>
В наявності
3699 грн
2793 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

823 шт.
6 шт.
54 × 9.1 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7198 грн
5488 грн
+ =
4048 грн
3062 грн
+ =
4878 грн
3784 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Щоб бути готовими відповідати на всі виклики безпеці, що виникають у Лего-Сіті, поліцейські міста регулярно тренуються. Приєднайтесь до них на одному з тренувань у наборі LEGO “Поліцейська академія” та дізнайтесь, як все відбувається.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60372 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 823 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Набір тема - поліція.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Фігурки поліцейських

Усі 6 додані в набір фігурки – це поліцейські. Серед них 3 жінки та 3 чоловіка. Крім цього, вони відрізняються своїми формами, за якими можна судити, чи це простий поліцейський чи хтось рангом вище. У наборі ЛЕГО 60372 найбільше поліцейських - 4 штуки, які прибули на тренування. Вони мають блакитні светри з принтами поліцейського значка на торсі, а також сині штани. Судячи з виразу обличчя деяких із них, тренування дається важко. Також у числі мініфігурок присутній 1 тренер, трохи в іншому светрі та зі свистком на шиї. Завершує список мініфігурок голова академії, яка одягнена у парадну форму.

Крім мініфігурок людей, у наборі також є світло-коричневий кінь, який живе на території академії. Для нього є ласощі - морква та щітка, щоб розчісувати.

Час вирушити на тренування

Уся територія поліцейської академії – це суцільна траса з перешкодами, на якій поліцейські можуть відточити свої навички. Центральна її частина – це управління. Воно складається із двох поверхів. На першому можна знайти стоянку для квадроцикла з самим транспортом та загін для коня, на другому – спортзал та невеликий кабінет для голови, де вона може розслабитися та випити кави. Дахом проходять чергові перепони. Окремо від управління та смуги перешкод можна виставити конуси, які потрібно об'їхати на квадроциклі та місце для тренувань верхи на коні.

Починати проходження можна з будь-якої ділянки, проте найдосвідченіші можуть постаратися здолати весь забіг. Якщо проходити його повністю, то поліцейському необхідно спочатку забратися по стіні для скелелазіння на дах 2 поверху, пройти сходовий турнік, спуститися по зіплайну, ухилитися від боксерської груші, що розгойдується, перестрибнути кілька платформ і нарешті фінішувати. Фініш у наборі позначений двома прапорцями, і саме там голова академії вітає тих, хто успішно пройшов курс.

Відчуйте на власній шкурі, що бути поліцейським у Лего-Сіті не так просто і потрібно мати відмінну фізичну форму, щоб успішно пройти всю смугу перешкод у наборі ЛЕГО “Поліцейська академія”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2023
    Якщо моя похресниця любить Лего Френдс, то мій її брат фанатіє від Лего Сіті. Коли їхала до них на минулому тижні, то обрала цей набір, а також пересувний будинок з серії Друзі. Говорячи про цей набір, то він містить 2-поверхову поліцейську станцію, тренувальний трек, квадроцикл і фігурку коня. Діти можуть випробувати 6 мініфігурок LEGO на трасі зі стіною для скелелазіння, поручнями та іграшковим зіплайном. Крім того, вони можуть навчити іграшкову фігурку коня бути ідеальним компаньйоном, вправляючись у стрибках верхи. Квадроцикл також має кермо для переміщення між конусами та здачі іспиту з водіння. Діти також можуть розважатися з доданими аксесуарами, такими як щітка для коней, наручники, 2 гантелі та штанга. Думаю, розваг більше, ніж можна було б собі уявити.
    Достоинства:
    Завдяки аксесуарам і персонажам, що входять до набору, пропонується широкий спектр можливостей. Перераховувати немає сенсу, але справді додано безліч спортивних знарядь та перешкод.
    Недостатки:
    Спуск по мотузці не настільки надійний як решта набору. Можливо, з часом її потрібно буде замінити на власну.
  • 5.0

    23 січ, 2023
    І знову LEGO прийшов на допомогу. Зараз ми допомагаємо доглядати за сином сестри поки вона у відрядженні. І хоча він нас добре знає, місцями все ще соромиться. Конструктор допомагає стати ближчими. Як і очікувалося від LEGO, якість чудова, а кожен елемент добре продуманий. Квадроцикл, безсумнівно, виявився найбільшим хітом у цьому наборі, за ним йшли трос для спуску і кінь. Хоча декілька годин також було витрачено на багаторазове проходження всієї смуги перешкод та намагання зробити це найшвидше. Наприкінці найбільш вправного очікує поліцейський кашкет та поїздка на коні (як сказав племінник😄).
    Достоинства:
    Цікава та довга збірка. Сучасний вигляд офісного приміщення. Навіть всередині нього тренажери та груші-бандити. 6 різних мініфігурок та кінь з морквою.
    Недостатки:
    Мені більше подобається, коли усі частини набору скріплені разом, хоча племіннику і так класно. Дуже маленька кімнатка в головної.
  • 5.0

    23 січ, 2023
    Ну що, зізнавайтесь, скільки з вас подумали про фільм “Поліцейська академія”, коли побачили цей набір? Ми особисто одразу звернули на це увагу і тому обрали його. Ідея полягає в тому, що кандидати в поліцейські проходять смугу перешкод, а потім отримують кашкети. У ньому близько 850 деталей, тож це досить довга збірка і краще її розділити для дитини. У комплект входить 6 мініфігурок, і на додаток до тренувального обладнання ви отримуєте коня та квадроцикл. Смуга перешкод досить гарно спроектована, з робочою лебідкою, щоб підтягнути мініфіги догори, смертельною гіркою та начебто конвеєрною стрічкою з перешкодами, що коливаються.
    Достоинства:
    У наборі багато фігурок, як і рухливих речей, з якими вони можуть взаємодіяти на тренуватись. Кінь - несподіване, але гарне доповнення. Теж саме стосується квадроциклу, який може їздити між перешкодами.
    Недостатки:
    Шкода, що на етапі конвеєрної стрічки перешкоди потрібно розгойдувати руками. Через це дитина сама не може грати.
    • 23 січ, 2023
      Доброго дня. Зізнаюсь, особисто я одразу подумала про ці культові фільми. Бачила їх разів з 10, тому і не дивно😅. Рада, що Вам сподобався набір. Магазин буде радий потішити ще, звертайтеся.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари