительно думал, что книги будут немного больше, исходя из размера коробки. Однако каждый класс содержит так много деталей, что я обнаружил, что вскоре преодолел легкое разочарование, которое я испытал по поводу их размера. Класс трансфигурации открывает полноценную сцену в классе. Включая классную доску, объясняющую заклинание Vera Verto, полки с различными принадлежностями и множеством маленьких кусочков и деталей. Конечно, там есть классная мебель, поэтому профессор МакГонагалл может обучать Рона и Гермиону. Я был удивлен тем, насколько уютно все умещается в книге.
    Достоинства:
    Если у вас есть все 4 серии, они соединяются в круг, что создает забавный вид. В целом, это увлекательный взгляд на франшизу о Гарри Поттере, который было интересно создавать и который предлагает хороший баланс между игровыми возможностями и отображением.
    Недостатки:
    Размер небольшой, что-то между А5 и А6. К сожалению, минифигурки не помещаются в закрытую книгу.
  • 5.0

    10 кві, 2021
    Если в вашем доме есть фанат Гарри Поттера, им понравятся эти наборы с книгами. Мы купили этот первым и дети играют с ним целыми днями, собирая и перестраивая. Этот набор включает не только элементы классной комнаты, но и трех фигур: профессора МакГонагалл, Рона Уизли и Гермионы Грейнджер. Этот набор выглядит действительно круто на книжной полке или комоде, но если вы хотите убрать его, все отдельные элементы набора можно прикрепить к фону классной комнаты, чтобы он закрывался, как книга.
    Достоинства:
    Кабинет очень похож на фильм (первая часть вроде?). И книгу вправду можно закрыть, когда надоест играть и разместить на полке.
    Недостатки:
    Не хватает только минифигурки Гарри.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари