>
В наявності
5499 грн
4497 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

489 шт.
4 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Арктичні пригоди для дослідників-початківців разом з LEGO City. Ігровий набір LEGO City Арктичний всюдихід та мобільна лабораторія (60378) призначений для всіх дітей віком від 6 років, які люблять справжні пригоди. Конструктор наповнений різноманітними функціоналами для дітей, котрі люблять реалістичні пригодницькі ігри. Діти зможуть розкрити знайдений метеорит та виявити в ньому цінний кристал зеленого кольору, а також використати кран, щоб підняти його до лабораторії.

Весела збірка передує нескінченній грі

Діти спочатку отримують задоволення від захоплюючого процесу складання конструктора, перш ніж вирушити у світ дивовижних історій, що відбуваються в арктичному ландшафті.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Арктичний всюдихід та мобільна лабораторія (60378) включає реалістичні деталі для творчих ігор, у тому числі:

  • гусеничний дослідний автомобіль з робочим краном та снігоочисником;
  • мобільну лабораторію з вітряною турбіною та підключеною антеною;
  • метеорит із зеленим кристалом усередині;
  • 4 мініфігурки ігрових персонажів;
  • 3 фігурки полярних ведмедів;
  • різноманітні аксесуари для мініфігурок - збільшувальне скло, циркулярна пилка, снігоступи, камера з оптичним об'єктивом, чашка та рація.

Діти зможуть щодня вирушати до захоплюючих арктичних експедицій з ігровим набором LEGO City Арктичний всюдихід та мобільна лабораторія (60378).

У зібраному вигляді вантажівка Arctic Explorer з мобільною лабораторією має розміри:

  • 18 см заввишки,
  • 40 см у довжину,
  • 13 см завширшки.

Ігровий набір LEGO City Арктичний всюдихід та мобільна лабораторія (60378) стане чудовим подарунком для кожного любителя крутих іграшкових транспортних засобів. Подаруйте вашій дитині цей ігровий набір як сюрприз на день народження, свято або просто так.

Дивовижний світ цифрового будівництва

Подаруйте своїй дитині легку та інтуїтивно зрозумілу пригоду для конструювання за допомогою безкоштовної мобільної програми LEGO Builder. Встановіть додаток на свій гаджет та відкривайте для себе та ваших дітей новий світ цифрового будівництва. Тут вони можуть досліджувати та зберігати віртуальні ігрові набори, відстежувати хід будівництва, збільшувати та повертати моделі, а також переглядати моделі з усіх допустимих сторін прямо під час збирання.

Серія LEGO City

Ігрові набори LEGO City дозволяють дітям опинитися в центрі подій завдяки крутим автомобілям, реалістичним конструкціям та забавним персонажам, які надихають на творчі рольові ігри, що базуються на реальних подіях. Комбінуйте набори з асортименту LEGO City та відкривайте цілий світ безмежних ігрових можливостей. Дія без обмежень. Отримайте більше задоволення та пригод, поєднавши цей ігровий набір з іншими наборами з лінійки LEGO City.

Всі елементи ігрових наборів LEGO відповідають усім суворим галузевим стандартам якості та безпеки. Для цього кожен кубик проходить низку досліджень — кубики і деталі LEGO кидають, нагрівають, роздавлюють, скручують і аналізують, щоб переконатися у відповідності світовим стандартам безпеки.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари