>
В наявності
2249 грн
1779 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

850 шт.
0 шт.
38.2 × 11.8 × 26.2 cm
4+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
6448 грн
5265 грн
+ =
2598 грн
2048 грн
+ =
4998 грн
3896 грн
+ =
7248 грн
5979 грн
+ =
2598 грн
2048 грн
+ =
4748 грн
3879 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в захоплюючий світ творчості з ігровим набором Креативні будинки від LEGO Classic (11035), який перетворює звичайні будови на справжні витвори мистецтва! Даний ігровий набір, створений спеціально для юних будівельників, пропонує не лише збирати, а й творити, комбінувати та налаштовувати шість унікальних будиночків.

Діти можуть втілювати свої креативні фантазії, дотримуючись простих інструкцій та створюючи шість різноманітних моделей різної висоти та форми. Але веселощі не закінчуються - вони можуть додавати цеглу, змінювати двері, вікна, дахи, створюючи власні унікальні дизайни. В ігровому наборі продумано вісім ідей, які надихнуть дітей ще більше розширити свою творчу будову!

Для тих, хто мріє про дійсно великий будинок, діти можуть об'єднати безліч кубиків і деталей з різних ігрових наборів LEGO Classic, створюючи дивовижний LEGO-будинок. А з безкоштовним мобільним додатком LEGO Builder діти зможуть крутити свої моделі, збільшувати масштаб та відстежувати свій творчий прогрес.

Іграшки LEGO Classic не просто заповнюють дні розвагою, вони стають путівником у світ ідей та натхнення, де батьки можуть поділити захоплюючі моменти збирання та творчості зі своїми маленькими будівельниками.

Про набір

Ігровий набір LEGO Classic Креативні будинки (11035) складається з 850 кубиків та елементів ЛЕГО. Конструктор призначений для дітей віком від 4 років.

Влийте краплю натхнення в кожну цеглу цього неймовірно захоплюючого конструктора Креативні будинки від LEGO Classic! Діти стануть справжніми архітекторами свого світу, втілюючи в життя 6 яскравих та різнокольорових цегляних будинків з унікальним дизайном.

Цей ігровий набір не просто заповнює простір дитячої кімнати, він наповнює її веселощами та творчістю до даху! Дизайнери майбутнього і архітектори-початківці можуть нескінченно експериментувати, змінюючи розміри, кольори, двері, вікна, дахи, створюючи дивовижні та надихаючі дизайни своїх цегляних маленьких куточків.

Про універсальність серії конструкторів ЛЕГО Класік

LEGO Classic відкриває перед вами безмежний світ творчості, де можливості комбінування ігрових наборів стають воістину безмежними! Змішуйте кольори, форми та текстури з різних наборів, створюючи унікальні витвори мистецтва. Будьте архітектором своїх мрій, об'єднуючи будинки, автомобілі, тварин та все, що тільки може зійти вам на думку. З LEGO Classic, кожен новий ігровий набір стає доповненням до творчої колекції. Грайте з формами, створюйте незвичайні сцени, поринайте в захоплюючі світи. З цією універсальною серією ви можете втілити в життя все, що спадає на думку. Ваша уява – єдине обмеження!

Такі ігри з конструктором – справжнє свято для розвитку креативності, покращення координації та формування яскравих спогадів. Нехай діти будують не просто будиночки, а створюють свої унікальні світи, сповнені веселощів та несподіваних пригод!

Придбати ігровий набір LEGO Classic Креативні будинки (11035) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари