>
В наявності
2999 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

240 шт.
3 шт.
38 × 6 × 26 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Деякі динозаври раз у раз намагаються поласувати персонажами, втратившими пильність. Саме з таким представником Ви і зіткнетеся в наборі LEGO "Переслідування динозавра карнотавра". Чи станете Ви його здобиччю або зможете втекти і приборкати хижака, час покаже.


Острів Нублар - місце для пригод
Даний набір LEGO 76941 заснований на серіалі "Світ Юрського періоду: Крейдяний табір", в якому 6 підлітків отримують можливість відправиться в табір на острів Нублар, який розташований в 190 кілометрах на захід від Коста-Ріки. Спочатку все йде добре, але в якийсь момент динозаври вириваються з кліток і всі мешканці острова стають їх здобиччю. Щось схоже доведеться відтворити Вам в цьому наборі серії LEGO Jurassic World, адже за Вами буде полює величезний карнотавр.


Карнотавр - хижий гігант
Назва карнотавр перекладається як хижий бик і не дивно, адже цей динозавр був хижаком, більше 2 метрів у висоту і мав роги на голові. Динозавр мав досить слабкі щелепи, зате міг розвивати колосальну швидкість - 56 км / год. Втекти від нього, як і наздогнати стане тією ще задачкою. До того ж, в наборі LEGO 76941 карнотавр має рухливі лапи, хвіст, голову і пащу, що відкривається - все для того, щоб стати серйозним противником.

Команда для погоні
Зрозуміло Ви не залишитеся наодинці з карнотавром. Під час погоні, Вам будуть допомагати відвідувачі і доглядачі Крейдяного табору, серед яких:

  • Оуен Грейді - експерт по зоопсихології і дресирувальник динозаврів. Він одягнений в блакитний светр, коричневу жилетку і сині штани з ременем. На обличчі невелика щетина. Мабуть, він так поспішав зловити динозавра, що навіть не встиг поголитися з ранку;
  • Кейджі Кон - один з 6 підлітків, обраних для відвідування табору. Він добре знає місцевість, тому точно зможе загнати карнотавр в глухий кут. На хлопці блакитний светр і штани золотистого кольору;
  • Семмі Гутьєррес - також одна з 6 підлітків, обрана для відвідування табору. Вона одягнена в майку з квітковим принтом і сині штани. Але будьте обережні, дівчина може намагатися викрасти секрети табору, адже її відправили шпигувати за компанією InGen.

Така команда, з Вами на чолі точно не дасть зникнути динозавру і він дуже скоро буде повернутий назад у вольєр.


По землі або з повітря
У наборі LEGO "Переслідування динозавра карнотавра", Ви можете вибрати, в який спосіб Вам буде зручніше переслідувати або тікати від динозавра: на вертольоті або пікапі.

  • варіант 1 - вертоліт. У нього є свої переваги, адже він має обертові лопаті і динозавр не зможе Вас дістати. Також він оснащений функцією пострілу, щоб зупинити карнотавра. З іншого боку, в кабіну поміщається лише 1 герой;
  • варіант 2 - пікап. Цей спосіб пересування також має деякі плюси, адже він має відкидний дах, всі 3 персонажа можуть поміститься всередині, а у вантажний відсік можна скласти необхідне обладнання (в тому числі електрошокер типу Тайзер). Однак, якщо карнотавр Вас все-таки наздожене, то Вам не минути лиха.

Звичайно найкраще грати разом з кимось, щоб задіяти одразу всі методи і напевно зупинити динозавра. Тому залучайте до гри своїх рідних і друзів. Разом Ви зможете зловити карнотавра!


Швидше за все, Ви б не хотіли зіткнуться з цим доісторичним мешканцем землі насправді. Тому конструктор LEGO пропонує розіграти зустріч з ним, використовуючи детальки і свою уяву. Обов'язково потім поділіться Вашими враженнями у відгуках до набору. А також напишіть, хотіли б Ви колись побачити справжнього динозавра? Якщо так, то кого саме? Будемо чекати на Ваші відповіді.
 

Купити набір LEGO "Переслідування динозавра карнотавра" (76941) Ви можете в нашому магазині.
 

Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 5.0

    7 лют, 2024
    Це чудовий набір LEGO з достатньою кількістю деталей (240), щоб не перевантажити дітей і їм було цікаво складати від початку до кінця. З динозавром весело гратися, адже це фігурка, що рухається, з ротом, який можна відкривати і закривати. Гелікоптер має пропелер, який можна крутити, і також шутер для пострілів. Ще до набору входить пікап. У комплекті є три персонажі - Оуен Грейді, Кенджі та Семмі. Син без проблем зібрав цей набір і почав вигадувати власні історії. Легко поєднується з іншими наборами динозаврів.
    Достоинства:
    Набір складається з фігурки карнозавра, гелікоптера та пікапа, які можна скласти. Іграшковий гелікоптер має кабіну мініфігурки, пропелер, що обертається, та шутер. 3 мініфігурки популярних персонажів можуть поміститися у вантажівці через знімний дах. Лапи динозавра можуть відокремлюватись, не без участі машини та гелікоптера.
    Недостатки:
    Мені не вистачило принаймні невеликої ділянки трави або джунглів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари