>
В наявності
349 грн
296 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

149 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
698 грн
565 грн
+ =
1298 грн
1037 грн
+ =
2448 грн
2060 грн
+ =
718 грн
606 грн
+ =
1528 грн
1204 грн
+ =
3098 грн
2468 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не тільки чарівний дракон, але також фенікс та риба можуть оселиться в будь-якому будинку з набором конструктора LEGO "Червоний Дракон". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31145 був випущений в рамках серії LEGO Creator. Він містить 149 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Конструктор 3 в 1

Набір ЛЕГО 31145 використовує знайому для серії можливість використання деталей для різних моделей. Для цього до нього додано не лише різноманітні елементи, а й детальну інструкцію, яка допоможе створити такі збірки:

  1. дракон. Центральна модель набору представлена у вигляді червоного дракона з жовтим пузом, хвостом і нижньою щелепою. Він деталізований великими очима, рогами, кігтями і крилами. У дракона можуть рухатися руки, кулаки, ноги, ступні, крила, голова і рот. Це дає можливість відображати його в різних позах і використовувати спектр рухів для уявних ігор;
  2. фенікс. Десяток кроків складання, кілька сторінок інструкції і дракон перетворюється на такого ж червоного фенікса. Більшість його тіла складається з червоних деталей, проте є жовтий дзьоб, бежеві пазурі, жовто-блакитні крила та жовте пір'я у хвості. Також використовуються великі очі. Рухливість фенікса представлена у вигляді можливості махати крилами;
  3. риба. Остання модель переносить із повітря у воду. Для риби використовуються все ті ж червоні деталі, тому за підсумком вона виходить того ж кольору. Різноманітності додано жовтими і блакитними плавниками, бульбашками повітря біля рота, а також великими очима. За аналогією з феніксом, риба може рухати плавниками, імітуючи плавання. 

Ознайомившись із запропонованими інструкціями, можна і потрібно піти далі. Для цього можна використовувати деталі, щоб створити щось своє. Починаючи з простого яблука і закінчуючи червоною пандою - можливості для власних збірок не обмежені.

Крім персональних збірок, отримайте можливість створити одразу 3 милі тваринки у наборі ЛЕГО "Червоний Дракон". А з урахуванням власних ідей, їх кількість і зовсім стає нескінченною. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари