>
В наявності
1999 грн
1496 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

192 шт.
0 шт.
14 × 6 × 12 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3798 грн
3008 грн
+ =
3148 грн
2381 грн
+ =
2348 грн
1765 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Бажаєте додати нотку оригінальності у своє свято Великодня чи подарувати комусь незвичайний подарунок? Ось вам ідея: Великодній баранчик від LEGO Brick Headz! Це не тільки милий аксесуар, який прикрасить ваш святковий стіл, а й чудовий спосіб подарувати радість друзям чи близьким.

У цьому наборі ви знайдете милого білого баранчика, що тримає пензлик для розфарбовування яєць, оточений тюльпанами та святково розфарбованими яйцями. Деталі так ретельно опрацьовані, що здається, ніби баранець щойно повернувся з пригодницької мандрівки з фарбами, а рухливі вуха та лапки додають йому реалістичності.

Про набір

Цей набір складається з 192 деталей і підходить для дітей віком від 10 років і старше. Але, безперечно, збиратимуть його із задоволенням і дорослі теж. Чому б не створити веселу традицію – збирати цього кмітливого баранчика щороку і постійно додавати до нього щось новеньке?

Щоразу, коли ви збиратимете цього милого баранця, ви зможете додати свої неповторні штрихи, роблячи його по-справжньому унікальним. А коли він стоятиме на вашому столі, ніби щойно ожив з казки, він нагадуватиме про радість та веселощі, які приносить із собою світле свято Великодня.

І не забудьте, процес складання - це заняття, яке не тільки розвиває дрібну моторику та увагу, а й дозволяє відпочити від повсякденних турбот, занурившись у творчий процес. Так що не пропустіть шанс створити щось особливе, що запам'ятовується за допомогою Великоднього баранчика від LEGO Brick Headz.

Нові сімейні традиції разом із ЛЕГО

Уявіть собі, як ваша сім'я чи друзі будуть у захваті, побачивши цього чарівного баранчика на вашому столі під час святкового обіду. Його присутність додасть веселощів та радості до ваших зборів, ставши центром уваги та об'єктом обговорення. Крім того, цей набір може стати чудовим варіантом провести час разом з дітьми або друзями, збираючи його разом і весело проводячи час. Обговорюйте стратегії, розказуйте про свої ідеї, допомагайте один одному – саме такі моменти стають особливими спогадами на все життя.

І не забувайте, що коли Великодній баранчик буде готовий, ви зможете насолоджуватися його зовнішнім виглядом цілий рік, нагадуючи про веселі моменти та теплі спогади, пов'язані зі святом Великодня. Крім того, що Баранчик від Lego Brick Headz чудово підходить як святковий декор, він також може стати унікальним елементом вашого інтер'єру після свята. Виставте його на видному місці в будинку, і він радуватиме око і нагадуватиме про веселі моменти.

До того ж, складання цієї моделі може стати цікавим проектом для вас або для ваших близьких. Ви можете збирати його на самоті, насолоджуючись моментом творчості та умиротворення, або запросити друзів чи сім'ю та провести веселий час разом, обмінюючись враженнями та допомагаючи один одному в процесі.

Таким чином, Великодній баранчик LEGO Brick Headz – це не тільки кумедний подарунок або гарний елемент декору, але й джерело задоволення та натхнення, яке принесе радість та приємні спогади у ваше життя.

 

Придбати ігровий набір LEGO Brick Headz Великодній баранчик (40380) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари