>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

169 шт.
2 шт.
26 × 6 × 14 cm
6+
0 шт.

Опис

Чудова новина для всіх фанатів динозаврів та культового кінофільму "Парк Юрського періоду. Влада" новий ігровий набір за сюжетом фільму - LEGO Jurassic World Атроцираптор: гонитва на мотоциклі (76945). Кожен шанувальник зможе знову відчути атмосферу юрського періоду і зустрінься з хижаком атроцираптором "віч-на-віч".

Конструктор буде чудовим подарунком кожному, любителю динозаврів старше 6 років.

Ігровий набір LEGO Jurassic World Атроцираптор: погоня на мотоциклі (76945) складається з наступних конструкцій:

  • рухомої фігури атроцираптора;
  • швидкого мотоцикла Оуена Греді;
  • поворотної ями для битв динозаврів;
  • ринку з простою, до руйнування та одночасно легкою у відновленні, стіною, крізь яку зможе прорватися динозавр або проїхати мотоцикл.

Готова конструкція виходить наступних розмірів: висота 6 см, ширина 17 см, глибина 13 см.

Динамічні рольові ігри

Які ж міні-фігурки входять у набір, запитаєте ви? Мініфігурок передбачено дві це - Оуен Греді та Рейн Делакур. Рейн озброєний пістолетом із транквілізатором, щоб заспокоїти озлобленого динозавра. Також у наборі ви знайдете дві маленькі іграшкові фігурки динозаврів, для цікавих та веселих рольових ігор.

У всіх наборах ЛЕГО передбачені покрокові ілюстровані інструкції зі збирання, щоб навіть новачкові процес збирання конструктора став максимально цікавим. Навіть набір із 167 елементів буде простий у складання кожній дитині.

Щоб створити якомога більше пригод з динозаврами, скомбінуйте два ігрових набори - Атроцираптор: погоня на мотоциклі (76945) та Втеча атроцираптора та тиранозавра (76948)*. Така комбінація ігрових наборів ЛЕГО зможе подарувати вам чудову сюжетну гру.

*Зверніть увагу конструктор LEGO Jurassic World Втеча атроцираптора та тиранозавра (76948) призначений для дітей старше 8 років.

Гра з динозаврами

У всіх наборах LEGO серії Jurassic World ви зможете знайти цілісні фігурки динозаврів, які не потребують збирання і відразу готові до гри. А також точні копії персонажів із кінофільму у вигляді мініфігурок.

Завдяки цим продуманим деталям ваша дитина зможе:

  • відтворювати грандіозні сюжети з фільмів та серіалів про динозаврів;
  • вигадувати свої власні пригоди;
  • проводити демонстрацію готових зібраних моделей із кубиків ЛЕГО, своїм друзям.

Висока якість всіх елементів LEGO відповідає строгим стандартам. Кожен кубик сумісний з будь-яким іншим елементом ЛЕГО з іншого набору або серії. Винятком є ​​лише серія конструкторів LEGO Duplo - тут усі кубики більші у своїх розмірах, ніж в інших серіях, для зручності та безпеки малюків.

Будьте спокійні про безпеку конструкторів ЛЕГО, оскільки всі елементи проходять ретельну перевірку. Кубики піддаються ударам, нагріванню, падінню, скручуванням, щоб відповідати всім міжнародним стандартам безпеки.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари