>
В наявності
2749 грн
2180 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

780 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3098 грн
2449 грн
+ =
3698 грн
2921 грн
+ =
4848 грн
3944 грн
+ =
3098 грн
2474 грн
+ =
3928 грн
3088 грн
+ =
5048 грн
4112 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте в дивовижне сафарі в наборі LEGO "Дикі тварини сафарі", щоб приручити диких тварин і весело провести час, збираючи їх із деталей конструктора ЛЕГО та граючи з отриманими моделями.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31150 був випущений в рамках серії LEGO Creator. Він містить 780 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Варіанти тварин на сафарі

Користуючись можливостями деталей ЛЕГО на максимум, набір ЛЕГО 31150 пропонує зібрати не одну сцену з дикими тваринами, а відразу 3. Вони використовують одні й ті самі деталі, тому, бажаючи отримати наступну модель, потрібно розібрати і переробити попередню.

  1. жираф із фламінго та деревом. Основна збірка набору представлена у вигляді жирафа, який заввишки сягає понад 30 сантиметрів. Його тулуб зібрано з жовтих деталей з коричневими плямами, ноги білі, а копита чорні. Модель є рухомою, отримавши можливість рухати довгою шиєю, ногами, хвостом і вухами. Завдяки цьому жираф може нахиляться практично до рівня землі, а також діставати листя з самого верху дерева. Компанію йому складає рожеве фламінго, яке стоїть на одній нозі і, вже згадане, коричневе дерево із зеленим листям;
  2. доросла та маленька газель із кущиком. Наступні представники мешканців савани також жовто-коричневі, проте не плямисті, а з рівномірним коричневим забарвленням на спині. У великої газелі додатково є ріжки, тоді як у маленької немає і вона сама по собі приблизно вдвічі менша. Обидві моделі можуть рухати ногами, шиєю і вухами. Додатковою збіркою є подвійний зелений кущ із пустельними колючками на підставці - уявна їжа газелей;
  3. лев із метеликом і деревом. Для останньої збірки переважно використовуються жовті деталі, а коричневі залишені для гриви та деяких акцентів моделі, як-от кінчик хвоста. Готова фігурка може рухати лапами, ступнями і хвостом. Додаткові збірки включають метелика, зібраного з рожевих деталей і дерево із зеленим листям, на якому він може сидіти. Також метелика можна посадити на самого лева.

Зібравши 3 види тварин можна не зупинятися, а придумати щось своє. Жовті та коричневі деталі можна використовувати для складання білки, капібари, собаки, кота та ще тисячі й однієї тварини і навіть не обов'язково, щоб зібрані, вони за кольором відповідали справжнім.

Саванна і її мешканці-тварини чекають хоробрих дослідників, які вирушать туди в наборі ЛЕГО "Дикі тварини сафарі".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари