>
В наявності
739 грн
571 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

100 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Вирушайте у кулінарну пригоду з ігровим набором LEGO Friends Вантажівка із гот-доґами (42633). Цей веселий та яскравий ігровий набір створений для дітей віком від 4 років, щоб вони могли поринути у світ рольових ігор та кулінарних шедеврів.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Вантажівка із гот-доґами (42633) складається зі 100 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Цей конструктор зі збірною вантажівкою – відмінний спосіб для будівельників-початківців, віком від 4 років, освоїти мистецтво конструювання. Спеціальний стартовий кубик полегшить перші кроки, а безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder зробить процес складання цікавим. До того ж цей конструктор – чудовий вибір для подарунка на дитячий день народження або будь-яке інше свято!

Даний конструктор – не тільки спосіб поринути в захоплюючий світ рольових ігор, а й чудовий спосіб розвивати уяву та соціальні навички маленьких будівельників. Подаруйте дітям можливість створити свій світ смачних історій із цим захоплюючим ігровим набором LEGO Friends Вантажівка із гот-доґами (42633).

І не забувайте, що вантажівка із даного набору – лише одна частина чудового світу LEGO Friends. Розвивайтеся, будуйте та створюйте незліченні історії дружби з іншими кумедними наборами з лінійки LEGO Friends, доступними окремо.

Кайя, Лео та Чурро

  • Кайя – талановита та творча дівчина, яка натхнена кулінарією. Вона любить готувати смачні страви та створювати нові рецепти. Нічого дивного, що вона проводить багато часу за плитою, готуючи смачні частування. Кулінарію можна сміливо назвати не просто її хобі, а справжнім покликанням дівчини. Вона завжди у пошуку незвичайних інгредієнтів та цікавих поєднань у їжі, з радістю ділиться своїми новими відкриттями та рецептами з друзями.
  • Лео захоплюється незвичайними видами їжі і любить відкривати нові смаки, готовий годинами спілкуватися про смакові відчуття та різноманітні нотки післясмаку. Він завжди готовий спробувати щось новеньке. Тому його сміливо можна назвати ідеальним компаньйоном для кулінарних експериментів Кайї. Разом вони створюють динамічний та цікавий дружній дует, повний приготування їжі та кулінарних розмов. Їхні історії підкреслюють важливість дружби, творчості та смачних моментів у житті.
  • Котик Чурро – це вірний друг і компаньйон Лео, який бере участь у всіх кулінарних забавах друга. Так, що кулінарними шедеврами Кайї смакує не тільки Лео, а й милий Чурро.

Гастрономічні пригоди

Лео і Кайя, разом з їхнім чарівним котом Чурро, запрошують вас у світ смачних пригод. Створіть свій гарячий хот-дог, використовуючи різноманітні ігрові аксесуари, включаючи веганський хот-дог, кетчуп, гірчицю та свіжі соки. Готуйте на кухні, обладнаній усім необхідним, від плити та гриля до холодильника з продуктами. Створюйте унікальні сценарії історій, в яких кожен персонаж робить свій внесок у світ смаку та веселощів. Допоможіть Кайє висловлювати свою кулінарну майстерність, а Лео та Чурро будуть надійними кулінарними критиками та компаньйонами. Разом вони відкривають нові гастрономічні горизонти, обговорюють кулінарні таємниці та насолоджуються атмосферою веселої пригоди.

Приготуйтеся до смачної пригоди з LEGO Friends!

Купити ігровий набір LEGO Friends Вантажівка із гот-доґами (42633) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    11 лют, 2024
    Я купила цей набір, бо мій чоловік обожнює хот-доги! А, незважаючи на популярність цієї їжі, наборів з хот-догами не так і багато. Було весело будувати, хоча процес і закінчився доволі швидко. Ідея автомобіля у вигляді хот-догу дуже класна і чоловік вже сказав, що хоче зібрати щось подібне, але набагато більше. У наборі є і соуси, і маленьки хот-доги, і напої, і гроші. Стосовно мініфігурок важко сказати, оскільки ми не знаємо хто вони, але хлопчик і дівчинка виглядають мило. Окрім них є ще котик.
    Достоинства:
    Симпатична вантажівка з міні-кухнею і місцем для продажу їжі. Безліч аксесуарів, серед яких плита, сковорідка, касовий апарат, гриль, холодильник, інгредієнти для хот-догів. 2 мініфігурки і кіт, чого не забагато і не замало. Немає наліпок.
    Недостатки:
    Вдалий недорогий набір, тож недоліків немає.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари