>
В наявності
739 грн
581 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

243 шт.
2 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

З огляду на велику кількість автомобілів у місті та їхнє бажання щодня мати бездоганний вигляд, не дивно, що існують такі мийки, як запропонована в наборі LEGO "Автомийка". У комплекті Ви можете як приміряти на себе роль її працівника, так і привезти свій автомобіль для наведення краси. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60362 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 243 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки на автомийці

У набір ЛЕГО 60322 додано 2 мініфігурки, яких достатньо для обслуговування мийки, а також захопливої гри, пов'язаної з бажанням помити машину. 

  1. хлопець - працівник автомийки. Він одягнений у блакитну кофту, синій комбінезон, а також синю кепку. На обличчі в нього посмішка і принт окулярів. Хлопець володіє спеціальним аксесуаром, який допомагає збирати зайву піну після мийки - коричневою щіткою;
  2. дівчина - власниця машини. Її одяг символізує літній настрій, оскільки включає блакитний кроп-топ з ананасами, зав'язаний спереду на вузол, а також блакитні штани. Обличчя також усміхнене, проте власного аксесуара немає. 

Конструкція підприємства

Основну увагу під час складання набору необхідно приділити автомийці. Вона біло-блакитного кольору і має раму з щетинкоподібних роликів, які монтуються за допомогою гнучких сполучних точок. Надалі, це робить необхідним докласти крапельку зусиль, щоб провезти автомобіль через мийку. На даху встановлено 2 піддони, що перекидаються, в яких є кілька елементів мильної піни. Їх можна перекинути і таким чином "вилити" на машину. Також на даху встановлено 2 вентилятори і саму вивіску автомийки з бульбашками.  З одного із зовнішніх боків мийки додано насос для шин. Він з'єднується з бічною частиною автомобіля і поєднується з його великими шинами. Повні розміри автомийки досягають 11 сантиметрів заввишки, 15 завширшки і 11 завдовжки. 

Крім автомийки, навряд чи когось здивує той факт, що в набір також додано машину. Вона має простий дизайн, схожий на джип, і триколірне забарвлення, що складається з жовтого, зеленого і сірого. Присутні бічні дзеркала, передні та задні фари, номерний знак. Масивні колеса надають автомобілю солідного вигляду і дають змогу більш впевнено почуватися на будь-якій поверхні. Усередині місце, розраховане на 1 мініфігурку водія. 

Застрибуйте в автомобіль і їдьте на автомийку в наборі ЛЕГО "Автомийка", щоб кожна з частин машини блищала і було не соромно покататися ідеальними вулицями Лего-сіті.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лип, 2023
    Я вже давно збираю своє чудо-місто і саме автомийки мені не вистачало. Здається це така проста ідея, але очевидно проста настільки, що про неї забуваєш. Конструкція нескладна, але наскільки ж тут багато невеликих деталей, котрі відтворюють справжню мийку. Мені особливо сподобались щітки, до цього не бачив подібних деталей. Зважаючи на простоту набору, у ньому всеодно є дві мініфігурки "з різних світів", що доволі класно. Цей набір також чудово підійде для ігор, особисто моєму сину справді до вподоби з ним грати навіть без великого міста. Зважаючи на всі фактори, я точно можу порекомендувати цей набір кожному. Вдалої та цікавої збірки ахазахаз (так, я та сама людина, яка читає описи до кінця).
    Достоинства:
    Інструкція досить детальна, щоб діти могли зібрати набір самостійно. Увага до деталей у цьому наборі вражає, з широким спектром аксесуарів та функцій. Барвистий автомобіль, на який можна вилити піну. Мініфігурки добре продумані та дуже деталізовані.
    Недостатки:
    Хочеться більше кольорів для самої автомийки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари