>
В наявності
4449 грн
3483 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 321 шт.
0 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Замок Боузера – не найкращий вибір для прогулянки. Виняток, якщо Вам потрібно врятувати друзів та іншого виходу немає. Саме це сталося у наборі LEGO “Битва у замку Драй Боузера. Додатковий набір”, коли потрібно звільнити фіолетового Тоада.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71423 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 1321 якісну деталь, доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Super Mario та призначений від 8 років. Тематика набору – істоти.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Фігурки у замку

У фортеці набору ЛЕГО 71423 можна зустріти 4 персонажі, причому серед них як жителі, і бранець.

  1. Драй Боузер – двійник Боузера. Він збирається із білих деталей, які символізують кістки. Скелет має червоні очі, великі ікла та роги. Руки можуть підніматися. На спині сірий панцир із QR-кодом, на який головний герой повинен стрибнути кілька разів;
  2. кістяна рослина піранья - один із супротивників. Рослина має невеликі сірі листочки біля основи, біле стебло і величезний рот, що відкривається;
  3. кістяна гумба - різновид гумби. Він має бірюзове тіло, а також маску у вигляді черепа. Перемогти ворога можна, стрибнувши на QR-код, розміщений вгорі;
  4. фіолетовий Тоад - друг Маріо, який потрапив у полон. На ньому фіолетовий жилет, коричневі черевики і великий білий грибний капелюшок з фіолетовими крапками.

Пригода у замку у Драй Боузера

Перше, що зустрічає у замку - це величезна паща Драй Боузера, з властивим йому злим поглядом, зубами та рогами. Усередині пащі знаходиться сам Драй Боузер. Внизу й поряд від піднесення є кам'янисті частини фортеці, що де-не-де заповнені лавою. Тут і починається пригода, під час якої фігурка стартового персонажа має врятувати свого друга. У наборі можна зайнятися різним:

  • підкачатися, піднімаючи штангу чи під час биття боксерської груші;
  • зустріти Маагмаргха та ухилитися від його укусів;
  • знайти приховані сходи, що ведуть нагору;
  • збити з веж рослину піранью та гумбу;
  • скинути Драй Боузера з його піднесення і розправитися з ворогом;
  • знайти ключ і відкрити таємничу скриню;
  • пробратися всередину замку, щоб розкрити плани захоплення Грибного королівства;
  • покерувати краном і врятувати Тоада із клітки

Нехай Вас не лякає зловісний вигляд замку і навколишня лава, адже в компанії Маріо, Луїджі або Піч, Ви зможете впоратися з усіма випробуваннями набору ЛЕГО “Битва в замку Драй Боузера. Додатковий набір”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    27 вер, 2023
    Додатковий набір пропонує не лише погляди на деяких із цих лиходіїв і героїв у їхній кістлявій формі, а й деякі перешкоди, з якими зазвичай стикаються гравці в локаціях нежиті. Тут і кусюча рослина, і кістяний гумба, і маагмарг. Але це ще дрібниці, порівняно з самим Драй Боузером. Він розташований у кістлявому роті, який є входом. Між щелепами є платформа, яка захищає блок ключа для отримання скарбів. Головна місія тут - подолати вищезгадані перешкоди, щоб врятувати фіолетового Тоада з кістяної клітки. Фіолетова жаба є посланником Грибного Королівства. Його фіолетово-золотий жилет відповідає його зовнішньому вигляду, що свідчить про те, що він міг бути спійманий Драй Боузером у дорозі з важливою інформацією. Думаю, ви зрозуміли, що я 1 - фанат всесвіту Маріо, 2 - у захваті від набору, 3 - вже трішки погрався з його інтерактивними можливостями.
    Достоинства:
    Все відповідає світу нежиті. Нові фігурки у їх кістлявій формі. Не знаю, чи це справді так, однак цікавий вибір саме фіолетового Тоада, який міг бути схоплений під час доставлення повідомлення. Збірка - це великий замок з вежами, платформами, ланцюгами та вогнем. Зелені вежи - приємний та потрібний акцент.
    Недостатки:
    На відміну від гри, у гумби не потрібно розбивати кістяний шолом.
  • 5.0

    27 вер, 2023
    Цей набір розширення запрошує фанатів LEGO Super Mario врятувати Пурпурну Жабу з глибоких темних глибин замку. Він наповнений рухливими міні-місіями та безмежними ігровими можливостями для Маріо, Луіджі або Піч. Дія відбувається в культовій локації, у якій потрібно знайти секретний вхід, перемогти рослину рослину, не потрапити у лаву, впоратись з кістяною гумбою та використати кран, щоб врятувати Пурпурну жабу. У замку є кілька гарних будівельних технік, які, безумовно, надихають мене на мої власні збірки. Величезні ланки ланцюга виглядають чудово, а тренажерний зал є смішним доповненням. До речі, схоже, що рослина піранья використовує новий шматок папороті з Рівенделла сірого кольору, який має бути чудовим елементом для класичної архітектури.
    Достоинства:
    Драй Боузер був одним із босів у моєму списку бажань, і він виглядає чудово. Інші персонажі теж добре зроблені, у власних кольорах та з різною взаємодією. Гігантські ланцюги - креативне рішення, як і перехід з вогню в каміння. Тож набір чудовий як ігровий та як посібник з використовуваних технік збірки.
    Недостатки:
    Сподіваюсь все ж колись отримати Маріо у вигляді мініфігурки.
  • 5.0

    27 вер, 2023
    Я купив цей набір для свого сина, і він просто збожеволів, коли я приніс його в дім. Він обожнює Маріо, і новий фільм, і тепер ще й цей набір. Він використовував свій планшет для інструкцій, і їм було дуже легко слідувати. Він зміг використати свого персонажа Маріо у цьому наборі та пройти серію випробувань. Цей набір набагато кращий, ніж перший замок, і це, мабуть, найкращий набір Маріо з часів дирижабля Боузера. Однак друкованих інструкцій все ж не вистачало, краще було б мати опцію або того, або того.
    Достоинства:
    Набір виглядає в гарному сенсі слова зловісно. Вдале поєднання лавових та скелястих деталей. Багато штрих кодів для сканування та елементів, які потрібно дослідити самостійно. Є можливість побитися з таким собі боссом.
    Недостатки:
    Паперова інструкція була б не зайвою точно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари