>
Під замовлення
2299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

210 шт.
4 шт.
26 × 7.2 × 22 cm
7+
0 шт.

Опис

Коли йдеться про такого динозавра, як трицератопс, то навряд чи варто шукати порятунку в пікапі. Але що, якщо так вийшло, що він все ж таки напав на Вас під час пересування? Саме це Вам і належить з'ясувати в наборі LEGO "Напад трицератопса на пікап".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76950 було випущено у рамках серії Jurassic World. Він містить 210 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини – динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч з людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії.

Мініфігурки

Фігурок в даному наборі 4, по 2 на транспортний засіб. Серед них:

  • Клер Дірінг – засновник Групи по Захисту Динозаврів. На дівчині цілком чорний костюм. Клер має палицю з прикріпленою до неї морквою, щоб заманити або заспокоїти трицератопсів;
  • Франклін Вебб – системний аналітик Групи по Захисту Динозаврів. Одягнений у такий самий чорний костюм, як і Клер;
  • охоронець №1 одягнений у блакитну футболку, синю куртку та штани сірого кольору. Має сірий пістолет із жовтим шприцем;
  • охоронець №2 тут у сірій шапці, бордовій футболці, сірій кофті з капюшоном та синіх штанях. Аналогічно отримав пістолет та жовтий шприц;

Більше того, Клер і Франклін має по 2 вирази обличчя: усміхнене та перелякане.

Трицератопс

Навіть якщо Ви вибираєте набір LEGO "Напад трицератопса на пікап" тільки через динозавра, то можете бути впевнені, він стане чудовим доповненням до колекції.

Цей трицератопс — один із найдеталізованіших. Він виконаний в основному в сірому кольорі і має червоні плями та світлі ноги. До того ж дизайнери підняли рівень друку, додавши деякі деталі, такі як шрами по всьому тілу, що надають йому загартований у боях вигляд. Деякі інші нові покращення включають коричневі роги та дзьоб. За розміром трицератопс перевершує пікап і тим більше квадроцикл.

Транспортні засоби

Набір LEGO 76950 обертається в основному навколо транспортних засобів і тому він стане чудовим вибором для хлопчиків та дівчаток, яким подобається грати з машинами та динозаврами. Усього їх 2:

  1. квадроцикл. Він невеликого розміру, виконаний у темно-зеленому кольорі та вміщує 2 мініфігурки;
  2. пікап. Цей автомобіль чорного кольору зі знімним дахом для розміщення фігурок. У кабіні є місце для однієї фігурки. Ззаду можна розмістити ще одну фігурку, або квадроцикл. У пікап також вбудована невелика ігрова функція, яка працює досить добре - якщо ви тицьнете передню частину вантажівки трицератопсом, то капот "вискочить".

Зіткніться з трицератопсом у наборі LEGO "Напад трицератопса на пікап" і будьте готові привернути трюк з морквою на квадроциклі, щоб відвернути його увагу і відбутися лише зірваним капотом.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари