>
В наявності
3299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

489 шт.
4 шт.
28.2 × 26.2 × 5.9 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3668 грн
3584 грн
+ =
10498 грн
9347 грн
+ =
3668 грн
3602 грн
+ =
21298 грн
18239 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір конструктора LEGO 21176 "Гидкі джунглі" з серії LEGO Minecraft повідає нам історію про дослідницьку експедицію, яка попрямувала в джунглі. У наших героїв є інформація, що десь в цих джунглях є золота скриня набита смарагдами і вони мають намір її добути. Але дослідники ще не знають, які чудовиська тут водяться.

Незвичайне місце

Весь сюжет розгортається в джунглях, де мешкає незвичайне чудовисько. На місцевості ростуть різні рослини. Але одне з них по-особливому виділяється своїм виглядом і розмірами. Це м'ясоїдна рослина, яка приманює живих істот за допомогою свого запаху. А потім за допомогою своїх рухливих пелюсток закриває свою жертву, утворюючи пастку. Ця рослина має звичний зелений колір з рожевими шипами. Вона може крутитись навколо своєї осі і згинати стебло до землі. На локації також перебувати заповітна золота скриня із смарагдами і порожній закритий ящик.

Чудовисько з джунглів

Проводячи дослідження в джунглях наші герої і не знали, що тут мешкає великий гігант, який повстав з купи землі, каміння та гілок. Виглядає він гігантським, якщо порівнювати з розмірами звичайної людини. Його голова має величезну пащу, завдяки якій гігант може проковтнути людину. На його голові можна побачити своєрідну зачіску з переплетеного коріння.

У чудовиська є дві рухливі руки, які обросли зеленню. Більш страхітливою виглядає ліва рука в формі молота, яка здатна трощити все і вся на своєму шляху. Гігант стоїть на двох неймовірно стійких квадратних ногах. А велика кількість шарнірів дозволяє йому крутити головою і тулубом на всі 360 градусів.

Посередині тіла цього велета з землі можна побачити велику рожеву квітку, в центрі якої світиться кристал. Можливо в цьому і криється ключ як зупинити це чудовисько?

Обіграйте безліч сценаріїв

Чи зможуть дослідники вкрасти скриню не розбудивши земляного монстра або, все-таки, їм доведеться прориватися з боєм? Здогадається хтось із них, як можна зупинити це чудовисько або загинуть від його руки? А може ще на підході вони будуть з'їдені велитенською рослиною? Все в ваших руках і фантазії!

Безліч мініфігурок

Цей набір має велику кількість різних фігурок. Розглянемо кожну з них детальніше.

  • Дослідник. Він одягнений в рідкісну незерітову броню і шолом. Озброєний алмазним мечем і готовий до бою.
  • Археолог. Не має обладунку, але озброєний зброєю далекого бою — арбалетом, а також потужною залізною сокирою.
  • Замшілий скелет. Він озброєний звичним дерев'яним луком. Все що його відрізняє від звичайного скелета — це болотні сліди на його черепі.
  • Зачарований кріпер. Фігурка цікава тим, що має незвичайний фіолетовий колір і зустрічалася тільки в декількох наборах.
  • Залізний Голем. Він охороняє мандрівників. Фігурку трохи переробили і вона виглядає трошки інакше, ніж в попередніх наборах. Він має кілька кольорів, а також великий принт моху і зелені на грудях. Голем може ворушити руками, ногами і дуже сильно нагадує анімацію в грі.

Також, крім великої кількості мініфігурок, в цьому наборі є і великий вибір зброї, яку можуть використовувати герої.

Сподобався набір? Захопилися ідеєю очолити експедицію в джунглі? Тоді вперед, набір LEGO Minecraft 21176 Гидкі джунглі можна купити в нашому інтернет-магазині!

  • 5.0

    7 сер, 2021
    Этот тип строительства, несомненно, способствует развитию воображения, моторики. Основание набора размером примерно 26 см состоит из пяти панелей 6x6. Включает в себя монстра Minecraft хороших размеров, исследователя, археолога, скелета, голема, крипера и растение. Никаких наклеек! После того, как сет настроен, и монстры, и другие персонажи выглядят великолепно. Все детали выглядят прочными и идеально подходят для игры.
    Достоинства:
    Хорошо передан биом мерзких джунглей. Подвижные части у монстра. Есть различные виноградные лозы, каменные бревна и все, что можно найти в джунглях.
    Недостатки:
    Особых строительных приемов нет.
  • 5.0

    7 сер, 2021
    Вроде на первый взгляд так и не скажешь, но набор можно соединить с другими, если представить, что этот монстр водится в любом биоме. Набор хорошо упакован и содержит подробные инструкции. Вроде деталей не так много, но собрать та еще задачка, потому что блоки очень похожи. Я бы сказал, 8-летнему понадобится помощь. Очевидно, что тема здесь - Minecraft, и фанаты узнают персонажей и получат от них удовольствие. Но если ваши дети не фанаты Minecraft, это все еще работает на уровне, где персонажи просто «странные монстры».
    Достоинства:
    Подойдет и фанатам игры и просто детям. Почти все детали уходят на монстра, поэтому он довольно большой. Есть сундук с кучей оружия, чтобы его победить.
    Недостатки:
    Было бы круто иметь какую-то функцию взрыва, чтобы подорвать монстров.
  • 5.0

    7 сер, 2021
    Инструкции есть в приложении, поэтому ими я и пользовался. В набор входит много оружия и сундук для его хранения. Мне очень нравится вращающееся/захватывающее растение в этом наборе, что делает его очень реалистичным для реального игрового процесса. Создать самого большого персонажа было непросто, но результат того стоит. У него движущиеся руки, голова, рот, ноги и даже талия. Набор может стать как первым, так и дополнить коллекцию.
    Достоинства:
    В руководстве очень четко прописан каждый этап сборки. Несколько новых фигурок и большой грязевой босс. Плотоядное растение.
    Недостатки:
    Пакетики пластиковые. Ожидал что-то более экологичное.
  • 5.0

    7 сер, 2021
    Этот листовой комок из грязевых блоков был довольно сложной конструкцией. Вам понадобится хорошее освещение, чтобы рассмотреть все детали. Базовые пластины взаимозаменяемы, что означает, что вы можете перемещать и располагать набора так, как вы захотите. Столько минифигурок в таком наборе просто подарок. И все они необычны, того же археолога я никогда не видел. Я бы лично дождался снижения цены, потому что без скидки цена высоковата.
    Достоинства:
    Все фигурки новые. Нету ни Стива, ни Алекс. Монстр получается большим.
    Недостатки:
    Все коричневые детали похожи. Без скидки цена высокая.
    • 7 сер, 2021
      Здравствуйте. Напишите нам, если найдете этот набор с меньшей ценой и мы постараемся сделать скидку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари