>
В наявності
2299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

564 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Новинки автомобільної компанії Mercedes можуть стати вашими у наборі LEGO "Mercedes-AMG F1 W12 E Performance та Mercedes-AMG Project One". Зберіть та оцініть машини, які входять до колекції останніх болідів та гіперкарів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76909 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Він містить 564 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія Speed ​​Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Мініфігурки водіїв

Набори серії LEGO Speed ​​Champions мають не тільки автомобілі, але й мініфігурки гонщиків. Тут їх 2, щоб жодна машина не пустувала:

  • хлопець. На ньому чорний гоночний комбінезон з безліччю принтованих логотипів, які продовжуються на ногах та спині. Також має чорний захисний шолом та гайковий ключ;
  • дівчина. Одягнена в чорну куртку на блискавці та сірі штани. Також є принти на спині. На вибір у неї блакитна кепка з зачіскою-хвостиком або захисний шолом.

Оригінальні автомобілі

Обидва автомобілі є настільки крутими, що про них варто сказати кілька слів.

  1. Mercedes-AMG F1 W12 E Performance. Був сконструйований для участі у гонці Формули-1 у 2021 році та належить до болідів. Майже весь автомобіль виготовлений з вуглецевого волокна. Має двигун V6 на 740 л.с та електродвигун на 160 л.с. Коробка передач на 8 швидкостей.
  2. Mercedes-AMG Project One. Ця модель була анонсована у 2016 році як двомісний гіперкар. За офіційними даними, на автомобіль встановлено гібридний двигун V6 на приблизно 1000 к.с. Для забезпечення роботи електродвигуна використовуються батареї, що застосовуються компанією на автомобілях Формули-1. Коробка передач секвентальна, 8-ступінчаста.

LEGO-моделі автомобілів

Дизайнери набору добре постаралися, щоб обидва автомобілі з набору LEGO “Mercedes-AMG F1 W12 E Performance та Mercedes-AMG Project One” заслуговували на увагу.

  1. Mercedes-AMG F1 W12 E Performance. Автомобіль представляє ідеальний баланс між розміром та деталізацією. Він має темну колірну схему з червоними та бірюзовими відблисками. Конструкція міцна, навіть вузьке переднє крило. Також машина може похвалитися: новими бічними дзеркалами заднього виду, вигнутим ореолом навколо кабіни, шинами з фірмовим знаком та втопленим сидінням;
  2. Mercedes-AMG Project One. Він став ідеальним компаньйоном для боліда, оскільки в ньому використовуються ті ж самі технології. Автомобіль має сіре забарвлення з бірюзовим декором і також не позбавлений примітних особливостей, серед яких: вертикальний плавець, вигнута форма кузова, характерна решітка, колісні арки та інші.

Познайомтеся трохи ближче з легендарною автомобільною компанією і зберіть 2 машини в наборі LEGO “Mercedes-AMG F1 W12 E Performance та Mercedes-AMG Project One”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 кві, 2022
    Для шанувальників Формули-1, гоночних автомобілів і LEGO це веселий набір для створення, демонстрації або гри. Упаковка гарна та дуже легко працювати з інструкціями. У цьому наборі дійсно є багато дрібних або специфічних деталей, тому вікова категорія здається відповідною. Увага до деталей справжніх транспортних засобів очевидна. Машини дуже добре крутяться, але колеса закріплені, тому при бажанні вони добре стоять. Як на мене, вони добре виглядають.
    Достоинства:
    Мерседеси було приємно будувати і вони схожі на оригінал. Кольори чудові. Автомобілі за зібркою не схожі один на одного.
    Недостатки:
    У Mercedes-AMG Project One мініфігурка набагато простіша.
  • 5.0

    16 кві, 2022
    Набор правда понравился. Это идеальный размер для сборки на столе и соответствует серии. В последнее время компания Lego действительно улучшила дизайн своих автомобилей, и, несмотря на то, что это небольшой набор, его было весело собирать. Думаю и так понятно, что автомобили очень похожи на настоящие. Мое единственное желание для этого набора — чтобы минифигурка, которая шла в комплекте, больше походила на Льюиса Хэмилтона.
    Достоинства:
    Отличная прочная сборка с некоторыми интересными приемами и некоторыми совершенно новыми деталями.
    Недостатки:
    Делали бы уже фигурки узнаваемыми, ну ей Богу.

Рекомендуємо подивитися ці товари