>
В наявності
349 грн
273 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

70 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Кого тільки не зустрінеш у Лего-сіті як серед людей, так і серед тварин. Однак цього разу пригода чекає не в місті, а далеко за його межами - в Арктиці. Приєднуйтесь до хороброї дослідниці, яка бажає зняти на камеру сім'ю тюленів у наборі LEGO "Арктичний дослідницький снігохід".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60376 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 70 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурка дослідниці

Дослідників Арктики вже тривалий час можна зустріти в наборах серії. Також незмінними залишаються і використовувані ними кольори костюмів. Дівчина з набору ЛЕГО 60376 одягнена в помаранчевий комбінезон, блакитну куртку, сині рукавички і шапку. Шапку, з'єднану з волоссям можна зняти і замінити на шолом для їзди на снігоході. Також окремою деталлю є двоколірний синій рюкзак, що закріплюється за спиною. У дівчини двосторонній вираз обличчя - з легкою усмішкою з одного боку і примруженим оком з іншого. 

Снігами Арктики

Цей набір містить невеликі збірки, перша з яких - снігохід. Він має повторювану колірну гаму, що складається з помаранчевих, синіх і блакитних деталей. Спереду надрукований дослідницький логотип - земна куля. Снігохід стоїть на гусеницях, а також на лижах. Є місце для мініфігурки, щоб сидіти або стояти, тримаючись за кермо, а ззаду встановлюється камера. Камера збірна і складається з чорної основи на ніжках, об'єктива, бічного екрана і ручки зверху. Коли дослідниця прибуває до місця зйомки тюленів, вона може зняти камеру зі снігохода, встановити поблизу до тварин, поміняти шолом на шапку і почати запис. 

Друга збірка - це ділянка Арктики, на якій проживають тюлені. Вона включає як ділянку зі снігом, так і річку з крижиною, що пропливає. Вони створюються з використанням блакитної основи, а також клиноподібних пластин для текстурування. Самі тюлені натхненні гренландськими і є новими фігурками. Більший з них має сіре забарвлення і милу мордочку. Менший - дитинча білого кольору і з трохи іншим, проте не менш милим, принтом мордочки. Їх у наборі доповнює природна їжа тюленів - риба. У наборі вони закріплюються по-різному, таким чином змінюючи сцену. 

Не щодня випадає можливість зняти тюленя, а вже натрапити відразу на двох можна вважати надзвичайною удачею. Не втрачайте такої можливості і вирушайте до них, щоб провести фотосесію і зняти милашок на камеру в наборі ЛЕГО "Арктичний дослідницький снігохід".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 чер, 2023
    Моєму сину сподобався цей набір, тому я й придбав його. Набір справді простий, але наповнення просто 100/10. У наборі сам снігохід, мініфігурка та інші маленькі деталі. Всюдихід виглядає, на диво, просто, але деталізовано. Мініфігурці можна обирати голову, залежно від місії та бажаного вигляду. А чого тільки вартують ті тюлені, вони просто неймовірні. Вони досить деталізовані, і включення як дорослого, так і дитинчати здається досить щедрим. Навіть проста крижина чудово виконує свою роль, забезпечуючи місце для проживання тюленів. Не дивно, що я можу безсумнівно рекомендувати цей набір, і я думаю, що ціна є дуже хорошою, а зараз ще й зі знижкою.
    Достоинства:
    Два чудових тюленчика. Мініфігурка, у якій одразу впізнається дослідник. Простий, оданк напрочуд деталізований снігохід. Розумна та навтіь деякою мірою занижена ціна, тому користуйтесь.
    Недостатки:
    ПОТРІБНО БІЛЬШЕ ТЮЛЕНІВ.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари