>
В наявності
1399 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

255 шт.
0 шт.
16 × 7 × 14 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3398 грн
2879 грн
+ =
3198 грн
2911 грн
+ =
1548 грн
1525 грн
+ =
1698 грн
1651 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чарівний світ ЛЕГО представляє: колекційний набір "Наречений" із серії Brick Headz – не просто конструктор, а джерело натхнення для створення найоригінальніших подарунків на весілля!

Цей яскравий і креативний набір не тільки подарує задоволення від складання як дорослому, так і дитині, а й відкриє величезні можливості для творчості. Головна особливість – можливість вибору зовнішності нареченого! Зміна зачіски, прикрас, виразів обличчя і навіть кольору шкіри дозволять створити фігуру, що ідеально відповідає образу нареченого. А якщо це подарунок на весілля, чому б не зібрати конструктор, який максимально нагадує справжнього нареченого?

Про набір

Набір доповнюється різноманітними елементами, які покликані надати персонажу закінченого образу: капелюх, окуляри, прикраси для весільного костюма, а також обручка та інші деталі. Цей конструктор, що складається з 255 деталей, втілює в собі фігуру висотою в 8 сантиметрів.

Однак, через наявність великої кількості дрібних деталей, рекомендується звертати увагу на вікове обмеження – для дітей віком від 10 років.

Ідеальним доповненням до набору "Наречений" стане його супутниця - набір LEGO Brick Headz Наречена (40383), що має схожі параметри та характеристики. Цей набір дозволяє створити прекрасну та неповторну фігуру нареченої, з характерними рисами обличчя, прикрасами та неймовірними деталями весільного вбрання.

Разом ці дві фігури перетворяться на неповторний весільний подарунок, який запам'ятовується і який назавжди залишиться в серцях молодят!

Символ кохання

Уявіть собі момент, коли наречені розпаковують ваш подарунок – набори "Наречений" і "Наречена" від LEGO Brick Headz. Їхні обличчя засяють усмішкою, коли вони усвідомлюють, що це їхні власні міні-копії і вони стоять перед ними, повні краси та індивідуальності. Ці постаті не лише стануть чудовою прикрасою для весільної урочистості, а й нагадуватимуть молодятам про цей особливий день, коли вони пообіцяли кохати одне одного все життя.

Комбінуючи набори "Наречений" та "Наречена" ви створите не тільки унікальний весільний подарунок, а й подаруєте молодятам символічне уявлення про кохання та єдність. Цей набір даруватиме радість та спогади про цей особливий день не лише в день весілля, а й довгі роки вперед.

Кожна деталь цих фігур, кожен вираз обличчя, кожен аксесуар – це не просто елемент конструктора, це невеликий момент великого щастя. Коли молодята розглядатимуть ці постаті, вони бачитимуть не просто іграшки, а символ свого кохання, який вони зможуть тримати у своїх руках. Кожна деталь, будь то посмішка на обличчі або обручка на пальці, нагадає їм про те, що їхній зв'язок неповторний і особливий, як і набори ЛЕГО, які вони зібрали разом. Ці постаті стануть невід'ємною частиною їхньої родинної спадщини, що передається від покоління до покоління, нагадуючи кожному, хто бачить їх, про прекрасну історію кохання, яка почалася цього великого дня.

 

Придбати набір LEGO Brick Headz Наречений (40384), а також набір LEGO Brick Headz Наречена (40383) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари