>
Уточнити наявність у постачальника
1549 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

345 шт.
1 шт.
26.4 × 6.1 × 14.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Для голови банди, крутого грабіжника та учасника перегонів потрібна крута машина, тому у фільмі "Форсаж" саме 1970 Dodge Charger R/T стає автомобілем Домініка Торетто. Тепер Ви можете отримати цю легенду і для себе, зібравши набір LEGO “Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76912 було випущено у рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Він містить 345 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія Speed ​​Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

1970 Dodge Charger R/T у фільмі "Форсаж"

Хоча автомобіль 1970 Dodge Charger R/T і належав Домініку, він довгий час боявся його водити, оскільки саме в ньому загинув його батько. Після того, як до банди приєднався Браян О'Коннер, одного дня Дом приводить його в гараж і показує Charger з фантастичними 900 кінськими силами, але водити не наважується. Але коли учасника банди -  Джессі вбивають у Домініка на очах, єдиною доступною машиною стає ця і Дом разом із Браяном вирушають у погоню, щоб вбити нападників. Потім вони дорівнюють на червоному світлі, готові до гонки. Далі у фільмі трапляється ще багато подій, але автомобіль все ж таки закріплюється за Домініком.

Мініфігурка Домініка Торетто

У наборі LEGO 76912 разом з автомобілем представлений і його власник – Дом. Мініфігурка отримала засмаглий тон шкіри та трохи здивоване обличчя. З принтів: чорна майка і сірі штани - одяг, що найбільше підходить Домініку. Додатковий аксесуар включає гайковий ключ.

Культовий автомобіль із LEGO

Оскільки оригінальний автомобіль сам по собі трохи з виступами, то у варіанті з деталей LEGO він виглядає як точна копія: з блочним передом і гладким заднім бампером. Він виконаний у чорному кольорі, має 17 сантиметрів у довжину і відразу впізнається через сірий деталізований нагнітач. Нові колісні ковпаки органічно вписуються в стиль 1970 Dodge Charger R/T. Відтворено і хромову смугу навколо радіатора та фар, яка тут виконана із світло-сірих деталей. Невеликий момент, який можна пропустити - єдине дзеркало дверей, що відтворено з фільму. Інтер'єр автомобіля стає доступним, піднімаючи дах. Усередині знаходиться важіль перемикання передач, кермо та вогнегасник. Одномісне чорне сидіння, на яке можна посадити Домініка, також відповідає фільму, в той час як складний каркас безпеки складається з комбінації стрижнів.

Відчуйте себе, тим, хто стоїть на тому світлофорі разом з Браяном, готовий вдавити педаль газу в підлогу в наборі LEGO “Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 вер, 2022
    Я люблю серію Speed Champions, і цей набір не виняток. Як і в більшості наборів Speed ​​Champions, мені особливо сподобалися методи, використані для структурних конструкцій передньої та задньої частин автомобіля. У мене є чимало автомобілів, але в цьому деталі були неймовірні. Ручки дверей, кабіна, посадка мотора. Чесно кажучи, вартість цього набору, на мій погляд, коштує такої ціни (я справді рідко це визнаю). Але так, мені подобається цей набір, і тепер він пасуватиме до моєї колекції.
    Достоинства:
    Автомобіль отримав покращену форму кузова. Деталі інтер'єру також дуже гарні. У мініфігурці Дома вгадується його екранний герой.
    Недостатки:
    Щодо мінусів, я б точно хотів, щоб частина багажника була з’єднана принаймні ще двома шпильками до задніх кутів автомобіля.
  • 5.0

    1 вер, 2022
    Міцна, добре спроектована та створена для гри, ця машина так само зручна на моїй демонстраційній полиці, як і в руках дітей, які приходять у гості. Стиль чудово копіює оригінал. Маючи довжину 17 сантиметрів, це довжина для моделі Speed Champions і відповідає масштабу. Отримавши її разом з мініфігуркою Домініка, можна відтворити сцену на основі фільму Форсаж або просто стилю хлопця. Я планую додати щось ніби стіни, через яку прориваєтся автомобіль.
    Достоинства:
    Стильний чорний колір. Повне відтворення автомобілю з фільму. Мініфігурка власника, яку можна розмістити всередині. Набір може підійти як для дорослого шанувальника, так і дитини.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари