>
В наявності
9499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

319 шт.
0 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
12698 грн
12187 грн
+ =
19298 грн
17731 грн
+ =
11298 грн
11011 грн
+ =
14498 грн
13699 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Після зустрічі з Індомінусом Рексом, велоцираптори Блю і Дельта збожеволіли, напавши на доглядачів Парку. Постарайтеся не стати їхнім обідом у наборі LEGO "Гнів Раптора". Для цього відверніть увагу динозаврів за допомогою сигнальних ракет, а також відірвіться на вантажівці ветеринарної служби.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75917 був випущений в рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 319 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 6 років. Тематика набору - динозаври. 

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії.

Втеча мініфігурок від динозаврів 

У набір ЛЕГО 75917 додано 3 мініфігурки і це:

  1. Оуен Грейді - фахівець з поведінки тварин. Він одягнений у сіру сорочку з довгими рукавами, сірі штани і коричневу жилетку. На спині жилетки принт ножа. Голова двостороння - люта і усміхнена. Його аксесуар - невеликий ніж;
  2. Клер Дірінг - операційна менеджерка Парку. Вона має рожеву футболку, білу сорочку та штани. Як і у Оуена, голова дівчини двостороння, з посмішкою з одного боку і розсердженою гримасою з іншого. Героїня має мобільний телефон;
  3. офіцер ACU - співробітник служби зі стримування динозаврів. Він одягнений у костюм служби, що складається з синьої куртки та сірих штанів. На голові синя кепка, а також є окрема деталь бронежилета. Його аксесуар - пістолет із транквілізатором.

У набір також входять два велоцираптори: Блю і Дельта. Розрізнити їх нескладно - Блю темно-зеленого кольору і має синю смужку, що проходить уздовж тіла. Дельта більш коричневого кольору. Обидва динозаври можуть рухати кінцівками і відкривати пащу. На голові можна закріпити ремені для камери.

Транспортні засоби

Збірка цього набору складається з двох частин. Перша - темно-зелений мотоцикл Оуена. Мініфігурка може розташовуватися на ньому в положенні стоячи і триматися руками за кермо. 

Після невеликого розігріву - основна збірка представлена у вигляді ветеринарної вантажівки. Вона біло-блакитного кольору і пересувається на чорних шинах. Усередині вантажівки є кілька комп'ютерних консолей з інформацією про велоцирапторів і можуть поміститися всі 3 мініфігурки таким чином, щоб не втручатися в особистий простір одна одної. Задня частина вантажівки відчиняється і на дверях є сліди кігтів, що свідчать про напад. Другий спосіб потрапити всередину - зняти дах. Додатково є ракетна турель, яка кріпиться до даху або ставиться у відчинених дверях, щоб стріляти маневреними ракетами по динозаврах.

 

Найголовніше під час зустрічі з динозаврами - вижити, тому розганяйтеся на вантажівці та мотоциклі, а також вичікуйте момент для влучних пострілів по велоцирапторах у наборі ЛЕГО "Гнів Раптора".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    7 лют, 2024
    Мені подобаються елементи цього набору, але, звичайно, є й недоліки. Звичайно, мініфігурки та велоцираптори будуть основними пунктами пунктами купівлі, але вони не компенсують ветеринарну вантажівку, яка має пристойну ігрову цінність, однак страждає від поганої точності відтворення фільму. Біло-блакитні машини LEGO чомусь завжди нагадують мені набори "Міської поліції", і всі наклейки у світі не можуть змінити це уявлення. Будучи великим шанувальником всесвіту Парку Юрського періоду, я виправдав покупку для себе фігурками та рапторами (Блю та Дельти раніше не мав у колекції), ви ж оцінюйте самостійно.
    Достоинства:
    Два дивовижних раптора. Чудова колекція мініфігурок, включаючи двох головних персонажів "Світу Юрського періоду". Набір в загальному заснований на сцені з фільму. Можливо, до плюсів також можна віднести раритетність набору та те, що він досі вільно доступний для купівлі в цьому магазині.
    Недостатки:
    Вантажівка трохи нудна і одноманітна.
  • 5.0

    7 лют, 2024
    Мені дуже подобається цей набір. Не так сильно, як набір з тиранозавром, але близько. У продажу він має пристойну вартість, хоча і вищу за середню через свою раритетність. Мені подобається, що цей набір насправді заснований на сцені з фільму. Хотілося б, щоб в інтер'єрі було ветеринарне обладнання, і щоб нижня частина рами вантажівки була більш продуманою. Однак якщо трохи закрити очі на це, то виходить не так і погано. Мініфігурки добре виконані, а хижаки просто чудові. Ви також отримуєте гарне співвідношення мініфігурок до кількості деталей.
    Достоинства:
    Мініфігурки та два велоцираптори є основною перевагою набору. Раптори добре зібрані і навіть можуть відкривати щелепи. Їх можна розташувати у безліч способів, наприклад, звисаючими з боку автомобіля. Сама вантажівка міцна, тож не ламається навіть під час таких ігор.
    Недостатки:
    Загальний вигляд вантажівки трохи дивний + вона не має обладнання.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари