>
В наявності
949 грн
760 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

247 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
8+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
1898 грн
1501 грн
+ =
1998 грн
1642 грн
+ =
1898 грн
1501 грн
+ =
1998 грн
1642 грн
+ =
5748 грн
4792 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Електричні автомобілі вриваються і стають трендом не лише авторинку, а й наборів LEGO. Отримайте одну з моделей таких потужних гіперкарів у наборі LEGO Lotus Evija.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76907 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Він містить 247 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія Speed ​​Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Мініфігурка водія

Традиційно, набір серії, крім автомобіля, включає мініфігурку водія. Тут це усміхнений хлопець з коричневим волоссям. Він носить темно-зелений гоночний костюм марки Lotus зі срібним павутинням на торсі та ногах. Оскільки у вільному доступі в інтернеті немає схожого костюма такої компанії, можливо, він був створений спеціально для набору LEGO Lotus Evija. З аксесуарів у гонщика гайковий ключ, який допомагає йому замінювати ковпаки, коли це потрібно.

Справжній Lotus Evija

Представлений у 2019 році автомобіль Lotus Evija не став першим серед електрокарів, але вразив автолюбителів. Було також заявлено, що буде зроблено лише 130 таких автомобілів і кожен продаватиметься за ціною понад 2 млн $. Для розуміння основні технічні характеристики такі:

  • розгін до 100 км/год за менш ніж 3 секунди;
  • максимальна швидкість понад 320 км/годину;
  • заряджання батареї за 18 хвилин при використанні 350 кВт зарядки;
  • запас ходу однією зарядкою 430 км;
  • 4 електромотори із сумарною потужністю 2000 к.с.

Потужна технічна начинка, прогресивні компоненти та стильний дизайн зробили Lotus Evija бажаною покупкою для багатьох.

LEGO-версія Lotus Evija

Не дивлячись на відносно стандартне складання автомобіля, що починається з бази Speed ​​Champions, вона також надає цікаві способи будівництва: бічних та перевернутих. Таким чином, складання можна порівняти зі сніговою кулею, яка починається з невеликого і поступово додає нові техніки. І все це для того, щоб зрештою Ви могли насолодитися шикарним гіперкаром з цікавими особливостями, серед яких:

  • нові клини фар спереду;
  • унікальні задні фари;
  • перевернутий бампер;
  • великі повітрозабірники на дверях;
  • сноуборд як спойлер;
  • знімне вітрове скло;
  • 2 місця усередині автомобіля.

У готовому вигляді, Lotus Evija досягає більше 4 сантиметрів заввишки, 15 завдовжки і 7 завширшки. А також, як і оригінальний автомобіль, поєднує динаміку, швидкість і керованість.

Приєднуйтесь і Ви до цього екологічного тренду та зберіть новий темно-зелений електромобіль у наборі LEGO “Lotus Evija”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 кві, 2022
    Спершу плюси. 1 - збірка проста і якщо берете для дитини, то вона впорається майже самостійно. 2 - автомобіль зеленого кольору з жовтими смужками - дуже привабливий і виділяється серед типових червоних машин. 3 - достатньо великий, щоб діти хотіли та могли грати з ним. Тепер мінуси. 1 - невелика кількість деталей, дитина впорається за кілька годин. 2 - велика кількість наліпок. 3 - звичайни автомобіль, який не має особливих функцій та дистанційного керування.
    Достоинства:
    Lotus не часто можна побачити на дорозі, тому набір цікавий. Проста збірка. Зелений з жовтим колір. Нормальний розмір готового автомобіля.
    Недостатки:
    Мало деталей, зато багато наліпок.
  • 4.0

    20 кві, 2022
    Я построил этот набор и только что закончил. Всего заняло 2 часа. Все прошло гладко, самое сложное, вероятно, было следить за тем, чтобы выровнять наклейки. Мне не хватает щелчка при соединении частей. Требуется несколько нажатий, чтобы убедиться, что пластины большего размера прикреплены. Замеченный минус - на странице 26 ошибка на шаге 18 при размещении наклейки. Он показывает её вверх ногами.
    Достоинства:
    Это определенно отличается от старых автомобилей, поскольку дизайн шикарный. Очень аккуратный и стильный автомобиль. Есть фигурка водителя в гоночном костюме.
    Недостатки:
    Некоторые детали не щелкают при соединении. Ошибка в инструкции касательно наклейки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари