>
В наявності
2249 грн
1821 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

900 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте у світ креативних транспортних засобів із неймовірно захоплюючим ігровим набором LEGO Classic Креативний транспорт (11036), призначеним для маленьких фанатів автомобілів віком від 5 років! Цей яскравий і різноманітний конструктор включає 900 будівельних кубиків, 52 колеса і спеціальні деталі, а також прості інструкції для створення чудового автопарку.

Зберіть поліцейську машину, вантажівку з морозивом, квадроцикл, фронтальний навантажувач, вантажівку, автомобіль універсал, позашляховик та іграшковий автомобіль-лімузин (довжина лімузина 9 сантиметрів). Але веселощі не закінчуються — за допомогою креативних ідей та різноманітних деталей діти можуть вдихнути нове життя у свої транспортні шедеври. Перебудовуйте свої транспортні засоби знову і знову, додайте унікальні деталі та креативні прикраси, щоб створювати нові та захоплюючі дизайни. Відкрийте для маленьких інженерів хвилюючий світ креативних транспортних засобів з ігровим набором LEGO Classic Креативний транспорт (11036).

Особливості набору

Цей унікальний набір подарує дітям, які захоплюються поліцейськими машинами, будівельними вантажівками та іграшковими лімузинами, незабутні моменти веселощів під час дня народження, свята або просто так.

З ігровим набором Креативний транспорт, що включає 10 креативних ідей, ваша дитина зможе не тільки відтворювати запропоновані моделі, а й втілювати власні унікальні конструкції. Спеціально розроблене для молодих будівельників керівництво по складанню з яскравими картинками спрощує збирання, а безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder підтримує дітей на кожному кроці, дозволяючи збільшувати масштаб, обертати моделі та відстежувати свій творчий прогрес. Нехай ваш маленький будівельник не тільки збирає, а й втілює свої власні ідеї у світі цікавого конструювання! А для ще більшого натхнення, діти можуть поєднати цей ігровий набір з конструкторами ЛЕГО Класік 11034, 11035 та 11037 (продаються окремо, знайдіть їх на нашому сайті використовуючи цифровий індивідуальний артикул), розширюючи свої творчі горизонти.

Про серію

LEGO Classic - це брама в безмежний світ творчості! Унікальна серія конструкторів надає дітям свободу вираження, дозволяючи їм створювати, комбінувати та перетворювати свої ідеї на реальність. З багатобарвними кубиками, різноманітними деталями та яскравими ідеями, що надихають, LEGO Classic стає путівником у веселий і творчий світ, де кожен маленький будівельник - справжній архітектор своїх дивовижних пригод.

Іграшки LEGO Classic – це світ будівництва, де батьки можуть поділити захоплення від творчості зі своїми дітьми на кожному етапі розвитку. Ці кубики є не просто будівельні блоки, вони є ключем до розвитку навичок вашого маленького будівельника. LEGO Classic стимулює уяву, розвиває творчий потенціал та надає можливість весело провести час.

Нехай кожен момент будівництва стане для вашої дитини неповторною пригодою у світі LEGO.

Придбати ігровий набір LEGO Classic Креативний транспорт (11036) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари