>
В наявності
949 грн
748 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

253 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1298 грн
1017 грн
+ =
2128 грн
1656 грн
+ =
3698 грн
2920 грн
+ =
1298 грн
1042 грн
+ =
2448 грн
2008 грн
+ =
3248 грн
2680 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Коли людина хоче чогось незвичайного, вона каже – хочу екзотики. Це пов'язано з особливим зовнішнім виглядом, яскравими кольорами, новими емоціями чи іншими визначними показниками. У варіанті конструктора LEGO таким є набір LEGO "Екзотичний папуга", в якому можна зустріти і зібрати відразу 3 мешканці віддалених тропіків. Всі вони з радістю приєднаються до Вас і урізноманітнять будні.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31136 було випущено у рамках серії LEGO Creator. Він містить 253 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Представники екзотичного тваринного світу

З 253 деталей, що входять у набір, можна зібрати відразу 3 яскравы тварин. Для них використовуються одні й ті самі деталі, через що одночасно може бути зібрана тільки 1 модель. Це ж спричиняє однакові кольори у створених тварин. Однак при цьому вони повністю відрізняються видами та дизайнерськими рішеннями.

  1. яскравий папуга, що сидить на гілці квітучого дерева. У нього чорний дзьоб, біла голова і жовто-блакитне оперення. У папуги рухливі крила та хвіст, а також він може повертатися на гілці. Птах сидить на дереві, у якого крім однієї гілки також є зелене листя і 2 великі рожеві квітки, що недавно розкрилися. Для стійкості все збирання розташоване на зеленій основі;
  2. нахабна жаба, що готується зробити стрибок і злякати того, хто надто близько підійшов. Амфібія має чорні очі з червоними плямами навколо, блакитне тіло та жовте пузико. У жаби також салатові перетинчасті лапки, а стоїть вона на зеленому листі. Вона має рухливі лапи, які можна регулювати для створення будь-якої пози, будь то підготовка до стрибка чи відпочинок;
  3. грайлива риба, що плаває між водоростями на дні моря. Вона має блакитне тіло з чорними та жовтими плавцями. Бічні плавці можуть рухатись, а також саму рибу можна регулювати по висоті над підставкою, відображаючи її вище або нижче. Крім риби є ділянка морського дна, що включає різні водорості, серед яких домінують зелені і рожеві кольори.

Якими б не були класними запропоновані інструкцією набору ЛЕГО 31136 тварини, комплект не змушує на цьому зупиняється. Звикнувши до деталей та познайомившись із дизайнерськими ходами, можна самостійно зібрати живу істоту чи неживий предмет.

Додайте у своє життя яскравих фарб, або подаруйте дитині відразу 3 надійних друга з набором ЛЕГО "Екзотичний папуга" і будь-який інтер'єр стане набагато веселішим.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 бер, 2023
    Кращого фото зі збіркою ви навряд чи сьогодні побачите і це я зовсім не хвалюся. Уявіть, наскільки все співпало. Я давно думав який новий набір собі придбати і помітив цей. Чи думав я після цього хоча б хвилину? Звичайно ні. Особливістю набору є можливість скласти не тільки папугу, а й рибку та жабу, тому ви можете самостійно обрати кого ви хочете бачити саме сьогодні. Яскраві та зухвалі кольори додають набору нотку екзотики та ніби переносять нас у те середовище. Також варто відмітити розміри складеного набору, незалежно від вибору. Він справді великий за такі кошти. Я спробував зібрати усі варіанти, але зупинився звичайно ж на папузі. Мій Укропчик до нього також чудово ставиться і чекає на розширення переліку наборів з папугами.
    Достоинства:
    Екзотичні кольори - в більшості жовтий та білий, які самі по собі є трендовими. Розмір - збірка папуги хоча і не достає по висоті до справжнього, але і не надто дрібна. Можливість вибору - зібрати можна будь-яку з тваринок або чергувати їх між собою. Кожна збірка має невеликі деталі середовища.
    Недостатки:
    Тепер чекаю на набір з синіми Ара (або поділіться посиланням, якщо такий вже є).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари