>
В наявності
1499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

522 шт.
2 шт.
35.4 × 5.8 × 19 cm
8+
0 шт.

Опис

Захоплюючі підводні пригоди заховані в новому ігровому наборі LEGO Creator 3 в 1 "Місія з пошуку затонулих скарбів" (31130). Дітям починаючи з 8 років буде цікаво поринути у світ підводних секретів разом із ЛЕГО. У кожному з трьох варіантів збирання на вас чекає гігантська рухлива тварина підводного світу. Це або гігантський восьминіг Дофлейна або гігантський кальмар Архітеутис або скат-манта з прізвиськом "гігантський морський диявол". Вирушаючи на пригоди в підводний світ, будьте обережні та уважні до його мешканців, можливо ви зустрінете нових друзів.

Про набір

Ігровий набір складається з 522 елементів ЛЕГО та двох мініфігурок. З цієї кількістю кубиків, слідуючи покроковій ілюстрованій інструкції, можна побудувати три абсолютно різні конструкції. Ваша дитина зможе насолодитися трьома різними процесами складання та трьома різними підводними пригодами.

Наприклад:

  • Затонулий сейф з дорогоцінним камінням та золотом. Крутий підводний човен з фотокамерою, турбінами, механічними клешнями, гребними гвинтами та вантажним люком. Гігантський восьминіг з рухомою головою та щупальцями;
  • Кораловий риф з невеликою печерою та гігантський скат-манта з рухливими плавцями та хвостом;
  • Маленький підводний човен з одним механічним щупальцем та гребними гвинтами. Гігантський лобстер з рухомими очима, клешнями, ногами і хвостом, а також підводна печера, що обросла водорослями.

Тепер гра можлива на ходу та в будь-якому місці. Підводний човен з цього набору є портативною і компактною конструкцією, діти зможуть без проблем брати її з собою. Розміри субмарини такі: висота – 8 см, довжина – 12 см, ширина – 10 см.

В одному з трьох варіантів складання завжди може бути присутні одразу дві мініфігурки - скелет і дівчина пілот підводного човна. У комплект набору входять також ласти та шолом водолаза. Розігруйте різні історії за допомогою цікавих аксесуарів. Надягніть ласти і шолом на пілота підводного човна, щоб опуститися на  дно океану. Або розмістіть аксесуари для плавання на скелеті, щоб вийшов страхітливий скелет водолаза.

Використовуйте свою уяву, щоб збудувати з тих же кубиків ЛЕГО щось своє. Все, що ви зможете тільки уявити. Ігрові можливості нескінченні разом із LEGO Creator. Не припиняйте свої творчі розваги та експерименти.

LEGO Building Studies

Отримайте цифровий досвід збирання конструкторів ЛЕГО. Це можливо з безкоштовними мобільним додатком - LEGO Building Introduction для смартфонів та планшетів. Додаток зробить ваше складання ще цікавішим. Використовуйте різні інструменти для візуалізації своїх будівель, змінюйте масштаб, обертайте, зберігайте свій прогрес складання та багато іншого.

Якість усіх ігрових наборів Лего завжди на висоті. Вже понад 60 років кубики та елементи виготовляються так, щоб знову і знову легко відокремлюватися один від одного і відповідають усім строгими світовими стандартами якості.

Вирушайте на пошуки затонулого скарбу прямо зараз! 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари