>
В наявності
1399 грн
1140 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

503 шт.
0 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1758 грн
1417 грн
+ =
12398 грн
10380 грн
+ =
2578 грн
2072 грн
+ =
6898 грн
5760 грн
+ =
14898 грн
12210 грн
+ =
1758 грн
1421 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не гоночними машинами єдиними славиться серія LEGO Technic. Вона також може порадувати людей, які люблять збирати більш незвичайні транспортні засоби. Один із таких прикладів - набір LEGO "Сміттєвоз Mack® LR Electric" з новаторським електричним сміттєвозом всередині.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42167 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 503 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Створення електричного сміттєвоза

Головною і єдиною збіркою набору ЛЕГО 42167 є сміттєвоз. Для його створення використовуються переважно зелені та білі деталі з невеликими ділянками чорного і сірого. Більшість технічних деталей за підсумком закриваються пластинами, демонструючи акуратну, не надто широку вантажівку. Також важливо відзначити підлогу жолобної секції, побудовану з безлічі плит, плиток, відкосів і призначену для перенаправлення сміття. Пересуватися вона може за допомогою коліс, яких у автомобіля відразу 6, по 3 з обох боків.

Невелика додаткова збірка представлена у вигляді подвійного відра для сміття сірого кольору з червоними і синіми круглими деталями. 

Додані функції

Те, чим може похвалитися цей набір - це доданими в нього функціями. Вони дають змогу весело провести час за вивченням і трохи ближче познайомиться з можливостями серії ЛЕГО Технік. Отже, функції в наборі такі:

  • рульове управління за допомогою невеликого коліщатка на даху кабіни, яке забезпечує реалістичний радіус повороту;
  • можливість захопити відро для сміття, а потім підняти, щоб вивантажити вміст всередину машини;
  • нахил задньої частини сміттєвоза, щоб вивантажити сміття, представлене у вигляді круглих деталей. Задній люк при цьому відкривається автоматично, під дією сили тяжіння;
  • водійські та пасажирські двері можуть відкриватися.

Не просто зберіть незвичайний транспортний засіб у наборі ЛЕГО "Сміттєвоз Mack® LR Electric", а замисліться за його допомогою над питаннями зеленої енергії та збереження довкілля в чистоті.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари