>
В наявності
969 грн
760 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

262 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Коли Нуччо Бертоне, автомобільний конструктор, побачив прототип цієї машини, він одразу вигукнув “countach” (здивування, побачивши красиву дівчину на п'ємонтському діалекті італійської мови). З того часу назва закріпилася і стала офіційною. А враховуючи крутість набору LEGO “Lamborghini Countach”, не виключено, що зібравши модель, Ви також вигукнете це слово.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76908 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Він містить 262 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія Speed ​​Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Фігурка водія

Хто вже колись тримав у руках набір серії LEGO Speed ​​Champions, той знає, що, крім моделі машини, набір також має мініфігурку гонщика. Тут це веселий хлопець (має двосторонню голову і по обидва боки посміхається) з невеликою неголеністю та коричневим волоссям. На ньому сині штани та куртка Lamborghini з принтами кишень та застібки-блискавки. Також хлопець має гайковий ключ для зняття покришок та захисний шолом.

Справжній Lamborghini Countach

Завдяки своїй культовості і в 2022 році автомобілі цієї марки залишаються бажаними для автолюбителів. Але не лише зовнішній вигляд та історія приваблюють поціновувачів, технічні характеристики також не підводять. Серед них:

  • чотирилітровий двигун V12 потужністю 375 л.
  • максимальна швидкість 309 км/годину;
  • розгін до 100 км/год за 5.4 секунд.

Захоплюючий дизайн разом із відмінними характеристиками зробили цей автомобіль легендою цієї марки.

Модель із деталей LEGO

Стильному автомобілю – стильна модель з конструктора LEGO. Ви почнете складання зі стандартної бази Speed ​​Champions, поступово додаючи цікаві будівельні техніки, як відкоси, що кріпляться під кутом та інші. Все це для того, щоб зрештою Ви отримали гладкий автомобіль з деякими цікавими особливостями:

  • скошений ніс і вугластий зад;
  • імітація спливаючих фар - відображення наклейки;
  • знімне вітрове скло;
  • повітроводи за дверима;
  • білі ковпаки з принтом, розроблені спеціально для цього автомобіля;
  • наявність індикаторів та габаритних вогнів.

Також по секрету скажемо Вам, що дизайнери набору намагалися додати легендарні двері, проте не вирішили як це реалізувати і вирішили не виділяти набір LEGO 76908 серед інших, адже решта не мають таких дверей. Але можливо Вам удасться втілити в життя цю ідею?

Хто ж відмовиться від перспективи отримати досить точну копію такого гучного автомобіля, як у наборі LEGO “Lamborghini Countach”? Точно не справжній фанат суперкара та конструктора LEGO.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари