>
В наявності
3599 грн
2783 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

512 шт.
3 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
5848 грн
4515 грн
+ =
6798 грн
5471 грн
+ =
4998 грн
3917 грн
+ =
7098 грн
5723 грн
+ =
4338 грн
3353 грн
+ =
3728 грн
2892 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Брахіозаври - милі динозаври і перші, відтворені компанією InGen для Парку Юрського періоду. Один із представників виду також став першим динозавром, якого побачила група вчених, що приїхала на острів. Не відставайте від тенденції та станьте одним із перших, хто збере Брахіо в наборі LEGO "Відкриття брахіозавра".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76960 був випущений в рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 512 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 9 років. Тематика набору - динозаври. 

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Мініфігурки дослідників

Набір ЛЕГО 76960 може похвалитися одразу 3 мініфігурками вчених, які вирушили роздивитися на острові. 

  1. Джон Хаммонд - засновник компанії InGen і творець Парку. Він одягнений у білий костюм, який поєднує сорочку та штани. Також має деталь капелюха пісочного кольору;
  2. Еллі Сеттлер - вивчає стародавні рослини. На фігурку нанесені принти блакитної футболки, рожевої сорочки, зав'язаної на вузол і пісочних штанів;
  3. Алан Грант - фахівець із вимерлих організмів. Чоловік має блакитну сорочку, червону шийну хустку, пісочні штани і такий самий капелюх, як у Хаммонда. 

Знайомтеся, це брахіозавр

Якщо розглядати збірку з точки зору послідовності розвитку подій у фільмі, то перше, що потрібно створити - це автомобіль. Саме на ньому вчені вирушили в поїздку Парком. Він являє собою джип, зібраний із червоних, сірих і чорних деталей. З боків нанесені логотипи Парку Юрського періоду. Верх, а також вікна відкриті. Всередині може бути 3 мініфігурки: двоє на передніх сидіннях і хтось на узвишші ззаду. 

Далі увагу привертає брахіозавр поруч із деревом. Динозавр виконаний у сірому кольорі, з невеликими візерунками по ходу тулуба. Також він має кілька зчленувань у ділянці шиї, які роблять його рухливим, і рот, що відкривається. Спираючись на хвіст, брахіозавр може стояти на задніх лапах. Його повні розміри досягають 24 сантиметрів заввишки, 27 у довжину і 6 завширшки. Це зробило його найбільшим динозавром на момент виходу набору. Своєю чергою дерево створене з коричневих деталей - стовбура і розлогих гілок з листям. Внизу розташований попереджувальний знак, а також кілька квіточок. Нагорі - оглядовий майданчик. Піднявши на нього Алана Гранта, можна відтворити момент із фільму, в якому він годує листям Брахіо. 

Вряди-годи проведіть час спокійно в Парку Юрського періоду, коли не потрібно заганяти динозаврів, що втекли, в клітки або рятуватися від них втечею. Познайомтеся з брахіозавром і нагодуйте миролюбну істоту листям у наборі ЛЕГО "Відкриття брахіозавра".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    27 сер, 2023
    Коли в березні LEGO анонсувала набори до 30-ї річниці Парку Юрського періоду, цей набір першим зацікавив мене. Цей набір включає дві гарні збірки. По-перше, ви отримуєте джип з відкритим верхом. Друга конструкція - велике дерево. Мені подобається будувати дерева та вивчати нові техніки для них і це не стало винятком. Воно намагається зафіксувати три різні сцени з Парку Юрського періоду: дерево з першої сцени Брахіозавра, яйце біля основи натякає на розмноження, платформу відтворює сцену ночівлі. І нареешті - перший Брахіозавр у форматі конструктора. Безсумнівно він класний, однак коли ейфорія проходить, стають очевидними проблеми - статичні ноги, відкриті місця артикуляції. Ах да, ще мініфігурки. У наборі це Алан Грант, Еллі Сатлер і Джон Хаммонд. На всіх мініфігурках зображено торс спереду та ззаду, але лише Еллі має двостороннє обличчя.
    Достоинства:
    Велика ностальгія та прив’язка до фільмів. Можливе відтворення різних сцен завдяки доданим деталям. Брахіозавр — новий вид динозаврів і попри незначні проблеми у дизайні, все ще крутецький. Мініфігурки теж підходять для сцен з динозавром та доволі деталізовані.
    Недостатки:
    Артикуляція у брахіозавра так собі.
  • 4.0

    27 сер, 2023
    Я люблю Лего! Я люблю Парк Юрського періоду! Я обожнюю брахіозавра, певно мій улюблений. Я замовив цей набір, як тільки він став доступним, однак руки дійшли написати відгук тільки зараз. У комплекті йдуть три мініфігурки, джип та брахіозавр. Жоден з них не ідеальний, і мені особливо не подобається проміжок біля основи шиї динозавра, тоді як джип, міг би бути меншим, а фігурка Алана більш здивованою, але позитивні сторони обох, безсумнівно, переважують негативи. Набір також тішить невеликими деталями, як-от рожева жаба - ДНК, яйце динозавра, огядовий майданчик. Тому, після роздумів, 4 ДНК динозавра з 5 і розходимось😅
    Достоинства:
    Найвищий динозавр LEGO! Довгоочікуваний дебют Jeep Wrangler. 3 майже ідеальні мініфігурки, якби не обличчя Алана Гранта. Маленькі відсилки на фільм.
    Недостатки:
    Доволі дорого, є проблеми майже з кожною частиною збірки.
  • 5.0

    27 сер, 2023
    Гаразд, більшість наборів до 30-ї річниці розроблені як ігрові набори - це цілком зрозуміло. Але з усіх нових наборів цей мій улюблений. У вас є брахіозавр, джип і крутезне дерево, а також кілька мініфігурок! У ньому достатньо ностальгії і деталей, що робить збірку цікавою. Мініфігурки у наборі чудово відтворені та виглядають просто неймовірно. Особливо я б відмітив Джона Хаммонда, у якого тепер чіткі 4 кишені на торсі. Пропорції головної зірки набору - динозавра реалістичні і це завжди приємно отримати нового діно. Дерево досягає 26 см у висоту, що означає, що брахіозавр (24 см) може досягти найвищого листя.
    Достоинства:
    Нарешті новий брахіозавр! Джип виглядає чудово. Дерево напрочуд детальне і правильне по висоті, відносно динозавра. Три вражаючі мініфігурки, однак найкращий Джон.
    Недостатки:
    Розрив на шиї брахіозавра надто кидається у вічі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари