>
В наявності
3199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

391 шт.
6 шт.
42.4 × 8.4 × 26.8 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5448 грн
4931 грн
+ =
12698 грн
11179 грн
+ =
12998 грн
11431 грн
+ =
3548 грн
3468 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте у захоплюючі пригоди з комбінованим ігровим набором LEGO Jurassic World! Зустрічайте “Напад трицератопсу на пікап” (76950) та “Блу та упіймання бета-велоцираптора” (76946), об'єднані в один ігровий набір для нескінченних можливостей. З цими двома наборами, що разом налічують 391 предмет, ваша уява стане вашим єдиним обмежувачем.

Пориньте у світ LEGO Jurassic World і створіть свої власні історії з улюбленими персонажами та динозаврами! Усі, від шанувальників фільмів до колекціонерів моделей, знайдуть щось цікаве у цьому комбінованому ігровому наборі, щоб пожвавити свої фантазії та втілити їх у життя.

Про набір

Ігровий набір LEGO Jurassic World Діно комбо-пак (66774) складається з 391 елемента ЛЕГО, 6 мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років. Завдяки покроковій інструкції навіть новачки LEGO зможуть з легкістю зібрати цей набір і вирушити в захоплюючі пригоди з динозаврами. У комплекті є пістолет з транквілізатором і клітка, яка може бути розміщена в кузові вантажівки з функцією пастки - і навіть морква з курячими гомілками як приманка для динозаврів!

Ці колекційні іграшки підходять для одиночної чи групової гри, роблячи їх чудовим подарунком на будь-яку подію, від дня народження до різдвяного ранку. Не пропустіть шанс поринути у захоплюючий світ LEGO Jurassic World та створити власні пригоди з динозаврами!

Напад трицератопсу на пікап (76950)

Приготуйтеся до захоплюючого часу із цим ігровим набором, натхненним епічним фільмом "Світ Юрського періоду: Панування"! У цьому наборі ви знайдете пікап із передньою частиною, яка відламується під час атаки трицератопсу, але не хвилюйтеся, адже його легко відновити для нових пригод! А в компанії з пікапом йдуть мініфігурки Клер Дерінг, Франкліна Вебба та двох охоронців, а також рятувальний баггі, щоб розігрувати ще більше захоплюючих сцен.

Конструктор LEGO Jurassic World включає чотири мініфігурки та різноманітні аксесуари, такі як транквілізатор та морква, які стануть джерелом натхнення для рольових ігор та творчості.

Блу та упіймання бета-велоцираптора (76946)

У цьому унікальному ігровому наборі Блу і упіймання бета-велоцираптора (76946), створеному за мотивами захоплюючої сцени з фільму "Світ Юрського періоду: Панування", на вас чекають справжні транспортні гаджети, включаючи іграшкову вантажівку, мотоцикл і навіть клітку для динозавра з курячою гомілкою для обману гігантів.

Пориньте у творчу гру з двома мініфігурками - Мейсі та Рейн Делакур з пістолетом-транквілізатором, а також з ігровими фігурками динозаврів Блу та Бетті. Вони стануть основою для захоплюючих рольових ігор та створення оригінальних історій.

З цим ексклюзивним комбінованим ігровим набором динозаврів LEGO Jurassic World ви забезпечите своїм дітям захоплюючу пригоду! В одному наборі об'єднані: 3 динозаври, 2 іграшкові вантажівки та 6 мініфігурок, щоб створити світ нескінченних пригод. Неважливо, чи є вони шанувальниками фільмів про Парк Юрського періоду або палеонтологами-початківцями, цей набір іграшок обіцяє принести їм океан задоволення.

Відтворіть епічні сцени з майбутнього фільму "Світ Юрського періоду: Домініон" або вирушайте у власні пригоди з двома крутими вантажівками, баггі для бездоріжжя і іграшковим велосипедом. Пограйте у хованки з Бетті та Блу і трицератопсом, або спробуйте їх зловити!

 

Придбати ексклюзивний комбінований ігровий набір LEGO Jurassic World Діно комбо-пак (66774) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари