>
В наявності
1349 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

500 шт.
0 шт.
26.2 × 9.5 × 22.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2108 грн
1934 грн
+ =
3598 грн
3126 грн
+ =
1498 грн
1475 грн
+ =
1748 грн
1685 грн
+ =
1848 грн
1769 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Для тих, дітей та дорослих, які обожнюють, коли все обертається, крутиться і якимось чином приводиться в дію, чудово підійде набір LEGO “Кубики й функції”. У ньому запропоновано створити 7 кумедних збірок, які працюють за рахунок шестерень, а далі, використовуючи власну фантазію, розпочати тестування власних ідей.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 11019 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Classic. Він містить 500 деталей, барвисті інструкції, роздільник деталей та призначений від 5 до 99 років. Тематика набору – механізми.

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кругів тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дозволяють збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією.

Рухомі збірки

Оскільки навіть у назві набору фігурує слово функції, всі запропоновані в інструкції набору збірки мають рухомі частини. Серед того, що Ви зможете зібрати буде:

  •  вітряк. Це найпростіша збірка, яке познайомить дитину з тим, як працюють шестерні в конструкторах LEGO. Покрутивши чорну шестерню ззаду, спереду обертатимуться лопаті;
  • рибки. Обертаючи блакитні шестерні біля основи, блакитна та помаранчева рибки кружлятимуть, імітуючи плавання у воді;
  • гвинтокрил. Для любителів техніки з рухомими частинами є помаранчевий із салатовими літальним апаратом, який має обертовий пропелер та колеса на шестернях;
  • танцююча балерина. Куди ж набір з функціями без найочевиднішої та найулюбленішої збірки - балерини. Обертаючи спеціальні шестерні з боків, рудоволоса дівчина в пачці танцюватиме;
  • пташка на дереві. Обертаючи невелику шестерню на іншій стороні дерева, жовта пташка з великим хвостом також обертатиметься;
  • яблуко. Велике червоне яблуко насправді виявилося із сюрпризом. Покрутивши спеціальну деталь збоку, зверху із яблука вилізе невеликий черв'ячок;
  • орган. Ще одна невелика збірка, цього разу присвячена музичному інструменту. Повертаючи спеціальну ручку з боку, трубки будуть підніматися та опускатися.

Як Ви вже могли зрозуміти, збірки є на будь-яку складність та на будь-який смак. До того ж, використовуючи додаткові кольорові деталі (рожеві, блакитні, сині, зелені, салатові, оранжеві, жовті, червоні, коричневі, білі, сірі, чорні) можна створити власні функціональні витвори.

Функції у всьому

Набір LEGO 11019 дозволяє реалізувати власні, унікальні ідеї. Огляньтеся, що Вас оточує навколо і спробуйте спочатку побудувати це з кубиків, а потім додати шестерень, щоб зробити творіння рухливим. Не обмежуйте себе, почніть із запропонованих в інструкції збірок, а після – підвищіть рівень та зберіть свою рухливу модель.

Конструктор такого плану, як набір LEGO "Кубики й функції" сподобається будь-якому непосидючому механіку, який любить збирати не просто збірки, а їх рухливі версії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Весело й легко слідувати інструкціям із зображенням. Інструкції містять сім невеликих моделей, і їх легко виконувати для маленьких. Проекти керовані, і кожен елемент має рухому частину після збирання. Проте деякі частини були настільки малі, що їх було важко з’єднати і моєму сину знадобилась допомога. Мені подобається поєднання кольорів у цьому наборі та, звичайно, якість. Особисті улюбленці мого сина – вертоліт і орган. І якщо фото з гелікоптером вже опублікували у попередньому відгуку, то я додам фото як виглядає орган.
    Достоинства:
    Універсальний набір для дорослих і малих. Багато деталей створює великі можливості для творчості. Цей набір сповнений рухомих частин, тому грати з ним набагато цікавіше.
    Недостатки:
    Запропоновані збірки маленькі.
  • 5.0

    19 кві, 2022
    Я люблю Lego з дитинства, і тепер мої діти теж не можуть насититися. Класичні цеглинки та функції були цікавими тим, що кожен із створених вами предметів має певний механізм. Тож на дитячих очах збірки оживають та починають рухатись. У набір входить 500 деталей різного розміру та форми. Щоб зробити все це простіше, набір розділений на сім пакетів Lego, і кожна сумка відповідає одному або кільком предметам для створення. Перше, що ми побудували - гелікоптер. Коли ви катаєте вертоліт по підлозі або столу, шестерні змушують обертатися верхній пропелер.
    Достоинства:
    Умовно, 1 пакетик дорівнює 1 збірці, тому не потрібно переривати усе для пошуку необхідної деталі. Самі деталі яскраві, міцні та вічні. Кожна збірка цікаво рухається.
    Недостатки:
    Деякі шматочки дуже маленькі, тому не варто давати маленьким дітям.

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+