>
В наявності
1049 грн
993 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

245 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1998 грн
1734 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо у світ швидкості та адреналіну з LEGO Speed Champions! Представляємо вам швидкісний автомобіль McLaren Формули-1 2023 - новинку, яка вразить вас своїм стилем і реалістичністю. Цей дивовижний ігровий набір LEGO Speed Champions є точною копією швидкісного автомобіля F1, створеною для справжніх шанувальників перегонів та автомобілебудування. Конструктор пропонує хлопчикам та дівчаткам від 9 років не просто зібрати машину, а й відчути себе частиною справжнього світу перегонів. Унікальні особливості McLaren вигідно виділяють модель швидкісного автомобіля McLaren Formula 1 2023 року. У ній присутній відомий чорно-червоний колір, логотипи спонсорів команди, колеса з принтом Pirelli і характерний ореол безпеки, що нагадує папайю.

Подаруйте вашій дитині можливість відчути смак перемоги з LEGO Speed Champions!

Про набір

Ігровий набір LEGO Speed Champions Автомобіль для перегонів 2023 McLaren Formula 1 (76919) складається з 245 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки водія, готового сісти за кермо і підкорити швидкісну трасу та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Результатом складання конструктора є автомобільний шедевр світу перегонів заввишки в 4 сантиметри, довжиною в 19 сантиметрів і шириною в 7 сантиметрів. Це не просто машина з кубиків ЛЕГО, цей справжній витвір створений руками вашої дитини, який заворожує своїми розмірами та реалістичними деталями!

За допомогою цього ігрового набору діти зможуть створювати власні захоплюючі сценарії перегонів і відчути себе справжніми гонщиками Формули-1. LEGO Speed Champions – це не просто конструктори, це можливість поринути у світ автоспорту та створити свою власну легенду на трасі. Після захоплюючих заїздів по макету траси діти із задоволенням споглядатимуть свого переможця на полиці або тумбочці, де кожна деталь ідеально передає дух справжніх перегонів.

Світ автомобільних пригод

Відкрийте для себе та вашій дитині новий світ автомобільних пригод з ігровими наборами моделей автомобілів LEGO Speed Champions! Ці конструктори не тільки приносять задоволення від складання та гри, але й стають чудовим подарунком як для маленьких автофанатів віком від 9 років, так і для дорослих колекціонерів моделей автомобілів. Пориньте у захоплюючі світи перегонів, шукаючи нові машинки LEGO Speed Champions з автентичними деталями, щоб розширити свою колекцію. Великі перегони чекають на вас!

Але не просто грайте – демонструйте! Набори LEGO Speed Champions дозволяють не тільки насолоджуватися грою, але й створювати культові моделі автомобілів, які можна з гордістю демонструвати друзям і гостям вашого будинку. Відкрийте для себе найзнаковіші автомобілі у світі, через натхненний досвід LEGO Speed Champions!

Купити ігровий набір LEGO Speed Champions Автомобіль для перегонів 2023 McLaren Formula 1 (76919) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    24 бер, 2024
    LEGO випустила величезну кількість болідів Формули-1 протягом багатьох років, і я з упевненістю можу сказати, що 2023 McLaren Formula 1 - найкращий! Модель виглядає неймовірно з усіх боків, має точну ліврею та відтворює якомога більше деталей оригінального боліда. Аеродинамічний обвіс кузова також виглядає вражаюче, включаючи кілька нових деталей. Звичайно, в комплект входить велика кількість наклейок, і деякі з них складні в нанесенні, але уникнути їх було неможливо і без них набір виглядає не настільки стильним. Крім того, багато елементів надруковано.
    Достоинства:
    Мій наулюбленіший на сьогоднішній день болід. Реалістичний і привабливий кузов. Чудовий рівень точності та деталізації. Нові гладкі шини. Кілька друкованих деталей.
    Недостатки:
    Багато наклейок, але це неминуче.
  • 5.0

    24 бер, 2024
    Це приємна несподіванка, і я абсолютно в захваті від того, як цей автомобіль побудований. По-перше, це гарний болід Формули-1, і сам процес будівництва був цікавим. Особливо техніка створення кузова цієї машини. Обидві сторони кузова і область двигуна - одні з найцікавіших конструкцій, які я коли-небудь бачив у наборі такого розміру. Використання ложок в якості бічних дзеркал також дуже цікаве. Є досить багато наклейок, але мені подобається весь брендинг, і лише логотип DeWalt збоку було трохи складно нанести. Проте є кілька дуже приємних сюрпризів у вигляді друкованих елементів, а накладка на кермо з логотипом google chrome - чудова. І на завершення, він також включає мініфігурку в гарному одязі та шоломі з логотипом McLaren, надрукованим на ньому.
    Достоинства:
    Цікавий досвід побудови в цілому, особливо в області кузова. Деякі дивовижні друковані елементи (особливо кермо). Крута мініфігурка з шоломом McLaren.
    Недостатки:
    Через конструкцію бокового кузова автомобіля, він може бути трохи крихким під час складання, але все буде добре після того, як збірка завершиться.

Рекомендуємо подивитися ці товари