>
В наявності
2249 грн
1739 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

281 шт.
2 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5848 грн
4511 грн
+ =
5448 грн
4427 грн
+ =
3648 грн
2873 грн
+ =
5748 грн
4679 грн
+ =
2988 грн
2309 грн
+ =
2378 грн
1848 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Динозаври - головна цінність Парку Юрського періоду. Тому, коли одному з них погано, важливо якомога швидше дізнатися причину і допомогти. У наборі LEGO "Дослідження трицератопсів" захворіла однойменна самка динозавра. Складіть компанію Еллі Сеттлер і Яну Малкольму в їхньому бажанні допомогти бідоласі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76959 був випущений в рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 281 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - динозаври. 

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Мініфігурки вчених

Компанія вчених, які бажають допомогти трицератопсу в наборі ЛЕГО 76959 складається з 2 осіб і це:

  • Еллі Сеттлер - вчена, що спеціалізується на дослідженні стародавніх рослин. Її мініфігурка з набору одягнена в блакитну футболку, рожеву забруднену сорочку і пісочного кольору штани. Вираз обличчя з піднятою бровою свідчить про те, що вона рішуче налаштована розгадати причину хвороби трицератопса;
  • Ян Малькольм - математик, який займається вивченням теорії хаосу. Чоловік одягнений у чорну сорочку та чорні штани. Він має широку посмішку, а також затемнені окуляри. Аксесуар - лопата може допомогти розгадати таємницю. 

На допомогу трицератопсу

Головна модель набору, навколо якої обертається вся історія - коричнева самка трицератопса. Вона має невеликі цятки на тілі, комір, роги та рухливі кінцівки. Вона набагато більша за мініфігурок, тож поруч вони виглядають пропорційно. Також до набору додано автомобіль Ford Explorer. Машина виконана в салатовому кольорі, а також має логотипи Парку. Щоб потрапити в кабіну або на задні сидіння, достатньо зняти дах, який потім можна встановити назад. Усередині знаходяться місця для мініфігурок, а також карта острова - бортова навігаційна система для відстеження динозаврів. Для Вашого кращого розуміння розмірів набору і співвідношення окремих елементів, автомобіль досягає 8 сантиметрів у висоту, 16 в довжину і 6 в ширину. 

Коли все зібрано, настав час розкрити таємницю поганого самопочуття трицератопса і для цього не обійтися без лопати. Поблизу можна виявити "купу", залишену динозавром. На ній же сидить коричнева жаба. Розкопавши “купу”, можна зробити висновок про те, що трицератопс наїлася токсичних рожевих рослин. Статися це могло в той час, коли вона ковтала каміння для травлення, і з ним випадково потрапили ці ягоди. Досить прибрати їх подалі і самопочуття повернеться до норми. 

Відчуйте себе в ролі ветеринара для динозаврів, оглянувши трицератопса в наборі ЛЕГО "Дослідження трицератопсів" і якнайшвидше дізнайтеся причину її нездужання. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 сер, 2023
    Вчора ввечері мій син захотів зібрати один з наборів Юрського періоду і обрав саме цей - новенький. По суті, збірка обмежена атвомобілем, тому це зайняло ну може годину. Бампери на цій моделі здаються міцнішими, а дах - простішим у виготовленні. Я читав кілька відгуків про відмінності у збірці авто в цьому наборі порівняно з набором "Втеча T-Rex", але, мабуть, основною причиною змін тут було те, щоб пристосувати його для молодших будівельників. Чи вдалося це? Та звісно, збірка доволі проста та зрозуміла. По мініфігуркам є Еллі та Ян с двосторонніми обличчями та принтами на торсі. З аксесуарів лопата, ягоди та коричнева жабка.
    Достоинства:
    Автомобіль схожий на свого попередника з набору про втечу. Дизайн відкритий, що спрощує гру. Можливі подальші модернізації та кастомізації авто. Хороші мініфігурки і приголомшливі трицератопси.
    Недостатки:
    Можливо, ліцензування є основною причиною високої ціни цього набору. З тим, де Еллі знаходить ягоди у наборі неточність😉
  • 5.0

    22 сер, 2023
    Неудивительно, что подавляющее большинство наборов «Парка Юрского периода» сосредоточено на последовательностях действий - в них что-то происходит. Этот же комплект вместо этого изображает более спокойную сцену, хотя по-прежнему обеспечивает достаточную игровую ценность. Эксклюзивные трицератопсы и минифигурки привлекательны, а вернувшийся Ford Explorer не может не радовать, ведь до 2022 года его вообще не было в наборах. Если бы мог что-то добавить, выбрал бы фигурку доктора Хардинга - ветеринара Парка, думаю было бы логично.
    Достоинства:
    Изначально необычная задумка, без экшена. Превосходный дизайн автомобиля, не подкопаешся. Эксклюзивный трицератопс. Желаемые минифигурки.
    Недостатки:
    Отсутствие доктора Хардинга, из-за чего чуть завышенная цена.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари