>
В наявності
4249 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

466 шт.
4 шт.
47.8 × 5.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

О ні, динозаври втекли з кліток та трейлерів! Зупиніть їх, поки все не зайшло надто далеко в наборі LEGO “Втеча тиранозавра та атроцираптора”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76948 було випущено у рамках серії Jurassic World. Він містить 466 якісних деталей, кольорову інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини – динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч з людьми. Зберіть власні пригоди та приручте власних динозаврів у наборах серії.

Мініфігурки персонажів

У наборі LEGO 76956 достатньо мініфігурок, щоб зловити (або випустити) навіть таких великих динозаврів. Більше того, дві з них є новими.

  • Оуен Грейді - експерт із зоопсихології. Як завжди, він одягнений у сірий, злегка пом'ятий светр і сині штани з ременем;
  • Клер Дірінг – засновниця Групи із Захисту Динозаврів. На дівчині коричнева майка, бірюзовий жакет та сині штани;
  • Рейн Делакур – браконьєр, найнятий Biosyn. Відмінною рисою є татуювання змії на обличчі. У нього смугаста кофта, сіра куртка і того ж кольору штани;
  • Сойона Сантос – господиня атроцирапторів, найнята Biosyn. У неї біла накидка з поясом та чорні штани.

До того ж, усі 4 мініфігурки мають двосторонні обличчя.

Атроцираптор та тиранозавр

Зірки та улюбленці цієї серії - величезні динозаври і цей набір не став винятком. Тут їх одразу 2:

  1. атроцираптор. Це менший із двох динозаврів з унікальним помаранчевим забарвленням. Це цільна фігурка, тому рухливі лише зубасті щелепи. У новому фільмі саме вони формують загін приручених динозаврів;
  2. тираннозавр. Він виготовлений з восьми взаємопов'язаних елементів з коричневими акцентами. Артикуляція трохи обмежена, але вона присутня в ногах, ручках, хвості та голові.

Вантажівка та будівля

Набір складається з двох компонентів - вантажного автомобіля та будівлі, яка описується як ринок.

Вантажівка – автомобіль, розділений на 3 частини. У задній частині вантажівки є маленька платформа, яку можна від'єднати від кузова. Потім йде основна конструкція вантажівки – досить міцна, щоб умістити динозавра. І остання частина – помаранчева кабіна, куди можна посадити мініфігурку.

До виходу фільму неможливо точно сказати, що ж це буде за ринок, представлений у наборі LEGO "Втеча тиранозавра та атроцираптора". Один з варіантів – це місце, де продаються динозаври. Будова - це є свого роду загін у поєднанні з руїнами. Він також побудований таким чином, що його можна розбити, якщо Ви та динозавр вважаєте це за потрібне. Невелике доповнення включає столик з кістками, яйця і шматочок бурштину.

Відвідайте ринок і впорайтеся з динозаврами, які постійно намагаються втекти в наборі LEGO "Втеча тиранозавра та атроцираптора".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 чер, 2022
    Почну з того, що цей набір чудовий! Я ріс з лего і ставши дорослим досить його люблю. Фрагменти невеликі, але добре зроблені. Інструкцію було дуже легко читати! Тут є такий гарний вибір персонажів, рухомих частин, динозаврів і всього, що може хотітися фанатам Лего та Парку Юрського періоду. T-rex добре побудований і міцний, витримає не одну дитячу гру. Дуже добре зроблено як завжди.
    Достоинства:
    Динозаври - завжди гарний вибір. Ще є великий критий грузовик та щось схоже на ринок. У пістолетів дуже класні жовті шприци.
    Недостатки:
    Шкода, що грузовик лише для маленького динозавра.
  • 5.0

    2 чер, 2022
    Моя 7-річна донька була дуже в захваті від цього набору, оскільки вона полюбляє динозаврів. 90% всього вона зробила сама! Це дуже веселий набір! Він поставляється з 2 динозаврами, дуже маленьким атроцираптором і великим т-рексом. Вантажівка теж крута - позаду є місце для динозавра. Ну і звичайно ж невід’ємна частина - це фігурки з всесвіту Парку. Думаю, перераховувати їх немає сенсу, напишу просто, що Рейн Делакур дуже крутий з його татуюванням.
    Достоинства:
    Набір великий; усі частини логічно поєднані; детально зроблені динозаври; впізнавані фігурки (хоча деякі з нового фільму, якого я ще не бачив).
    Недостатки:
    Хотілося б більше деталей на цьому так званому базарі або що це.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари