>
В наявності
949 грн
749 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

249 шт.
1 шт.
14.1 × 7.2 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1898 грн
1490 грн
+ =
1998 грн
1578 грн
+ =
3248 грн
2681 грн
+ =
1918 грн
1496 грн
+ =
1998 грн
1631 грн
+ =
5748 грн
4781 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відомий бренд Pagani, заснований тільки в 1992 році, розробив три гіперкара, найбільш відомих за характерним вихлопним блоком і заднім профілем. Набір LEGO "Pagani Utopia" поєднує в собі відомі риси та деякі екстраординарні методи складання, що й очікують фанати серії.

Text below

Text below

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76915 було випущено у рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 249 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Додана мініфігурка гонщика

Автомобілі Speed Champions завжди супроводжують відповідні водії, як правило, одягнені у фірмові гоночні комбінезони. Мініфігурка в наборі ЛЕГО 76915 не виняток, адже на хлопці одягнений чорний костюм з білими вставками, а на торсі надруковано Pagani. Це ж продовжується і на спині. На голові у хлопця є чорний захисний шолом, скло якого може підніматися. Якщо його зняти, можна детальніше розглянути обличчя персонажа, а також прикріпити йому руде волосся. Аксесуар – гайковий ключ для зняття колісних вставок з автомобіля.

Нові рішення для збирання

Лише глянувши на автомобіль Pagani Utopia, можна одразу помітити, що його дизайн відрізняється від більш стандартних та звичних машин. Щоб досягти максимальної відповідності, деякі деталі збірки були покращені:

  1. стандартні колісні арки 2x4x2 замінені менш громіздкими еквівалентами, що звужує кузов над колесами. Таким чином, перехід між фарами та колісними арками виглядає більш плавним;
  2. компонент шасі, поширений серед моделей Speed Champions, оновлено, щоб видалити зайвий пластик;
  3. новий нахил клина 2x5 в області кузова, що створює набагато пологіший кут і звужується майже до точки;
  4. нове вітрове скло, максимально наближене до вигину реального вітрового скла Pagani Utopia;
  5. дуги 1x1, розташовані над панеллю приладів, являють собою яскраво виражені вентиляційні отвори кондиціонера.

Автомобіль у зібраному вигляді

У зібраному вигляді Pagani Utopia виконаний у сірому кольорі та має довжину 15 сантиметрів. При цьому висота та ширина досягають 4 та 8 сантиметрів відповідно. Pagani має фірмовий дизайн з великим вигнутим дахом та вітровим склом, формою передньої частини та подвійними фарами, а також єдиним вихлопом ззаду. Головна риса складання такого дизайну – плавні лінії, що йдуть по довжині всього автомобіля. Але на зовнішньому вигляді все не закінчується, адже вітрове скло можна зняти, щоб отримати доступ до салону, який обшитий шматочками пісочного кольору.

Водій з набору ЛЕГО “Pagani Utopia” не може дочекатися, коли його незвичайний автомобіль буде зібраний і він зможе вирушити в пригоду, так чого ж Ви чекаєте.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 кві, 2023
    Мій син обрав собі цей набір у подарунок на день народження, тому й отримав його. Сам автомобіль виглядає реалістично, з плавними формами, оскільки серед інших компанія-виробник вирізняється саме незвичайними формами машин. Інструкція виявилась зрозумілою та з чіткими малюнками. У наборі також наявна цікава мініфігурка, котру ви можете розмістити всередині автомобіля. Це гонщик у чорному костюмі компанії Pagani. Єдине, що можна було б зробити краще - це поставити справжні вихлопні труби замість наклейок, Не беручи це до уваги, набір хороший та має немало особливостей🍀
    Достоинства:
    Форма кузова блискуча і використовує всі переваги нових елементів, представлених в цьому році, в поєднанні з геніальними методами будівництва. Наявний характерний задній підйом. Також присутня фігурка, яка може поміститися в кабіну.
    Недостатки:
    Те, що наліпки є, для мене це ок. Інше питання, що вони тут якось погано поєднані.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари