>
В наявності
759 грн
587 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

333 шт.
0 шт.
19.1 × 7.2 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1938 грн
1495 грн
+ =
3158 грн
2435 грн
+ =
4958 грн
4073 грн
+ =
5208 грн
4102 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чи можливо побудувати чарівний міст із кубиків LEGO Classic? А що до фортеці на вершині гори? Чи можливо побудувати свій власний казковий замок? З ігровим набором LEGO Classic Творчі пастельні веселощі (11028) всі ці можливості та багато інших стають реальністю!

Захоплююча творчість

Креативний набір пропонує нескінченну кількість ідей для творчої гри, завдяки своїй барвистій та різноманітній палітрі маленькі будівельники можуть створювати свої власні фантазійні світи та вигадувати історії, які оживають разом із їхніми витворами. Граючи з LEGO Classic, діти можуть розвивати свою фантазію, покращувати свої творчі навички та удосконалити свої моторні здібності.

Ігровий набір LEGO Classic Творчі пастельні веселощі (11028) - це ідеальна можливість надихнути юних будівельників і надати їм нескінченні веселощі у вільному процесі складання. Ваша дитина навчиться легко висловлювати свої творчі ідеї та реалізовувати їх у грі з кубиками LEGO.

LEGO творчість із використанням пастельних кубиків

Ігровий набір творчих ігор LEGO Classic Творчі пастельні веселощі (11028) містять 333 кубики різних форм, розмірів та різноманітних пастельних кольорів і відтінків: білого, жовтого, рожевого, бірюзового, фіолетового та коричневого. Цілих 18 кубиків мають виразні очі, які зможуть оживити кожне ваше творіння. Набір включає чіткі ілюстровані інструкції для створення п'яти простих моделей: хмаринки з веселкою, полуничне морозиво, фіолетовий динозавр, жовтий кіт та радісний робот. У міру зростання творчої впевненості дитина з часом зможе насолоджуватися нескінченним задоволенням вільного збирання.

Цифрова інструкція зі збирання

Цифрову версію інструкцій зі збирання набору можна також знайти в LEGO Building Instructions. У безкоштовному мобільному додатку ви зможете знайти інструкції на будь-який набір і почати збирати модель в кілька кліків. Крім того, додаток має ряд додаткових функцій, таких як обертання та збільшення деталей, що робить процес складання ще більш цікавим. Інтерактивна цифрова версія інструкцій LEGO Building Instructions – це новий крок у розвитку конструкторів, що дозволяє любителям LEGO насолоджуватися своїми творчими проектами ще більше.

Креатив для всієї родини

Набори LEGO Classic дарують дітям сотні ідей та море натхнення. Надають чудову можливість батькам розділяти захоплюючі заняття зі складання та важливі етапи розвитку зі своїми дітьми. Цей набір може стати чудовим подарунком для кожної дитини віком від 5 років, на день народження, прийдешнє свято або просто так.

Бездоганна якість

Кубики та деталі LEGO відповідають суворим галузевим стандартам якості, що гарантує їхню узгодженість, сумісність та простоту складання. Також важливо відзначити, що кубики та деталі проходять серію тестів, включаючи падіння, нагрівання, роздавлювання, скручування та аналіз, щоб переконатися у їх відповідності суворим світовим стандартам безпеки.

  • 5.0

    9 бер, 2023
    Звичайно не можу казати за дітей, але мені - 21-річній дівчині набір дуже сподобався. Я не часто купую лего для себе, скоріше на подарунок, проте ці пастельні кольори просто підкорили моє сердечко. Наскільки вони ніжні та гарно поєднуються між собою. Я зібрала цілу зграю різнокольорових динозаврів, слідуючи інструкції і ні про що не шкодую. Ідея з котиком, до речі, теж класна, оскільки він має навіть спеціальні деталі - вуса, можливо, через місяць перебудую своїх дінів у котусиків. Загалом класно, я задоволена, дякую магазину за пораду звернути на нього увагу.
    Достоинства:
    Деталі у більшості кубики, тому зі збіркою проблем не має виникнути навіть у дітей. Кольори спокійні, тому легко впишуться навіть у сучасний, мінімалістичний дизайн. Для котика вигадали класні вуса😊
    Недостатки:
    Важко судити, але можливо менші фанати краще оцінять яскравіші деталі. Хотілося б більше деталей-очей, навіть якби вони замінили кілька кубиків.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари