>
В наявності
699 грн
587 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

333 шт.
0 шт.
19.1 × 7.2 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2948 грн
2319 грн
+ =
1098 грн
923 грн
+ =
1158 грн
973 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ретро-стиль та неонові кольори в останні роки стають все більш популярними та бажаними для справжніх модників. Відобразіть любов до них по-новому, зібравши з яскравих деталей різні моделі в наборі LEGO "Творчі неонові веселощі".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 11027 було випущено у рамках серії LEGO Classic. Він містить 333 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 5 років. Тематика набору – збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кіл тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дозволяють збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією.

Різні деталі

У наборі ЛЕГО 11027 можна отримати одразу 333 барвисті деталі, проте не всі вони однакові. Більша частина відповідає традиціям серії - це квадратні, прямокутні, трикутні, круглі і пластиночні кубики різних кольорів. Для створення цікавих моделей частина їх також має заокруглені схили, але більшість різко обривається. Такі блоки є різних кольорів: чорні, оранжеві, коралові, жовті, блакитні та салатові.

Друга частина деталей - це спеціальні елементи до створення більш впізнаваних персонажів чи предметів. Вони включають надруковані круглі деталі очей та ротів, коліщатка, ріжки, поручні тощо.

Запропоновані інструкцією збирання

Для того, щоб пробудити фантазію, показати як працюють деталі та дати поштовх для самостійного складання, у наборі передбачена інструкція з кроками для створення 5 моделей. Кожна з них тим чи іншим чином пов'язана з тематикою неону.

  1. ананас. Перше складання складається з чорної підставки, помаранчевих деталей тулуба та зеленого листя. Більш крутого вигляду йому надають кольорові окуляри та невелика посмішка;
  2. маркер. Він явно "пише" яскраво-жовтим кольором, оскільки збирається із чорних та жовтих деталей. Вгорі закінчується відкритим стрижнем без ковпачка. На обличчі маленька посмішка та очі-зірочки;
  3. машинка. Транспортний засіб з'єднує в собі чорні, коралові, блакитні деталі та за рахунок встановлених 4 коліс може їздити поверхнями;
  4. інопланетянин. Невеликий гість з іншої планети збирається із зелених деталей, які створюють голову та чорно-блакитних для скафандра. Ніг у нього немає, що робить його схожим на гусінь. На голові чорні ріжки, а обличчя усміхнене;
  5. ролики. Завершують добірку 2 ролики, що використовують у своїй збірці жовті, блакитні та коралові деталі. Знизу до них кріпляться по 4 коліщатка.

Але на запропонованих інструкцією варіантах збірка не повинна закінчуватися, адже деталей достатньо для того, щоб фантазувати та створювати свої, можливо, більші збірки.

Дотримуйтесь трендів та створюйте яскраві моделі з набором ЛЕГО “Творчі неонові веселощі”, які зможуть прикрасити будь-яке місце або подарувати веселощі під час самої збірки та гри.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 бер, 2023
    Набір чудовий як на подарунок дитині. Брав племінниці як невеличкий презент і вийшло якраз. З одного боку, не надто великий і дорогий набір як для простого подарунку дитині 6 років. З іншого боку, достатньо деталей для цікавої гри. Окрім кубиків, у набір також додано колеса, очі, ріжки. Їх вистачає не тільки для створення запропонованих набором ідей, але і на щось своє. Поки я був у гостях, ми спробували разом зібрати щось на кшталт замку і це без проблем вдалося. Тому не бійтеся, починайте будувати і ідеї прийдуть по ходу.
    Достоинства:
    Не забагато, але і не мало деталей. Різні форми кубиків та спеціальні штучки, щоб зробити збірки цікавішими. Детальний буклет з кроками для створення моделей, а також у ньому є фото ідей. У магазині доступна ціна та швидка доставка поштою.
    Недостатки:
    Без поняття.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари