>
В наявності
7999 грн
6186 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 492 шт.
0 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
11+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8358 грн
6463 грн
+ =
18998 грн
15426 грн
+ =
9178 грн
7118 грн
+ =
13498 грн
10806 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Коли потрібно розчистити велику ділянку лісу від зрубаних дерев, на допомогу може прийти скідер. Це транспортний засіб, який хапає цілий оберемок дерев і може перемістити в потрібне місце. Такий незвичайний автомобіль кожен охочий може зібрати в наборі LEGO Трелювальний трактор «John Deere» 948L-II, а також оживити його за допомогою пневматичних функцій. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42157 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 1492 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений для дітей від 11 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні. 

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Особливості зібраного автомобіля

Для складання автомобіля з набору ЛЕГО 42157 використовуються зелені та жовті деталі, що відповідає фірмовій колірній гамі виробника. Деталі розділені на чотири пронумерованих пакети, і складання починається з шасі та передньої частини машини. Скідер зчленований посередині, чому сприяє використання двох великих поворотних кіл. Їх, а також диференціали з іншими деталями видно знизу. Осі "плаваючі", що дає змогу утримувати всі колеса на землі на пересіченій місцевості та долаючи невеликі домашні перешкоди. Пневматичний насос за сумісництвом служить вихлопною трубою. 

Рульове управління здійснюється за допомогою шестерні у верхній частині кабіни, під час її повороту сидіння оператора всередині злегка повертається, як на справжній машині. Також є функція відчинення дверей кабіни та двигуна. Додатково можна керувати бульдозерним відвалом, який піднімається і опускається за допомогою коліщатка. 

Пневматичні функції

Задній важіль і захоплення приводяться в дію трьома комплектами пневматичних циліндрів, якими керують перемикачі за кабіною. Рух досягається встановленням перемикачів відповідно до вимог, а потім зануренням насоса вгору і вниз. Пара циліндрів нахиляє весь вузол важеля, а інша пара переміщує другу його частину вгору і вниз. За бажання, клешні можна нахилити нижче рівня землі. Циліндр у верхній частині жовтого клешні відкриває і закриває його. Його також можна обертати вручну, хоча трубки обмежують рух. 6-циліндровий двигун розташований під капотом і з'єднаний з приводним валом, тому поршні рухаються вгору і вниз у міру руху машини. 

Познайомтеся з незвичайним транспортним засобом, який використовується для перевезення великої кількості деревини, в наборі ЛЕГО Трелювальний трактор «John Deere» 948L-II і дізнайтеся, як він працює за допомогою реалізованих функцій. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    11 лип, 2023
    Цей набір - абсолютна насолода від початку і до кінця. У наборі 12 пакетиків і вперше в історії - коричневий паперовий пакет! Я чув, що Lego планує перейти від пластикових пакетів до паперових і це позитивний крок з їх боку. У комплекті також є аркуш з наліпками. Наклейки завжди були для мене предметом суперечок у великих і дорогих наборах, але, гадаю, це дозволяє утримувати ціну на низькому рівні. У цій збірці немає двигунів, натомість вона покладається на класичні пневматичні механізми. Під час збірки потрібно з'єднати багато трубок, і збірка механізмів може бути досить складною, а також ви повинні бути обережними з ними, оскільки усунення несправностей, якщо трубка від'єдналася, досить дратує. Фінальна збірка виглядає фантастично. Мені дуже подобається класичний зелений колір John Deere, а навантажувач має вражаючий профіль, який буде чудово виглядати на будь-якій полиці. Щодо особливостей: Тут є крихітні дверцята для огляду двигуна, двері, що відкриваються, і сидіння, яке можна рухати. Передня і задня частини конструкції виглядають незалежними, тому керування може бути схожим на тягнення причепа, але насправді повертається задня частина. Передні колеса мають базову підвіску (не незалежну). Всі пневматичні функції контролюються за допомогою одного насоса і перемикання пневматичних регуляторів.
    Достоинства:
    Я так розумію, процес переходу до паперових пакетиків для деталей розпочато. Яскравий зелений колір, за який зачіплюється погляд. Додано дуже розумну пневматичну функцію, яка працює з захватом великих предметів. Плюс, є невеликі супутні функції.
    Недостатки:
    Кігті розташовані на протилежних сторонах, тому невеликі/тонкі предмети легко вислизають.
  • 5.0

    11 лип, 2023
    Не буду прикидатися, що знаю, хто такий Джон Дір, або що означає термін Скіддер, але точно знаю, що люблю цей набір. Якщо ви ніколи не сідали і не збирали один з великих конструкторів Лего, то вам обов'язково потрібно це зробити. Це потребує часу і терпіння, але по-перше - заспокоює, по-друге - того вартує результат. Це один з наборів, який має пневматичну функцію, це означає, що у вас є невеликий запас повітря, який прокачується через ці маленькі трубки для роботи крана і функцій захвату. Це робить його ще трохи складнішим та дарує новий досвід збірки. Загалом, передня частина має рухомі колеса, можна рухати екскаватор вгору і вниз, переміщати захват, відкривати дверцята відсіку, обертати сидіння кабіни і багато іншого.
    Достоинства:
    Набір лего, який розширює не тільки межі фантазії, але і кругозір (що таке той Скіддер😄). Массивна збірка на величезних колесах. Наявність пулу функцій, в тому числі доволі рідкісних - пневматичних.
    Недостатки:
    Ніяк не звикну, що набори без фігурок, так і хочеться отримати якогось водія на підставці.
    • 11 лип, 2023
      Дуже класний нік, знімаю перед вами капелюха))
  • 5.0

    11 лип, 2023
    Це саме те, що має бути в кожному наборі Technic. Він пропонує цікаву та складну конструкцію, в той же час реалістичну та точну, так ще й з безліччю функцій, які добре працюють. З скіддером весело гратися, а коли ви закінчите, з нього виходить вражаюча модель, що привертає і привертає увагу. Вишенькою на торті, принаймні для мене, є кольорова гама: зелений колір дуже рідко використовується в конструкторах Technic - мабуть, тому, що не так багато спортивних автомобілів зеленого кольору. Тому +- 200 елементів Technic цього кольору, що входять до набору, роблять його чудовим комплектом деталей. Моя єдина скарга стосується прокладки пневматичних трубок: доводиться трохи повозитися, щоб вони виглядали акуратно. Загалом набори Technic цього року були дуже хороші, і цей набір, безумовно, мій улюблений на сьогоднішній день.
    Достоинства:
    Реалістичний набір, який добре виглядає та працює. Цікаво, що був вибраний дуже рідкісний вид транспорту. Підходить тим, хто хоче отримати багато зелених деталей.
    Недостатки:
    Пневматичні трубки важко прокласти акуратно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари