>
В наявності
339 грн
273 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

140 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2588 грн
2005 грн
+ =
488 грн
399 грн
+ =
738 грн
609 грн
+ =
798 грн
659 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вухасті, окаті, рогаті, зубасті, ненажерливі... Нікого не пропустили? Ах так, і про вогнедишних не забувайте. Такі різні і в той же час такі милі монстри чекатимуть на Вас та Ваших дітей у наборі LEGO “Оригінальні монстри”. Так чого ж Ви чекаєте, настав час збирання!

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 11017 було випущено у рамках серії Classic. Він містить 140 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кіл тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дозволяють збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією.

Різноманітність якісних деталей

Для створення різноманітних монстрів, в даному наборі передбачено цілу веселку різнокольорових деталей LEGO. Спектр включає: рожеві, фіолетові, блакитні, сині, салатові, зелені, жовті, оранжеві, червоні, пісочні, сірі, коричневі, чорні і білі деталі. Також є спеціальні деталі у вигляді різних очей, рогів, зубів, рук, антен, вогнів тощо.

Не менш важливим є те, що всі деталі є гіпоалергенними, нетоксичними, міцними та безпечними для використання дітьми від 4 років. Всі елементи відповідають строгим стандартам, щоб бути нешкідливими та сумісними один з одним.

Смішні монстри

Всередині коробки набору LEGO "Оригінальні монстри" Ви також знайдете інструкцію зі збирання, яка, на вибір, запропонує покроково зібрати 1 з 5 монстрів. Всі вони збираються досить просто, щоб у дитини не виникло труднощів повторити самостійно. Але від цього монстри не виглядають менш цікавими. Отже, тут Ви отримаєте:

  • зеленого монстра з великими очима та зубами, що живе на листку;
  • коричневого рогатого монстра, який залежно від фантазії дитини, може бути вікінгом або биком;
  • рожевого сумного монстрика з рогами та великим ротом;
  • блакитного крижаного монстра з відкритим ротом та антеною на голові;
  • червоного вогнедишного дракона з маленькими крильцями.

На перший погляд, описи деяких з них можуть здатися трохи страшними, але насправді всі монстрики виглядають дуже мило і чекають не дочекаються, щоб познайомитися з дитиною.

Нескінченні можливості для творчості

Набір LEGO 11017 подарує дитині не одну годину веселих ігор, адже, крім збірок з інструкції, вони зможуть зібрати все, що спаде на думку. Як Ви вже зрозуміли, для цього в наборі знайдуться повністю сумісні деталі різної форми та кольору. А у маленької дитини знайдеться достатньо фантазії, щоб захотіти створити не тільки власного монстра, а й багато іншого.

Зберіть разом із дитиною забавних чудиків у наборі LEGO "Оригінальні монстри". Не обмежуючись лише інструкцією, Ви здивуєтеся скільки цікавого Ви зможете створити самостійно.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари