>
В наявності
2099 грн
1680 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

196 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2448 грн
1949 грн
+ =
3248 грн
2565 грн
+ =
3368 грн
2696 грн
+ =
7098 грн
5880 грн
+ =
2448 грн
1949 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чудовий ігровий конструктор для дітей старше 5 років, особливо для тих, хто просто любить коней і все, що з ними пов'язане.

Ігровий набір LEGO City Машина з причепом для коня (60327) складається з усього необхідного для справжніх пригод із улюбленим конем. Тренуйтеся та вирушайте на міжнародні змагання з кінного спорту.

У комплекті входить одна ігрова фігурка прекрасного спортивного коричневого кольору коня. Займіться тренуваннями та станьте переможцями змагань!

Як ви назвете красивого і благородного коня? Придумайте йому ім'я прямо зараз!

Разом з конем готуються та вирушають на змагання його друзі, дві мініфігурки LEGO – наїзниця та її помічник. Але компанія не буде повною без вірного товариша та друга - веселого і задерикуватого песика породи хаски. Він завжди радий пограти та підтримати своїх друзів.

Всі вони подорожують великим позашляховиком зі спеціальним знімним фургоном для коня. Його буде легко, як приєднати до позашляховика так і від'єднати, якщо вам знадобиться вирушить кудись без причепа.

Вирушаючи на скачки

Фургон ретельно продуманий для зручного та безпечного транспортування тварини. Тут і відкидні двері-ляда, які слугують трапом для входу у фургон і гарна наклейка на корпусі причепа у вигляді коня, що інформує оточуючих про те, для кого призначений фургон. Розмір причепа для транспортування коня з кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів:

  • висота 9 см;
  • ширина 7 см;
  • довжина 16 см. 

Вирушаючи в подорож, наші герої не забули про важливі предмети та аксесуари для коня, це:

  • спеціальний бар'єр для тренування стрибків з можливістю регулювання висоти перекладин. Для коня, який готуватися до стрибків дуже важливі постійні тренування та спортивний режим;
  • звичайно ж улюблені ласощі - морквина. Вітаміни, що містяться в моркві, дуже важливі для здоров'я спортивного коня. У день кінь, який готується до стрибків, може з'їсти до шести кілограмів моркви;
  • щітка для масажу та догляду за шерстю. Легкий масаж спеціальною щіткою допоможе зняти напругу з м'язів, покращує кровообіг і розслаблює втомленого після тренувань коня;
  • зручне сідло - важливий аксесуар для здоров'я як коня, так і наїзниці. Наше сідло було підібране ретельно та старанно;
  • також не варто забувати про важливість захисного шолома. Захисний шолом повинен бути одягнений на голову вершнику, навіть при виведенні та введенні коня на поле для тренувань;
  • місткий ящик для компактного зберігання овочів та інших аксесуарів.

Про ігровий набір LEGO City Машина з причепом для коня (60327)

Ігровий набір LEGO City Машина з причепом для коня (60327) складається із 196 деталей ЛЕГО. Дотримуючись простої інструкції з картинками, ви можете легко та швидко повністю зібрати всі складові гри: позашляховик, причіп для транспортування коня та бар'єр для стрибків. Інші елементи не потребують складання вони вже готові до гри, наприклад: морква, ящик, щітка, сідло тощо.

А безкоштовна мобільний додаток LEGO Building Instructions подарує вам цікавий електронний процес збору конструктора. Для цього потрібно встановити додаток на свій гаджет і насолоджуватися процесом складання. Проста цифрова інструкція розкриває багато нових можливостей, перетворить звичайний етап збирання, для кожної дитини, на яскраву та веселу подію.

Збирайте конструктор LEGO та грайте разом з дітьми! Так проведений час точно сподобається вам і вашим дітям.

Бажаємо вдалого складання!

Придбати ігровий набір LEGO City Машина з причепом для коня (60327) ви можете у нашому інтернет магазині, тут великий вибір конструкторів ЛЕГО.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари